You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βιασμός κοπέλας στην Άρτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jjarren
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 256
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
δυτυχώς;....Τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη επικοινωνία..
οχι.......στην παιδεια υπαρχει ;)
δεν εννοω το μορφωτικο επιπεδο......
Εγώ πολύ δύσκολα θα βάψω με το βρωμιάρικο αίμα τους τα χέρια μου.Έχω κυνηγετικό όπλο,και έχω αγοράσει φυσίγγια με λαστιχένια σκάγια.Αν αντιληφθώ κάποιον να μπαίνει στο σπίτι μου,δε θα του σηκωθεί ποτέ ξανά η πούτσα.Με καθετήρα θα κατουράει ακόμα.Ή στην καλύτερη γι'αυτόν περίπτωση,θα κοιμάται μπρούμητα για πολύ καιρό.Αν έχεις όπλο,πάρε φυσίγγια με λαστιχένια σκάγια.Φυσικά να έχεις και σε πρώτη ζήτηση και 2-3 κανονικά νούμερο 6 ή 4!!!
Πολυ σωστος
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.426
- Πόντοι
- 506
οχι απλα ειμαι απο ιστανμπουλ και εχω ευαισθησια για τα μερη εκεινα
εμενα μου αρεσουν ολα τα φρουτα εκτος απο τον ανανα παντως.....δεν εχω προβλημα
υ.γ. συνηθως ετσι γινεται παντως.....χωρις να θελω να σε θιξω υπαρχει μια βλαχομπαροκ αποψη στην ελλαδα για τους τουρκους απο ατομα που ουτε καν εχουν συσχετιστει μαζι τους.....οταν πανε τουρκια ή οταν ερθουν σε επαφη οι πιο πολλοι αλλαζουν ελαφρως....με τον καιρο και εαν συνεχιστει το σουξου μουξου αλλαζουν πληρως...
υ.γ.2 αυτο για τις αξιες που εδω εχουν χαθει ξαναπες το......
...Άμα έχεις Τούρκο φίλο, κράτα και κανένα ΞΥΛΟ. ΣΟΦΟΤΑΤΟ.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.426
- Πόντοι
- 506
οχι απλα ειμαι απο ιστανμπουλ και εχω ευαισθησια για τα μερη εκεινα
εμενα μου αρεσουν ολα τα φρουτα εκτος απο τον ανανα παντως.....δεν εχω προβλημα
υ.γ. συνηθως ετσι γινεται παντως.....χωρις να θελω να σε θιξω υπαρχει μια βλαχομπαροκ αποψη στην ελλαδα για τους τουρκους απο ατομα που ουτε καν εχουν συσχετιστει μαζι τους.....οταν πανε τουρκια ή οταν ερθουν σε επαφη οι πιο πολλοι αλλαζουν ελαφρως....με τον καιρο και εαν συνεχιστει το σουξου μουξου αλλαζουν πληρως...
υ.γ.2 αυτο για τις αξιες που εδω εχουν χαθει ξαναπες το......
..Η οκνηρία (τεμπελιά), το ρουσφέτι, η ροπή προς τη διαφθορά (μπαξίσια)είναι κατάλοιπα της ΒΡΩΜΕΡΗΣ κατοχής απ' τους Τούρκους. Γι αυτό και οι επικρατούσες αντίστοιχες λέξεις είναι Τούρκικες.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
..Η οκνηρία (τεμπελιά), το ρουσφέτι, η ροπή προς τη διαφθορά (μπαξίσια)είναι κατάλοιπα της ΒΡΩΜΕΡΗΣ κατοχής απ' τους Τούρκους. Γι αυτό και οι επικρατούσες αντίστοιχες λέξεις είναι Τούρκικες.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
...Άμα έχεις Τούρκο φίλο, κράτα και κανένα ΞΥΛΟ. ΣΟΦΟΤΑΤΟ.
