Νέα

Βιασμός κοπέλας στην Άρτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jjarren
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ααααα μην το ριξουμε στα πολιτικα τωρα......ειναι κουτες αυτες οι συζητησεις οταν γινονται απο πορωμενα ατομα.......να υπηρχε διαθεση διαλογου να πεις αντε ας παει και το παλιαμπελο.....αλλα τωρα τι τα σκαλιζετε??
Το καθυστερημενο μονο προσπαθει να το ριξει εκει οπως εξαλλου και σε καθε του ποστ. Δεν τον παιρνει κανεις σοβαρα μην αγχωνεσαι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νατη παλι η μαλακια για τον ΔΗΘΕΝ "σφαγεα" Μεγαλεξανδρο!
Πολεμος ηταν τοτε μεταξυ Ελλαδας και Περσιας! Οταν ερχοντουσαν αυτοι 100 χρονια πριν ηταν καλα δλδ...

απλα δε μπορει καποιος να κατατασσει τους μεν ως σφαγεις και τους δε ως πολιτισμενους με ευσεβη ποθο τη μεταλαμπαδευση του πολιτισμου στους βαρβαρους....ουτε φυσικα να μιλαει για dna και λοιπα φαιδρα.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
eskiya... Είχα πάει πρόσφατα στην Τουρκία. Ομολογουμένως καλοπροαίρετοι άνθρωποι - παρόλο όσα έχω σούρει - και με αρετές που έχουμε ξεχάσει(?). Eskiya σημαίνει παλαιός/ι. Λυπάμαι το επίπεδο των αλλοδαπών είναι αυτό που είναι, καλύτερα να μην είχαν έρθει αν ήταν αχρείαστοι. Επίσης απορώ που συγχέεται ακόμη ο Μεγ. Αλέξανδρος και η ύπαρξη του ευρωπαϊκού πολιτισμού με ανατολικούς δυνάστες.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
eskiya... Είχα πάει πρόσφατα στην Τουρκία. Ομολογουμένως καλοπροαίρετοι άνθρωποι - παρόλο όσα έχω σούρει - και με αρετές που έχουμε ξεχάσει(?). Λυπάμαι το επίπεδο των αλλοδαπών είναι αυτό που είναι, καλύτερα να μην είχαν έρθει αν ήταν αχρείαστοι. Eskiya σημαίνει παλαιός/ι. Επίσης απορώ που συγχέεται ακόμη ο Μεγ. Αλέξανδρος και η ύπαρξη του ευρωαϊκού πολιτισμού με ανατολικούς δυνάστες.
Δε διαφωνει κανεις με τη χαραξη σωστης μεταναστευτικης πολιτικης αν εκει θες να καταληξεις. Εξαλλου για τους περισσοτερους η Ελλαδα ειναι απλα ενας σταθμος για την υπολοιπη Ευρωπη δε βλεπαν στον υπνο τους τη Μπανανια για γη της επαγγελιας. Εν παση περιπτωση αν οι δραστες της Αρτας ειναι οπως λενε Ρουμανοι τι πρεπει να γινει; Να ζητησουμε να βγει η Ρουμανια απ την Ενωση ή να βγουμε εμεις οι ιδιοι; Επιπλεον τα τουρκικα σου θελουν φρεσκαρισμα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δε διαφωνει κανεις με τη χαραξη σωστης μεταναστευτικης πολιτικης αν εκει θες να καταληξεις. Εξαλλου για τους περισσοτερους η Ελλαδα ειναι απλα ενας σταθμος για την υπολοιπη Ευρωπη δε βλεπαν στον υπνο τους τη Μπανανια για γη της επαγγελιας. Εν παση περιπτωση αν οι δραστες της Αρτας ειναι οπως λενε Ρουμανοι τι πρεπει να γινει; Να ζητησουμε να βγει η Ρουμανια απ την Ενωση ή να βγουμε εμεις οι ιδιοι; Επιπλεον τα τουρκικα σου θελουν φρεσκαρισμα.

Ι would be oblidged αν μπορείς - προφανώς - να με με βοηθήσεις με τα Τούρκικα.
Για τους αλλοδαπους είναι η γη της επαγγελίας. Εν τω μεταξύ, αν δεν σου αρέσουν οι μπανάνες μπορείς με άλλους να πάτε σε άλλες χώρες που βγάζουν άλλα φρούτα, αβοκάντο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτο ακριβως........που ειπε ο εσκι.......

λεονορο ειχες σουρει εσυ για τους τουρκους?????? γκρρρρρρρ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτο ακριβως........που ειπε ο εσκι.......

λεονορο ειχες σουρει εσυ για τους τουρκους?????? γκρρρρρρρ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Άπειρες φορές και όχι αδικαιολόγητα. Αλλά τώρα που γνωρισα καλύτερα έχει μετριαστεί η άποψή μου.
Σου αρέσουν και εσένα άλλα φρούτα;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ι would be oblidged αν μπορείς - προφανώς - να με με βοηθήσεις με τα Τούρκικα.
Για τους αλλοδαπους είναι η γη της επαγγελίας. Εν τω μεταξύ, αν δεν σου αρέσουν οι μπανάνες μπορείς με άλλους να πάτε σε άλλες χώρες που βγάζουν άλλα φρούτα, αβοκάντο
Αν σε προσβαλλει ο χαρακτηρισμος Μπανανια ειναι αλλο ζητημα. Εχεις καθε δικαιωμα να θεωρεις οτι ζεις στην Ελβετια ή τη Σουηδια. Εκτος αν μου απαγορεψεις να εχω γνωμη ή να απαιτεις να φυγουν απ τη χωρα τους οσοι εχουν διαφορετικη γνωμη απο σενα. Σε καθε περιπτωση δεν ειναι δικο μου το προβλημα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Άπειρες φορές και όχι αδικαιολόγητα. Αλλά τώρα που γνωρισα καλύτερα έχει μετριαστεί η άποψή μου.
Σου αρέσουν και εσένα άλλα φρούτα;

