πηγες πεμπτη πρωι?
πηγα αλλα τζιφος 3 ατομα που δεν μου καναν, και εφυγα μετα απο 1 ωρα περιπου
πηγες πεμπτη πρωι?
τι ωρα πηγες? τον ηλικιωμενο με το μουστακι που ειχε πουτσα χοντρη σαν στυλο της δεη δεν τον πετυχες?πηγα αλλα τζιφος 3 ατομα που δεν μου καναν, και εφυγα μετα απο 1 ωρα περιπου
γυρω στις 21:00 σημερα θα παω εγω, οποιος ενδιαφερεται...σήμερα θα ναι κανεις?
Βρίσκεις,και πολλούς μπορώ να πω!!Βρίσκεις πορνογερους να ρουφήξεις πουτσα εκεί;
Αφού δεν έγλυψε τα ψωλοχύματα από το τραπέζι κάνας γέρος μαλακία φάση ήταν.
Καλημέρα
Λεω να παω σημερα πρωι, με το ανοιγμα, θα βρω τιποτε
[tt][size=20pt]«Μια φορά είχε έρθει ένας γνωστός μου, μεγάλο όνομα της δημοσιογραφίας και μπήκε σε μια από τις καμπίνες. Ύστερα από λίγο άρχισε να φωνάζει ‘βοήθεια’. Ξεκλείδωσα την καμπίνα (οι καμπίνες κλειδώνουν από μέσα και μόνο αυτός έχει δεύτερα κλειδιά) και τον βρήκα με ένα μπουκάλι σφηνωμένο στον κ*** μέχρι μέσα. Δεν μπορούσε να το βγάλει», περιγράφει ψιλογελώντας. «Να καλέσουμε ασθενοφόρο του λέω. ‘Όχι Μιχάλη θα γίνουμε ρεζίλι μην τολμήσεις’ μου απαντάει. Ε, τι να κάνω και εγώ έβαλα γάντια, πήρα μαζί μου ξυλοκαΐνη και ένα σύρμα, τρύπησα τον πάτο του μπουκαλιού και του το έβγαλα. Ακόμα με ευχαριστεί.», καταλήγει ο Μιχάλης και μας αφήνει για δεύτερη σερί φορά άφωνους[/size].[/tt]
Ειμαι τωρα στο ίδρυμα. 7 άτομα. Οικοδομικά υλικά (κοινώς μπάζα) μεγάλης ηλικίας. Βέβαια μπορει να ειναι ο θησαυρός κάποιου αλλου