Βόλτα χτες το μεσημέρι από το μαγαζί αφού είχα κέφι για μαλακία με θεατές.
Μπήκα, ψόφια κατάσταση, ένας τον έπαιζε, 2-3 γέροι κοίταζαν, αυτά. Άναψα τσιγάρο, άραξα μπροστά στην τσόντα, κάβλωσα, τον έβγαλα έξω, ντούρος 20ποντος καυτός πούτσος και τα μάτια καρφωθηκαν πάνω μου. Σε λίγο είχαν μαζευτεί πολλοί και βαρέθηκα να τους διώχνω, αφού πολλοί ήθελαν να μου πιάσουν την ψωλή. Ένας πύρκαυλος πουστράκος γδύθηκε κι άρχισε να χορεύει με τουρλωμένο κώλο χαιδέυοντας την κοντή ψωλή του, ενώ με κοιτούσε πεινασμένος.
Πιο επίμονος ήταν ένας γέρος, μιλάμε για βαθιά γεράματα, 85 χρονών και βάλε. Ίσα που στεκόταν όρθιος αλλά με γυρόφερνε και μου πρότεινε διάφορα, από μαλακία, πίπα, τέτοια, λεφτά έδινε, σίχαμα το ζόμπι. Μετά από λίγη ώρα κι ενώ η ψωλή μου ήταν ετοιμη να σκάσει, ήρθε μυξοκλαίγοντας και με παρακάλεσε να χύσω στη χούφτα του. "Δε γαμιέται," σκέφτηκα, και σηκώθηκα ενώ αυτός έβαλε τις χούφτες του κάτω από την πούτσα μου. Τον έχυσα κι αυτος έβγαλε μια γλώσσα 5 πήχες και την βύθισε στις χυμμένες χούφτες του σαν καβλωμένο ψωφόσκυλο.
Κάπου εκεί κουμπώθηκα στα γρήγορα και έφυγα χωρίς να κοιτάω πίσω μου. Καλά ήταν.