dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τη να το κανεισ μαρακι μου απ εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα!!!!!!!! σαν κι εσενα καμια εσενα ειναι καθαρη και η ψυχη σου το πιο σημαντικοειναι κούκλα απο κοντά, συμφωνώ
τη να το κανεισ μαρακι μου απ εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα!!!!!!!! σαν κι εσενα καμια εσενα ειναι καθαρη και η ψυχη σου το πιο σημαντικοειναι κούκλα απο κοντά, συμφωνώ
τη να το κανεισ μαρακι μου απ εξω κουκλα και απο μεσα πανουκλα!!!!!!!! σαν κι εσενα καμια εσενα ειναι καθαρη και η ψυχη σου το πιο σημαντικο
protimo pou mou to egegan ta pontikia kai eimai etsi wpos eimai para na eimai xalia san merikes merikes pou kontevoun na paroun suntaksei k den kanoun oute sefte.as aposur8oune h as pane metaksourgiou na doune ligo xara.ρίχνει χωρίς να την πειράξω...
οχι δεν ενοο αυτο απλα εγω ρωτησα κατι τησ εκανα κολακευτικο σχολιο για τισ υπηρεσιεσ τησ κι αυτη ειπε την κοτσανα τησ απο υπηρεσιεσ ειναι πολλυ καλη σε σχεση με αλλεσ ετσι ειπα και στραβωσε ο βαγγελαρασ
να γράφεις με ελληνική γράμματά να σε καταλάβουμε εδώ είναι ΕΛΛΆΔΑ άστα λατινικά!protimo pou mou to egegan ta pontikia kai eimai etsi wpos eimai para na eimai xalia san merikes merikes pou kontevoun na paroun suntaksei k den kanoun oute sefte.as aposur8oune h as pane metaksourgiou na doune ligo xara.
ααχαχαχαχαχαχ μαρακι δεν παιζεσαι ρε κουκλαρανα γράφεις με ελληνική γράμματά να σε καταλάβουμε εδώ είναι ΕΛΛΆΔΑ άστα λατινικά!
Μαρακι μου εγω σε προειδοποιησα!!!
μην ασχολεισαι αλλο μαρια δεινεισ αξια εκει που δεν πρεπει εσυ εισαι ΚΥΡΙΑ και θα παραμεινεισ για πανταΤρέμουν τα δόντια μου από φόβο
ιδία γίνετε ρε ζίλι την λυπάμαι για την συμπεριφορά της .......
ακόμα δεν πήρα ληγμένα χάπιαααχαχαχαχαχαχ μαρακι δεν παιζεσαι ρε κουκλαρα
Τι να πω εγω.....τη συμπεριφορα της την εχω δει μονο στο δωματιο μεσα και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι αριστη!!!ιδία γίνετε ρε ζίλι την λυπάμαι για την συμπεριφορά της .......
Θες να μαθεις και για τον Maradona η αυριο καλυτερα να το κρατησουμε για εκπληξη !!!
Προς Μαρία και Βίκυ: Γιατί αυτά τα αλληλοκαρφώματα; Δεν έχετε μάθει τι θα πει "συναδελφική αλληλεγγύη";
Εννοείς ότι η γνωστή κορασίς Μαντόνα που παίζει σε κάποιο από τα στούντιο και στα πόδια της σφάζονται παλικάρια, είναι και αυτή...Μαραντόνα? :S