Νέα

Βιασμός κοπέλας στην Άρτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jjarren
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σορρυ δεν πιστευω σε εθνη....το εχω ξαναπει παρα πολλες φορες γιαυτο και ειμαι τοσο εγκαθετη....μονο σε κοινωνιες....γενικως και αοριστως....

στα τουρκικα ιστανμπουλ την λενε....στο σπιτι μου τα τουρκικα τα ακουω πολυ συχνα και το ιστανμπουλ οπως και το κωνσταντινουπολη παει κι ερχεται....

υπεδειξα εγω σε κανεναν πως πρεπει να μιλαει και πως πρεπει να λεει τα τοπονυμια? δεν το πιασα?

δεν καταλαβα γιατι τα δικα σας εθνικα φρονηματα πρεπει να θιγονται απο τις δικες μου αποψεις εφοσον δεν προσβαλλω και δεν θιγω καποιον σε προσωπικο επιπεδο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σορρυ δεν πιστευω σε εθνη....το εχω ξαναπει παρα πολλες φορες γιαυτο και ειμαι τοσο εγκαθετη....μονο σε κοινωνιες....γενικως και αοριστως....

στα τουρκικα ιστανμπουλ την λενε....στο σπιτι μου τα τουρκικα τα ακουω πολυ συχνα και το ιστανμπουλ οπως και το κωνσταντινουπολη παει κι ερχεται....

υπεδειξα εγω σε κανεναν πως πρεπει να μιλαει και πως πρεπει να λεει τα τοπονυμια? δεν το πιασα?

δεν καταλαβα γιατι τα δικα σας εθνικα φρονηματα πρεπει να θιγονται απο τις δικες μου αποψεις εφοσον δεν προσβαλλω και δεν θιγω καποιον σε προσωπικο επιπεδο

Δεν θίγεται η φρόνηση κανενός μουν απο ένα ποστ σε ένα φόρουμ.
Κουβέντα γίνεται. Αν δεν θεωρείς τα έθνη σημαντικά θα ήθελα να ακούσω γιατί αν και ίσως δεν είναι κατάλληλο το θρεντ.Και τι εννοείς πιστεύεις στις κοινωνίες. ΄δεν εχει τυχει να παρατηρήσω τις θέσεις σου περί του θέματος.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν θίγεται η φρόνηση κανενός μουν απο ένα ποστ σε ένα φόρουμ.
Κουβέντα γίνεται. Αν δεν θεωρείς τα έθνη σημαντικά θα ήθελα να ακούσω γιατί αν και ίσως δεν είναι κατάλληλο το θρεντ.Και τι εννοείς πιστεύεις στις κοινωνίες. ΄δεν εχει τυχει να παρατηρήσω τις θέσεις σου περί του θέματος.

μερικες κουβενετες απλα δε γινονται στα φορουμ......λυπαμαι.....ας πουμε οτι πιστευω στο συνολικο αποτελεσμα των ανθρωπων ως οντοτητες και μοναδες και οχι στους ιστορικους-φυλετικους-εθνικους-συνοριακους διαχωρισμους σε υποσυνολα...αυτο δε σημαινει οτι δεν τους αναγνωριζω.....απλα μου ειναι παντελως αδιαφοροι....

το θεμα ειναι οτι στο περιβαλον μου η πολη λεγεται ιστανμπουλ και κωνσταντινουπολη αναλογα σε ποια γλωσσα μιλαμε και δεν αντιλλαμβανομαι το στραβωμα....

ειπα μηπως οτι ειμαι απο τα γκραβαρα και την λεω ιστανμπουλ??

