Πήγα και μπορώ να πώ ότι είναι ένα πολύ τίμιο μαγαζί με πολύ ωραίες γυναίκες και γενικά ωραίο χώρο. Δεν είναι το καλύτερο φκκ του πλανήτη αλλά οκ θα περάσεις καλά. Ήταν η 2η φορά που το επισκέφθηκα. Στο Άρτεμις δεν έχω πάει , έχω πάει μόνο στο OASE στην φρανκφούρτη πιο παλιά και στο BABYLON του ντύσσελντορφ και στο GOLDENTIME της δυτικής γερμανίας (κοντά στα σύνορα με ολλανδία....)όπου εκεί πραγματικά τα είδα όλα.
Ανταπόκριση από βιεννη όπου επισκέφτηκα το πολυώροφο μπουρδέλο που βρίσκεται στην οδό zollgasse 3 ωραία κορίτσια η καθεμία έχει το διαμέρισμα της αλλά οι τιμές ακριβές.100 το μισάωρο και 150 η ώρα όλα με προφύλαξη.ζητησα καλύτερη τιμή μία που γουστάρε νευρίασε και μου έκλεισε τη πόρτα.κοσμος καθόλου ίσως και λόγω δευτερας.ενας συναγωνιστής μόνο έβγαινε από δωμάτιο.θα επισκεφτώ τις προσεχές μέρες το golden time να δω πως είναι τα fkk.οσες ρώτησα πάντως στο πορνείο έχουν την ίδια ταριφα.χωρος πολλυ καθαρός με άτομο από κάτω που κοιτάει τις κάμερες και μηχανήματα για νερά και αναψυκτικά στην είσοδο.
Μάγκες θα βρίσκομαι Βιέννη τέλος Οκτωβρίου έχω 2 ερωτήσεις.πρωτον με τα μωρά στα fkk πληρώνεις πριν τη συνεύρεση όπως Ελλάδα? εννοω αφού τα βρείτε τιμή κτλ.επισης στους οίκους πας έτσι στο χύμα και σου ανοίγουν η πρέπει να μιλήσεις στο τηλ με τη κοπέλα γιατί είδα εχουν κάτι τηλ στο σάιτ τα κορίτσια.θα πάω σίγουρα στο fkk που είναι στο κέντρο στη Βιέννη και θα ρίξω ενημέρωση ευχαριστώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω δει και ένα άλλο fkk κοντά στα σύνορα με Ιταλία φαίνεται γαμάτο αλλά θα το προτιμήσω όταν θα βρίσκομαι βόρεια Ιταλία που είναι και ποιο κοντά καλά να περνάτε
Για όποιον θέλει να ξεφορτώσει στη Βιέννη, μια καλή περίπτωση είναι η Lexie, ασιάτισσα, 35+ αλλά κρατιέται.
Έρχεται σε ξενοδοχεία, αλλά μπορείς και να την επισκεφτείς, πηγαίνει και λεωφορείο δίπλα, αν δε θες να πάρεις ταξί.
Τιμές ανάλογα με το τι θα ζητήσεις. Συννενόηση εύκολη στα Αγγλικά με WhatsApp (όχι με την ίδια).
Το βασικό της είναι ότι δέχεται τα πάντα και κάνει τα πάντα. Ούτε ένα μα, μη, μου, ό,τι και να θες το κάνει. Από την άλλη, δεν παίρνει καθόλου πρωτοβουλίες, που σημαίνει ότι πρέπει να καθοδηγείς εσύ. Όπως είπα, για ξεφόρτωμα αξίζει.