You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βικτώρια από Συγγρού 144/Τριγγέτα κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pezaxa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ναι.Εχει στηθος απλα λιγο πεσμενο.
Μεγιστε cheynne 50αρι κ 35 λεπτα?
Στο 100αρι κ γω μισαωρο εκατσα αλλα στο 70αρι κανα εικοσαλεπτο
Με "χρονομετρησε" ο px75 που περιμενε στο σαλονι
Ισως να ηταν στα κεφια της, γιατι μιλησαμε και αρκετα
Η συναντηση εγινε στο Θησεως 35.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ας μην το αφησουμε στην τυχη.βασικά, αν αυτό είναι πλούσιο τότε της Λάουρας τι είναι? Άσχετα βέβαια με αυτό ο καθένας το βλέπει με το δικό του μάτι. Τα σέβη μου ΤΣΕ, την Δευτέρα θα τσαρκάρουμε μάλλον με mpouzoklido ελπίζω να σας πετύχουμε
Μετα τις 23:00 θα ειμαι εκει γυρω
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Παντως(προσωπικη μου γνωμη)ειναι το στυλ της αυτο το λιγο σοβαρο ας πουμε δενειναι ναζιαρα κ παιχνιδιαρα οπως η andrea απ την ιδια αλυσιδα(βεβαια η andrea γλωσοφιλο κ καραμελωμα ουτε με σφαιρες)
Λιγο παραπανώ συμμετοχη να χε η vic κ θαταν σουπερ.αλλα εμενα μ αρεσει τοσο πολυ σαν γυναικα(γουσταειναιαυτα)που λεω οκ
Λιγο παραπανώ συμμετοχη να χε η vic κ θαταν σουπερ.αλλα εμενα μ αρεσει τοσο πολυ σαν γυναικα(γουσταειναιαυτα)που λεω οκ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Παντως(προσωπικη μου γνωμη)ειναι το στυλ της αυτο το λιγο σοβαρο ας πουμε δενειναι ναζιαρα κ παιχνιδιαρα οπως η andrea απ την ιδια αλυσιδα(βεβαια η andrea γλωσοφιλο κ καραμελωμα ουτε με σφαιρες)
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Παντως εγω δεν εχω βρει την στουντιο γυναικα που να με ικανοποιη πληρως.θκ θελα ενα συνδυασμο απο πολλες!!
Το προσωπο της βικτωρια
Τα βυζια της νικη(κηφισου 30 που χαθηκε αυτη?)
Τα μακρια μπουτια της λιλη
Την κολαρα της βουλγαρας βικτωρια
Το ναζι κ την τρελα της αμαντα
Το προσωπο της βικτωρια
Τα βυζια της νικη(κηφισου 30 που χαθηκε αυτη?)
Τα μακρια μπουτια της λιλη
Την κολαρα της βουλγαρας βικτωρια
Το ναζι κ την τρελα της αμαντα
Αυτο το στηθος δεν το θεωρεις πλουσιο μάκη μου ? ? ?
Θείε, μην κάνεις το λάθος να πέρνεις σαν οδηγό τις φώτο των μαγαζιών ;)
όταν την πήρα στο Κατεχάκη 8, διαπίστωσα ότι έχει διαφορές στο δέρμα σε σχέση με τις φώτο(το έγραψα και στην κριτική μου άλλωστε)δλδ, το δέρμα της έχει καφέ στίγματα όπως και στο πρόσωπο, προφανώς λόγο της υπερβολικής χρήσης σολάριουμ που έχει κάνει ;)
το βυζί δεν είναι πλούσιο μην τρελαθούμε είπα 1,5 άντε βαριά βαριά 2αρι, καλό μεν αλλά λίγο χαλαρό δε ;)
Τέλος, για τα γλωσσόφιλα που ρώτησρε/απάντησε άλλος συναγωνιστής, εγώ στα 50€ που έδωσα ξεκίνησε αμέσως με γλωσσοφίλα...λέτε να ήμουν τόσο όμορφος, που να μην μπορούσε να μου αντισταθεί??
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
θα ήθελα να συμπληρώσω πως η Βικτώρια έχει καταρχάς αύρα κυρίας και όχι ξέκωλου...ηλικιακά είναι από 36-40 χαλαρά ...είναι καλογυμνασμένη με service gfe ... αρκετά καλή επαγγελματίας που τα extra πράγματι τα δίνει στα μεγάλα προγράμματα...προσωπικά δεν ξέρω τι γίνεται στα 50ρικα αφού σε όλες αγοράζω το μεγαλύτερο...
Για την ιστορία επειδή την παίρνω από το 2008 το στήθος της ήταν από τα καλύτερα φυσικά τούμπανα της πιάτσας νούμερο 4 αλλά έκανε αφαίρεση επειδή την δυσκόλευε και για λόγους προσωπικής της αισθητικής....
μια πολύ καλή επιλογή εκ Πολωνίας...απλά μην την βγάλετε έξω γιατί από ντύσιμο δεν το χει
Για την ιστορία επειδή την παίρνω από το 2008 το στήθος της ήταν από τα καλύτερα φυσικά τούμπανα της πιάτσας νούμερο 4 αλλά έκανε αφαίρεση επειδή την δυσκόλευε και για λόγους προσωπικής της αισθητικής....
μια πολύ καλή επιλογή εκ Πολωνίας...απλά μην την βγάλετε έξω γιατί από ντύσιμο δεν το χει
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Εγω απ την τριγετοαλυσιδα την ξερω.για ποιο παλια δεν ξερω γυρω στα 4 χρονια εχειελλαδα οπώς η ιδια μου χει πει
Άν είναι καί Πολωνέζα μάλλον αυτή είναι. Καλή ήταν ειδικά στό από πάνω.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Γιά σουβλάκι σάντουϊτς στό Νέζο μέ τά ρέστα 10ρικο από τό σκόντο στό 50ρικο τό πολύ τύπε. Οπότε καί μέ λαμέ γυαλομαμούνα πετρόλ μπλουζάκι δεκτή.
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Τα γλωσσόφιλα ποτέ δεν ανακοινώνονται στο πρόγραμμα. Αν σε γουστάρει η κοπέλα ή είσαι συχνός πελάτης της, τότε μπορεί να στα δώσει.
Ειναι που πας πάντα με ανθοδέσμες εσυ αγαπουλη
μονο μην το μαθει η γυναικα σου κι εχεις τρεχαματα μετα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
AκριβωςΑυτή είναι μία Πολωνέζα πού ήτανε παλιά Ισμήνης;
;) ;) ;) ;) ;)
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Αυτο που ειπες οτι μπορει να τη βγαλεις εξω παιζει?κ σορυ για τηναφελη ερωτηση
Παίζει μέ όλες άν είσαι πλούσιος τύπε. Μεγάλα προγράμματα καί μεγάλα ψάρια σέ ωραία εστιατόρια ουδεμία υποτίμησε.
Μακράν το καλύτερο MILF συναγωνιστή ......
Ωραιος φιλε....το στήθος ειναι φυσικό???
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Παίζει μέ όλες άν είσαι πλούσιος τύπε. Μεγάλα προγράμματα καί μεγάλα ψάρια σέ ωραία εστιατόρια ουδεμία υποτίμησε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 172
- Εμφανίσεις
- 15K
Δ
- Απαντήσεις
- 60