και απο τα γκραβαρα να ημουνα δηλαδη δεν καταλαβα τι ζορι υπαρχει....ο καθενας λεει αυτο που θελει εφοσον δεν προσβαλλει καποιον....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

ναι ρε παιδί μου δεν είναι θέμα εθνικού φρονήματος. Λογικής είναι. Πες τότε το Μόναχο- Μένχεν, την Κολωνία- Κοελν, τη Σουηδία να τη λέμε Σβέριχε, τη Μαδρίτη- Μαδρίδ και πάει λέγοντας.
Α και την Άγκυρα τη λες Άνκαρα? Την Τουρκία Τούρκιγιε? Τότε γιατί μόνο την Κωνσταντινούπολη λες στη γλώσσα που μιλούν οι κάτοικοί της? Αυτή την απορία έχω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μερικες κουβενετες απλα δε γινονται στα φορουμ......λυπαμαι.....ας πουμε οτι πιστευω στο συνολικο αποτελεσμα των ανθρωπων ως οντοτητες και μοναδες και οχι στους ιστορικους-φυλετικους-εθνικους-συνοριακους διαχωρισμους σε υποσυνολα...αυτο δε σημαινει οτι δεν τους αναγνωριζω.....απλα μου ειναι παντελως αδιαφοροι....

το θεμα ειναι οτι στο περιβαλον μου η πολη λεγεται ιστανμπουλ και κωνσταντινουπολη αναλογα σε ποια γλωσσα μιλαμε και δεν αντιλλαμβανομαι το στραβωμα....

ειπα μηπως οτι ειμαι απο τα γκραβαρα και την λεω ιστανμπουλ??

και απο τα γκραβαρα να ημουνα δηλαδη δεν καταλαβα τι ζορι υπαρχει....ο καθενας λεει αυτο που θελει εφοσον δεν προσβαλλει καποιον....

Αν κάποιος σε ρωτάει την άποψη σου και εκείνος λέει την δική του δεν στραβώνει, απλώς ανταλλάσει απόψεις μαζί σου. Τώρα αν βαριέσαι να απαντήσεις το καταλαβαίνω. Αλλά αν κάποιος απλά κάνει μια δήλωση και δεν την τεκμηριώνει ως άποψη, τότε τι νόημα έχει η δήλωσή του;
Ας δηλώσω λοιπόν και εγώ ότι η δήλωση σου θα μπορούσε να είναι ένδειξη ανιστόριτης προσσέγγισης.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ναι ρε παιδί μου δεν είναι θέμα εθνικού φρονήματος. Λογικής είναι. Πες τότε το Μόναχο- Μένχεν, την Κολωνία- Κοελν, τη Σουηδία να τη λέμε Σβέριχε, τη Μαδρίτη- Μαδρίδ και πάει λέγοντας.
Α και την Άγκυρα τη λες Άνκαρα? Την Τουρκία Τούρκιγιε? Τότε γιατί μόνο την Κωνσταντινούπολη λες στη γλώσσα που μιλούν οι κάτοικοί της? Αυτή την απορία έχω

διαβαζεις επιλεκτικα?

απο εκει ειμαι αυτο το ονομα χρησιμοποιουμε....επισης και την αγκυρα ανκαρα την λεω.....

αμα ημουνα απο γερμανια πιθανον να ελεγα και μενχεν και αμα ημουνα απο τη γαλλια θα ελεγα και παγγγγι....

δεν ειμαι ομως......

και οταν μιλαμε τουρκικα λεμε ιστανμπουλ....ή Πολη......ουτε καν κωνσταντινουπολη........

το επιχειρημα μου για τα μαγκιαρ και τα ουγγρικα ηταν επειδη ο λεονορο με εκανε να νιωσω οτι ειναι "ιεροσυλια" που την ειπα ιστανμπουλ...αναφερομουν αποκλειστικα σε εκεινον με το ποστ μου και δεν καταλαβαινω τη συγχιση....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν κάποιος σε ρωτάει την άποψη σου και εκείνος λέει την δική του δεν στραβώνει, απλώς ανταλλάσει απόψεις μαζί σου. Τώρα αν βαριέσαι να απαντήσεις το καταλαβαίνω. Αλλά αν κάποιος απλά κάνει μια δήλωση και δεν την τεκμηριώνει ως άποψη, τότε τι νόημα έχει η δήλωσή του;
Ας δηλώσω λοιπόν και εγώ ότι η δήλωση σου θα μπορούσε να είναι ένδειξη ανιστόριτης προσσέγγισης.