οχι απλα ειμαι απο ιστανμπουλ και εχω ευαισθησια για τα μερη εκεινα :P

εμενα μου αρεσουν ολα τα φρουτα εκτος απο τον ανανα παντως.....δεν εχω προβλημα :P

υ.γ. συνηθως ετσι γινεται παντως.....χωρις να θελω να σε θιξω υπαρχει μια βλαχομπαροκ αποψη στην ελλαδα για τους τουρκους απο ατομα που ουτε καν εχουν συσχετιστει μαζι τους.....οταν πανε τουρκια ή οταν ερθουν σε επαφη οι πιο πολλοι αλλαζουν ελαφρως....με τον καιρο και εαν συνεχιστει το σουξου μουξου αλλαζουν πληρως...

υ.γ.2 αυτο για τις αξιες που εδω εχουν χαθει ξαναπες το......

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16

εμενα μου αρεσουν ολα τα φρουτα εκτος απο τον ανανα παντως.....δεν εχω προβλημα :P

υ.γ. συνηθως ετσι γινεται παντως.....χωρις να θελω να σε θιξω υπαρχει μια βλαχομπαροκ αποψη στην ελλαδα για τους τουρκους απο ατομα που ουτε καν εχουν συσχετιστει μαζι τους.....οταν πανε τουρκια ή οταν ερθουν σε επαφη οι πιο πολλοι αλλαζουν ελαφρως....με τον καιρο και εαν συνεχιστει το σουξου μουξου αλλαζουν πληρως...

Κατσε να του γνωρισω τη Ζευνεπ αρτι αφιχθεισα σπουδαζουσα αδερφη καλου μου φιλου και μετα να δεις λεονορο εφεντι θα κανει το νικ του

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχαχαχα :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν σε προσβαλλει ο χαρακτηρισμος Μπανανια ειναι αλλο ζητημα. Εχεις καθε δικαιωμα να θεωρεις οτι ζεις στην Ελβετια ή τη Σουηδια. Εκτος αν μου απαγορεψεις να εχω γνωμη ή να απαιτεις να φυγουν απ τη χωρα τους οσοι εχουν διαφορετικη γνωμη απο σενα. Σε καθε περιπτωση δεν ειναι δικο μου το προβλημα.

Σε κάθε περίπτωση έχεις προφανώς πρόβλημα και πάλι :cheesy: προφανώς, πέραν των προβλημάτων της χώρας, γιατί κάθονται; Για τις μπανάνες; :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα το οτι κατι ειναι καλυτερο απο τη χωρα σου δεν το κανει και γη της επαγγελιας.....μην τα ισοπεδωνουμε και ολα ε?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κατσε να του γνωρισω τη Ζευνεπ αρτι αφιχθεισα σπουδαζουσα αδερφη καλου μου φιλου και μετα να δεις λεονορο εφεντι θα κανει το νικ του

Οι γυναίκες εκεί, είναι σε αναλογία όπως Ελλάδα. Tesekeredurum, αλλά I hold my doubts.
Πες τώρα τι σημαίνει το νικ σου στα τούρκικα... :cheesy: :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Είναι ολίγον prejudiced

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Και επίτρεψέ μου αγαπητή... Εκεί, τη λέγεται από όλους(λόγω courtecy) ιστανμπουλ. Εδώ τη λέμε Κωνσταντινούπολη για χιλιάδες χρόνια αιτίες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και επίτρεψέ μου αγαπητή... Εκεί, τη λέγεται από όλους(λόγω courtecy) ιστανμπουλ. Εδώ τη λέμε Κωνσταντινούπολη για χιλιάδες χρόνια αιτίες

και τα ουγγρικα εδω τα λεμε ουγγρικα και στην ουγγαρια magyar....και το πεκινο εμεις το λεμε πεκινο οι αγγλοι bejing....δε μου λενε κατι τα ονοματα λυπαμαι :)

ειδικα το ιστανμπουλ που ειναι και ελληνικοτατο....και δεν καταλαβαινω γιατι σκαλωνουν οι ελληνες.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι γυναίκες εκεί, είναι σε αναλογία όπως Ελλάδα. Tesekeredurum, αλλά I hold my doubts.
Πες τώρα τι σημαίνει το νικ σου στα τούρκικα... :cheesy: :cheesy:

αν δε με απατουν οι γνωσεις μου στην τουρκικη ειναι ο κλεφτης αλλα δεν ορκιζομαι κι ολας.....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και τα τσεχικα εδω τα λεμε τσεχικα και στην τσεχια magyar....και το πεκινο εμεις το λεμε πεκινο οι αγγλοι bejing....δε μου λενε κατι τα ονοματα λυπαμαι :)

ειδικα το ιστανμπουλ που ειναι και ελληνικοτατο....και δεν καταλαβαινω γιατι σκαλωνουν οι ελληνες.....

Κάνε παρέα περισσότερο με Έλληνες...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δυστυχως κυριως με ελληνες κανω πλεον.......

ασε που μπερδεψα και τις χωρες........το διορθωσα :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom