Καλησπέρα και καλό μήνα!
Μετά από χρόνια επισκέφτηκα τη Βιέννη προ εβδομάδος. Τέλειος καιρός, αρκετοί τουριστες αλλά όχι τόσοι πολλοί που να δημιουργείται πανικός στα μουσεία / αξιοθέατα. Ουσιαστικά η μόνη ουρά που συνάντησα ήταν στα καφέ Sacher και Landtmann..
Οι τιμές σε όλα αρκετά καλές, το μετρό εξυπηρετεί άψογα και Παρασκευή με Κυριακή μεσάνυχτα έχει συνεχόμενα δρομολόγια.
Προσοχή στα ποδήλατα που κυκλοφορούν στο πεζοδρόμιο (σε δική τους λωρίδα τις περισσότερες φορές).
3-4 ημέρες είναι αρκετές για να δείτε τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ προλαβαίνετε να πεταχτείτε και Μπρατισλάβα (50') , να ρίξετε μια ματιά και να γυρίσετε.
Στα σχετικά με το σαιτ μας τώρα : Maxim, Kärntnerstrasse 61 (Karlsplatz ο σταθμός του μετρό)
Παρασκευή βράδυ και βλέπω ουρά απ'έξω.. πιτσιρίκια, ζευγάρια νεαρής ηλικίας, κοριτσοπαρέες. Παρακάμπτω την ουρά απλά για να ρωτήσω τον πορτιέρη τί συμβαίνει (μην περιμένω άδικα). Με το που καταλαβαίνει ότι είμαι ξένος, ευγενικότατος με περνάει μέσα. Είσοδος ελεύθερη.
Ως χώρος τίποτα ιδιαίτερο. Κατεβαίνοντας μερικά σκαλιά μια μέγάλη πίστα, τραπέζια/καναπέδες, ένα μπαρ..Πιο μέσα άλλο ένα μπαρ, μια μικρή πίστα ,στις γωνίες κάποια άλλα τραπέζια. Η πλάκα είναι ότι από τη μια έχει κάποιες πολυθρόνες που θα ταίριαζαν σε βιενέζικο αριστοκρατικό σπίτι και από την άλλη κρέμεται μια ντισκομπάλα!!
Το προσωπικό πάρα πολύ ευγενικό/φιλικό.
Έπεσα στη μέρα που είχε Rap Battle και τη στέψη της Μις Μαξιμ 2017. Φωτογράφοι, κάμερα, δημοσιογράφος (πολύ πλάκα και πολύ κέφι)
Οι τιμές των ποτών φυσιολογικές. 10 ευρώ η μπίρα, Jack 11, Chivas 12.. Σαμπάνια "τσέπης" γύρω στα 90
Οι χοροί στην πίστα half-naked
Όταν τελείωσαν οι βραβεύσεις (με κανονικά κύπελλα) , άρχισαν να έρχονται οι κοπέλες (οι οποίες κυκλοφορούν κομψά-ξέκολα ντυμένες). Απ'ότι μου εξήγησαν δεν είναι απλά σόου, αλλά κάνεις και σεξ σε διάφορα δωμάτια .Στα απλά κόστος 200 ευρώ, στα σπέσιαλ δωμάτια 280!
Μπορείς να πάρεις την κοπέλα και ως έσκορτ στα 250/ώρα. Γενικά οι τιμές στο Μαξίμ για σεξ μου φάνηκαν ασύμμετρα ακριβές και ειδικά για τις παρούσες κοπέλες. Από τις 15 περίπου (οι περισσότερες Ρουμάνες) , ζήτημα αν θα πήγαινα δωρεάν με 4-5 και να πλήρωνα για άλλες 2-3 (σε καμιά περίπτωση όμως αυτά τα ποσά!).
Γενικά για χαβαλέ και ποτάκι είναι ΟΚ. Για σεξ υποθέτω ότι υπάρχουν καλύτερα μέρη και πιθανόν πιο οικονομικά.
Στο δρόμο μια κοπελίτσα μου έδωσε διαφημιστικό για το Στριπ κλαμπ Blue Velvet (Kramergasse 5) , το οποίο δεν επισκέφτηκα.
Γενικά τα μαγαζιά αυτά ανοίγουν νωρίς (γύρω στις 2100).
Σε κάθε περίπτωση η Βιέννη είναι μια υπέροχη πόλη!