απλα δεξου οτι καποια ζητηματα ΔΕΝ συζητιουνται απο ενα φορουμ.....ποσο μαλλον απο το μπουρδελα......

η δηλωση μου ανιστοριτη ή μη ηταν απαντηση σε δικες σας αποψεις και εθνικες υποδειξεις για το πως πρεπει να λεω την κωνσταντινουπολη/ιστανμπουλ....δεν ειπα καποια αποψη την οποια αντικρουσατε....θιξατε ενα δικο μου προσωπικο βιωμα....και ξαναλεω...τραβατε ζορι?
δε θεωρω λοιπον οτι πρεπει να αναπτυξω ή να επιχειρηματολογισω για το οτιδηποτε....

μεχρι και τραγουδι σας εχουν γραψει.....

οποτε αφηστε με εμενα να την λεω οπως θελω και ασχοληθειτε με τα δικα σας θεματα καλυτερα :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
διαβαζεις επιλεκτικα?

απο εκει ειμαι αυτο το ονομα χρησιμοποιουμε....επισης και την αγκυρα ανκαρα την λεω.....

αμα ημουνα απο γερμανια πιθανον να ελεγα και μενχεν και αμα ημουνα απο τη γαλλια θα ελεγα και παγγγγι....

δεν ειμαι ομως......

και οταν μιλαμε τουρκικα λεμε ιστανμπουλ....ή Πολη......ουτε καν κωνσταντινουπολη........

το επιχειρημα μου για τα μαγκιαρ και τα ουγγρικα ηταν επειδη ο λεονορο με εκανε να νιωσω οτι ειναι "ιεροσυλια" που την ειπα ιστανμπουλ...αναφερομουν αποκλειστικα σε εκεινον με το ποστ μου και δεν καταλαβαινω τη συγχιση....

Γιατί υπάρχει μια γενικότερη απόδοση ενοχής σε όποιον τολμήσει να αποκαλέσει την Κωνσταντινοπύπολη έτσι , έχει την αιώνια κατάρα και τοσ τίγμα του εθνικιστή.

Μερικές φορές αυτοί που έχουν κάνει τον αντι-εθνικισμό παντιέρα, συναγωνίζονται σε γραφικότητα τους εθνικιστές...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατί υπάρχει μια γενικότερη απόδοση ενοχής σε όποιον τολμήσει να αποκαλέσει την Κωνσταντινοπύπολη έτσι , έχει την αιώνια κατάρα και τοσ τίγμα του εθνικιστή.

Μερικές φορές αυτοί που έχουν κάνει τον αντι-εθνικισμό παντιέρα, συναγωνίζονται σε γραφικότητα τους εθνικιστές...

ο στιγματισμος και η ενοχη βασικα προηλθε επειδη εγω ειπα ιστανμπουλ........και οχι το αναποδο.......μηπως μπερδεψες τα ποστ? δεν πα να τη λετε και πατρα-ανκονα...εμενα ποσως με ενδιαφερει.....

δεν ειμαι ουτε εθνικιστρια ουτε αντιεθνικιστρια.....οποτε δεν καταλαβαινω για ποιο πραγμα μου μιλας :)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η ερωτηση δεν ειναι Κωνσταντινουπολη η  Ιστανμπουλ αλλα Λενινγκρατ η Πετρουπολη :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
απλα δεξου οτι καποια ζητηματα ΔΕΝ συζητιουνται απο ενα φορουμ.....ποσο μαλλον απο το μπουρδελα......

η δηλωση μου ανιστοριτη ή μη ηταν απαντηση σε δικες σας αποψεις και εθνικες υποδειξεις για το πως πρεπει να λεω την κωνσταντινουπολη/ιστανμπουλ....δεν ειπα καποια αποψη την οποια αντικρουσατε....θιξατε ενα δικο μου προσωπικο βιωμα....και ξαναλεω...τραβατε ζορι?
δε θεωρω λοιπον οτι πρεπει να αναπτυξω ή να επιχειρηματολογισω για το οτιδηποτε....