Εσύ τα λες για τη mounitsa αλλά επειδή έτυχε να πάω για επαγγελματικούς λόγους εκεί και όχι για αχαχούχα(καθημερινότητα), νομίζω θα έπρεπε να πω τα εξής. Η Πόλη είναι πιο καθαρή από την Αθήνα. Συγκοινωνίες, δρόμοι άνετες και συνεχείς. Δεν υπάρχει νέφος γιατί χρησιμποποιούν αέριο. Τάξη, αστυνομία τακτική. Υπηρεσίες στον πελάτη οικονομικές και με ευγένεια που πλήρωνες διπλό... μπαξίσι. Συνεργάσιμοι, ακριβείς. Θα πει κάποιος έχουν συνηθίσει σε ένα "σταθερό" καθεστώς. Ήταν ευδιάθετοι πάντως, ίσως λίγο πίσω. Αυτά για τους εξ Ανατολών προερχόμενους
Η γλωσσολογικη, ιστορικη και κοινωνιολογικη ακολουθια της σκεψης σου ειναι πραγματικα συγκλονιστικη. Εχω μεινει αφωνος. Περιμενω τη γνωμη σου για τις γαλλικες λεξεις ασανσερ, καρμπυρατερ, αμορτισερ, κονσομασιον κλπ. για τις ιταλικες πουτανα, μάσκαρα αλλα και για τις αυθεντικα ελληνικες οπως μαλακια, μαλακας κλπ. Εχω πραγματικα συγκλονιστει...Η οκνηρία (τεμπελιά), το ρουσφέτι, η ροπή προς τη διαφθορά (μπαξίσια)είναι κατάλοιπα της ΒΡΩΜΕΡΗΣ κατοχής απ' τους Τούρκους. Γι αυτό και οι επικρατούσες αντίστοιχες λέξεις είναι Τούρκικες.
Δεν πιαστηκα απο τιποτα αλλα ειναι τουλαχιστον φαιδρο να λεμε οτι επικρατησε στην Ελλαδα του 2009 η λεξη ρουσφετι επειδη υπηρξε εδω μια βρωμερη κατοχη. Μαλλον βρηκε προσφορο εδαφος η εννοια αυτη και παρεμεινε αιωνες. Το επομενο βημα ειναι να πουμε οτι το καρπουζ το φεραν οι Οθωμανοι.Ε ας μην πιανόμαστε από μια υπερβολή για να πούμε για την ελληνική γλώσσα. Με νοημάτα θα συννενοούνταν ακόμα αρκετοί
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.426
- Πόντοι
- 506
Η γλωσσολογικη, ιστορικη και κοινωνιολογικη ακολουθια της σκεψης σου ειναι πραγματικα συγκλονιστικη. Εχω μεινει αφωνος. Περιμενω τη γνωμη σου για τις γαλλικες λεξεις ασανσερ, καρμπυρατερ, αμορτισερ, κονσομασιον κλπ. για τις ιταλικες πουτανα, μάσκαρα αλλα και για τις αυθεντικα ελληνικες οπως μαλακια, μαλακας κλπ. Εχω πραγματικα συγκλονιστει.
Καμία σύγκριση. Οι λέξεις που αναφέρεις προέρχονται από διεθνείς γλώσσες και έχουν επικρατήσει και σε άλλες. Τα Τούρκικα ΔΕΝ είναι διεθνής γλώσσα. Μόνο οι ραγιάδες θα μπορούσαν να τις έχουν υιοθετήσει. Και εν πάση περπτώσει οι λέξεις που αναφέρεις καμία ζημιά δεν μας έχουν κάνει...ενώ οι Τούρκικες εκφράζουν τη ΒΡΩΜΕΡΗ νοοτροπία που καλλιεργησαν και άφησαν σ' αυτόν τον τόπο. Και φυσικά επικρατεί και κει.
