Διαγραμμένο μέλος 192529
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
τωρα τελευταια κυκλοφορουν 2 πακιστανοι παθητικοι και οι 2 κινεζοι παθητικοι
τι αλλο θα δουμε
τι αλλο θα δουμε
ρε παιδιά πως πάτε εκει μέσα που ανοίγεις τη πόρτα και μυρίζει γεροντίλα και νεφθαλινη τα ρούχα τουσ έλεος πως καυλώνετεΛέω να περάσω σε καμία ώρα
οπως την βρισκει ο καθενας σε καποιους μας αρεσειρε παιδιά πως πάτε εκει μέσα που ανοίγεις τη πόρτα και μυρίζει γεροντίλα και νεφθαλινη τα ρούχα τουσ έλεος πως καυλώνετε
τωρα τελευταια κυκλοφορουν 2 πακιστανοι παθητικοι και οι 2 κινεζοι παθητικοι
τι αλλο θα δουμε
ρε παιδιά πως πάτε εκει μέσα που ανοίγεις τη πόρτα και μυρίζει γεροντίλα και νεφθαλινη τα ρούχα τουσ έλεος πως καυλώνετε
τι ωρα πηγες? τον ηλικιωμενο με το μουστακι που ειχε πουτσα χοντρη σαν στυλο της δεη δεν τον πετυχες?
αν πας κάποια μέρα πες το μας εδώ να έρθουμεΈχει ανοίξει... ξέρουμε τίποτα?
1 η Ιουλίου ανοίγει
ναι θα ειναι πολλοι και θα σε περιμενουν να παςΘα ειναι σημερα κατα τις 12 το πρωι κανας ψωλαρας γαμιας;
το μωβ δεν ειναι της μοδας φετοςΤελευταια φορά που είχα πάει, είχα κάτσει στο σαλόνι, κατέβασα το παντελόνι και χαιδευομουνα πάνω από το μωβ στρινγκακι μου που το είχα μουσκεψει ενώ ταυτόχρονα γαμουσα το κωλαράκι μου με τον δονητή μου. Είχα ήδη πάρει μια πιπα στο υπόγειο προηγουμένως. Όταν κατέβηκα ξανά στο υπόγειο πήρα πάλι πιπα σε παππού με καποτα και εν συνεχεία του ζήτησα να τριψει την πολύ χοντρή και καυλωμενη πουτσα του πάνω στην κωλοτρυπιδα του (με καποτα πάντα) ενώ εγώ μαλακιστηκα και εχυσα μέσα στο στρινγκακι μου