μεχρι και τραγουδι σας εχουν γραψει.....

οποτε αφηστε με εμενα να την λεω οπως θελω και ασχοληθειτε με τα δικα σας θεματα καλυτερα :)

Και ξαναλέω ο διάλογος κάπως έτσι γίνεται. Οι συνομιλούντες έχουν διαφορετικές απόψεις και δεν "τραβάνε ζόρι" απλά διαφωνούν. Αν έχουν διαφορετική άποψη την τεκμηριώνουν και προφανώς η άποψη τους είναι απόρροια προσωπικού τους βιώματος.
Το αφήστε εμένα και ασχοληθείτε με τα δικά σας ρε μουν.. είναι απάντηση; Τέσπα είπα να συζητήσουμε αλλά προφανώς δεν θέλεις.

Επίσης επέτρεψε μου να πιστεύω οτι μπορούν να γίνουν συζητήσεις σε όποιοδήποτε φόρουμ και πολύ περισσότερο εδώ, οποιουδήποτε περιεχομένου και να μην δεχτώ την άποψή σου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συμφωνώ με τον κύριο.
Η γλωσσολογική ακρίβεια είναι σημαντική. Έχουμε φτάσει να παρεξηγούμε την εθνική μας ταυτότητα και να την οριοθετούμε ως ενθικισμό. Με τον φόβο αυτό που μας προκάλεσαν οι ακραίες τοποθετήσεις μερικών, καταλήξαμε να απαξιώνουμε την ιστορία μας και την γλώσσα. Κάτι που βέβαια ο κίσιγκερ είχε υποδείξει..
Την κωνσταντινούπολη μουνίτσα την ονομάζουμε κωνσταντινούπολη. Οχι ινσταμπουλ.
"Ανοίξαμε" υπερβολικά τα σύνορα της ανεκτικότητας μας χωρίς μέτρο και με μια ελευθεριότητα ευρωπαικής παγκοσμιοποίησης αλλά αν θέλουμε να έχουμε ταυτότητα και να προάγουμε πολιτισμό, γνωρίζουμε νομίζω και θεωρώ, όλοι πολύ καλά, ότι χρειάζεται ιστορική γνώση.  Αν ανεξελεγκτα θεωρούμε οτι μπορούμε να προσαρτήσουμε την σημειολογική ταυτότητα του Πολίτη, τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε μια αβρή θεώρηση απαξίωσης των εθνών. Πόσο μπορεί ένας άνθρωπος χωρίς ιστορική βάση να συμβάλλει σε ένα παγκόσμιο στερέωμα, και εννοώ σε κάθε επίπεδο πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό; Ας μην φερόμαστε με ασέβεια στο έθνος μας, για να μην βρεθεί η απέραντη μεσαία Ελλάδα στο λήγαργο της ασυμμετρίας. φτάσαμε να δαιμονοποιούμε την ιστορική μας ταυτότητα η να ζούμε με το παρελθόν, να μισούμε τα άντερά μας, τον εαυτό μας και να μην έχουμε περηφάνια, δικαίως φοβάμαι, για τα "έργα μας".
Η υπερβολές της εποχής μας..

ξαναδιαβασε τι γραφεις και πες μου ειλικρινα.......περιμενεις να σου απαντησω ή εστω να σχολιασω???

μου κανεις μαθημα ιστοριας? μαθημα πατριδογνωσιας? μαθημα τοπονυμιων?
μαθημα γλωσσολογιας?

says who?? η εριν που ειναι απο που? απο κωνσταντινουπολη? μαλλον οχι...
μιλαει τουρκικα? δε νομιζω...εχει καμια σχεση γενικοτερα απο κει? χλωμο...

εγω λοιπον ξαναλεω οτι ζω σε ενα σπιτι και ενα περιβαλλον οπου δευτερη γλωσσα ειναι τα τουρκικα...θελετε δε θελετε τουρκικα και ελληνικα ακουω ναι? κατανοητο? και το ιστανμπουλ δεν ειναι εκ παραδρομης....δεν εμπλεξα τις γλωσσες......το λεω συνειδητα....