Δειχεις πολυ καλος γνωστης της γειτονος. Ξερεις τρεις λεξεις και τι επικρατει εκει. Εισαι απο εκει ή την επισκεφτεσαι για αλλους λογους (επαγγελματικους, τουριστικους, θρησκευτικους);Καμία σύγκριση. Οι λέξεις που αναφέρεις προέρχονται από διεθνείς γλώσσες και έχουν επικρατήσει και σε άλλες. Τα Τούρκικα ΔΕΝ είναι διεθνής γλώσσα. Μόνο οι ραγιάδες θα μπορούσαν να τις έχουν υιοθετήσει. Και εν πάση περπτώσει οι λέξεις που αναφέρεις καμία ζημιά δεν μας έχουν κάνει...ενώ οι Τούρκικες εκφράζουν τη ΒΡΩΜΕΡΗ νοοτροπία που καλλιεργησαν και άφησαν σ' αυτόν τον τόπο. Και φυσικά επικρατεί και κει.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.426
- Πόντοι
- 506
Δειχεις πολυ καλος γνωστης της γειτονος. Ξερεις τρεις λεξεις και τι επικρατει εκει. Εισαι απο εκει ή την επισκεφτεσαι για αλλους λογους (επαγγελματικους, τουριστικους, θρησκευτικους);
Ξέρω πολλές περισσότερες λέξεις κι έχω τις (έγκυρες) πληροφορίες μου για το τι επικρατεί εκεί. Εσύ μάλλον δε θες να το παραδεχτείς. Ή μήπως δεν ξέρεις για τη διαφθορά και τα προβλήματα εκδημοκρατισμού της γειτονος? Αυτοί που πάνε για επαγγελματικούς λόγους και τουρισμό δεν έχουν δει τις παραγκουπόλεις της Πόλης-τέρατος των 14 εκατομμυρίων. Και για να μη σου δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις, θαμουν ο τλευταίος που θα πήγαινα για θρησκευτικούς λόγους. Τις θρησκείες της ερήμου τις αντιπαθώ.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ξέρω πολλές περισσότερες λέξεις κι έχω τις (έγκυρες) πληροφορίες μου για το τι επικρατεί εκεί. Εσύ μάλλον δε θες να το παραδεχτείς. Ή μήπως δεν ξέρεις για τη διαφθορά και τα προβλήματα εκδημοκρατισμού της γειτονος? Αυτοί που πάνε για επαγγελματικούς λόγους και τουρισμό δεν έχουν δει τις παραγκουπόλεις της Πόλης-τέρατος των 14 εκατομμυρίων. Και για να μη σου δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις, θαμουν ο τλευταίος που θα πήγαινα για θρησκευτικούς λόγους. Τις θρησκείες της ερήμου τις αντιπαθώ.
δηλαδη το χρημα που παιρνουν απτην ε.ε δεν πιανει τοπο?
δεν τους εκδημοκρατευει?
οκ. καταλαβα. δεν ειναι το θεμα μας η γειτονας, δεν μιλαω για αυτην με τον καθε ασχετο, με κανει και βαριεμαι πολυ. τα παντα ξεκινησαν απο τη γλωσσολογικη σου αναλυση τριων τουρκικων λεξεων. ειναι σαφες οτι ετσι θεωρεις οτι το καρπουζι μας το φεραν οι οσμανλιδες.Ξέρω πολλές περισσότερες λέξεις κι έχω τις (έγκυρες) πληροφορίες μου για το τι επικρατεί εκεί. Εσύ μάλλον δε θες να το παραδεχτείς. Ή μήπως δεν ξέρεις για τη διαφθορά και τα προβλήματα εκδημοκρατισμού της γειτονος? Αυτοί που πάνε για επαγγελματικούς λόγους και τουρισμό δεν έχουν δει τις παραγκουπόλεις της Πόλης-τέρατος των 14 εκατομμυρίων. Και για να μη σου δημιουργούνται άλλες εντυπώσεις, θαμουν ο τλευταίος που θα πήγαινα για θρησκευτικούς λόγους. Τις θρησκείες της ερήμου τις αντιπαθώ.
Πάντως δεν τις είδα. Ζεφύρι, Ανάκασα, Ασπρόπυργο έχεις δει; Μη μπερδεύεις το στρατοκρατικό καθεστώς την αντιδημοκρατικότητα και την Ιστορία με άλλα πράγματα(που σου έχουν πει)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.426
- Πόντοι
- 506
οκ. καταλαβα. δεν ειναι το θεμα μας η γειτονας, δεν μιλαω για αυτην με τον καθε ασχετο, με κανει και βαριεμαι πολυ. τα παντα ξεκινησαν απο τη γλωσσολογικη σου αναλυση τριων τουρκικων λεξεων. ειναι σαφες οτι ετσι θεωρεις οτι το καρπουζι μας το φεραν οι οσμανλιδες.
Έτσι ειναι. Βαριέσαι. Γιατί κόντευες να μας πεις ότι έδωσαν και τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Έτσι ειναι. Βαριέσαι. Γιατί κόντευες να μας πεις ότι έδωσαν και τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο.
δεν τα δωσανε?
ο ομερ δικος τους δεν ηταν?