δεν καταλαβα ομως γιατι πρεπει να απολογουμαι ή εστω να μου γινονται υποδειξεις και μαθηματα.....και μαλιστα σε τετοιο υφος....

εριν εαν ηθελες συζητηση δε θα ελεγες

με τετοιους ορους λυπαμαι αλλα οχι δεν εχω καμια απολυτως διαθεση για συζητηση.......και ναι ακομα και να την ειχα αυτη τη διαθεση δε θα την εκανα εδω μεσα γιατι εμενα το συγκεκριμενο θεμα με αγγιζει πολυ....tamam?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η μουνιτσα ειναι οχι μονο απαραδεκτη αλλα πρεπει να εξοστρακιστει απο το σαιτ.
Η Κωντσταντινουπολη ειναι εεεε συγνωμη ηταν πριν πολλα πολλα χρονια βυζαντινη και καποτε θα ξεναγινει.
Ελληνικη εννοω
Τα 14 εκατ. που μενουν εκει νο προμπλεμ θα τα δηλητηριασουμε οπως ανεφερε και ενας συναγωνιστης και συνμπουρδελιαρης του σαιτ και θα την ξανακανουμε βυζαντινη.
Ελληνικη εννοω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ξαναδιαβασε τι γραφεις και πες μου ειλικρινα.......περιμενεις να σου απαντησω ή εστω να σχολιασω???

μου κανεις μαθημα ιστοριας? μαθημα πατριδογνωσιας? μαθημα τοπονυμιων?
μαθημα γλωσσολογιας?

says who?? η εριν που ειναι απο που? απο κωνσταντινουπολη? μαλλον οχι...
μιλαει τουρκικα? δε νομιζω...εχει καμια σχεση γενικοτερα απο κει? χλωμο...

εγω λοιπον ξαναλεω οτι ζω σε ενα σπιτι και ενα περιβαλλον οπου δευτερη γλωσσα ειναι τα τουρκικα...θελετε δε θελετε τουρκικα και ελληνικα ακουω ναι? κατανοητο? και το ιστανμπουλ δεν ειναι εκ παραδρομης....δεν εμπλεξα τις γλωσσες......το λεω συνειδητα....

δεν καταλαβα ομως γιατι πρεπει να απολογουμαι ή εστω να μου γινονται υποδειξεις και μαθηματα.....και μαλιστα σε τετοιο υφος....

εριν εαν ηθελες συζητηση δε θα ελεγες

με τετοιους ορους λυπαμαι αλλα οχι δεν εχω καμια απολυτως διαθεση για συζητηση.......και ναι ακομα και να την ειχα αυτη τη διαθεση δε θα την εκανα εδω μεσα γιατι εμενα το συγκεκριμενο θεμα με αγγιζει πολυ....tamam?

Το ξαναδιάβασα και ενώ δεν θές να σχολιάσεις βλέπω οτι σχολιάζεις.
Στο σπίτι σου την λέτε ινσταμπουλ λες την Πόλη, στο δικό μου η γιαγία μου, την έλεγε Πόλη. Η έκφραση Την κωνσταντινούπολη μουνίτσα την ονομάζουμε Κωνσταντινούπολη την λέω διότι πράγματι στην ελλάδα δεν μιλάμε Τούρκικα και ως εκ τούτου την λέμε με τον Ελληνικό της όνομα. Αλλά δεν είναι αυτός,  ο μοναδικός λόγος ονομασίας της. Η άποψή μου σου φαίνεται μάθημα; Κακώς. Η άποψή μου είναι άποψή μου και δεν έχει ως σκοπό να σου υποδείξει. Γιαυτό λέγεται και άποψη και όχι μάθημα. Οι όροι της διαλεκτικής ειναι σαφείς. Επιχειρήματα. Δεν ακουσα ούτε ένα. Μόνο αντιρρήσεις για το ύφος μου, το οποίο ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί. Δεν είναι μια πραγματικότητα οτι στην ελλάδα την λέμε έτσι την κωνσταντινούπολη; Και για να γίνω πιο σαφής αν στο σπίτι μου λέω την ελλάδα κωλοχώρα, θεωρείς οτι έτσι μπορώ να την προσφωνώ οπουδήποτε; Λίγο περίεργη πρακτική..οφείλω να ομολογήσω
Εξακολουθώ να θέλω να συναδιαλλεχθώ ακόμα, αν πιστεύεις οτι μπορούμε να μιλήσουμε επι της ουσίας. Αν βρεις χρόνο και θέλεις εδώ είμαι.

Υ.Γ η καταγωγή μου στην παρούσα συζήτηση δεν έχει κανένα νόημα. Αν θες εξήσησε μου γιατί δεν πιστεύεις στα έθνη που έχει νόημα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μπήκα πρώτη φορά στο θέμα, κι ομολογώ πως περίμενα να διαβάσω απόψεις γι' αυτό που αναφέρει ο τίτλος του..Αντ' αυτού, διαβάζω για Κωνσταντινούπολη και Ιστανμπούλ...τελικά στο bourdela.tv δεν πρόκειται να πλήξουμε ποτέ  :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
η αποψη σιγουρα δεν εκφραζεται ως

αυτο δεν ειναι αποψη......αυτο ειναι μαθημα......

δε θα μου υποδειξει κανεις ουτε το πως θα μιλαω ουτε σε τι γλωσσα θα μιλαω ουτε τις λεξεις που θα χρησιμοποιω....

δεχομαι υποδειξη μονο εφοσον προσβαλλω καποιον....τα εθνικα ή θρησκευτικα φρονηματα ομως μου ειναι τοσο αδιαφορα που ακομα και αν προσβαλλουν καποιον οι αποψεις μου αδιαφορω παντελως εφοσον δεν θιγω τον ιδιο αλλα το φρονημα του...

εριν ειλικρινα δεν αντιλλαμβανομαι το σκεπτικο σου σορρυ.... ας μην το συνεχισουμε αλλο οκ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπήκα πρώτη φορά στο θέμα, κι ομολογώ πως περίμενα να διαβάσω απόψεις γι' αυτό που αναφέρει ο τίτλος του..Αντ' αυτού, διαβάζω για Κωνσταντινούπολη και Ιστανμπούλ...τελικά στο bourdela.tv δεν πρόκειται να πλήξουμε ποτέ  :rockon:

εδω ο ιδιος ο μοντ με παρεσυρε σε αυτη τη συζητηση γνωριζοντας την αδυναμια μου στα οφ τοπικ τι να λεμε τωρα.... :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
και υπαρχουν και μερικοι που λενε οτι εγω καταστρεφω τα θρεντ....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.426
Πόντοι
506
διαβαζεις επιλεκτικα?

δεν ειμαι ομως......

Έλα ρε παιδιά. Πολλή φασαρία για το τίποτα. Πάρτε την ένα οθωμανικό (μπακ-ντορ) να ησυχάσουμε.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
συγνωμη ρε παιδια εδω μέσα λεμε κυριως τα σεξουαλικά μας.. και όταν έχουμε ρέντα αναλυουμε και τα σχεσιακα..πιανοντας  και ότι άλλο ας πούμε ποιοτικό...υποτίθεται ότι εθνικιστικα πατριωτικα ή πολιτικα απωθυμένα δεν μας αφορούν ή δεν τα βάζουμε πρωτη προτεραιότητα...
εκπλήσομαι που υπαρχει κόσμος που ακόμα σκεφτεται για χαμενες πατριδες κλπ κλπ..
δεν ειναι κακο..καθολου θα έλεγα...αλλά...τοτε..αυτοακυρωνώμαστε νομίζω ως προς το ότι θέλουμε να εξελιχτουμε..και να πάμε μπροστα...
εε  προοδος με χτεσινα ξινα σταφύλια δε γίνεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom