Νέα

Βιασμός κοπέλας στην Άρτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jjarren
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Oπωσδήποτε σοβαρή άποψη.
Οπότε μέχρι να φτιάξει η παιδεία στο Γιουνανιστάν να μην ξανατιμωρηθεί κανείς.
Φυσικά δεν θα φτιάξει ποτέ.
Γιατί πως να φτιάξει κάτι από κάποιον που δεν ξέρει πως;
Και πόσο μάλλον όταν δεν θέλει, καθότι ψηφίζει τα ίδια 5-6 τζάκια επι 100 χρόνια τώρα

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ πολύ δύσκολα θα βάψω με το βρωμιάρικο αίμα τους τα χέρια μου.Έχω κυνηγετικό όπλο,και έχω αγοράσει φυσίγγια με λαστιχένια σκάγια.Αν αντιληφθώ κάποιον να μπαίνει στο σπίτι μου,δε θα του σηκωθεί ποτέ ξανά η πούτσα.Με καθετήρα θα κατουράει ακόμα.Ή στην καλύτερη γι'αυτόν περίπτωση,θα κοιμάται μπρούμητα για πολύ καιρό.Αν έχεις όπλο,πάρε φυσίγγια με λαστιχένια σκάγια.Φυσικά να έχεις και σε πρώτη ζήτηση και 2-3 κανονικά νούμερο 6 ή 4!!!
Τα ενιάβολα είναι τα καλλίτερα. Τα λένε στην πιάτσα και Αλβανοφυσίγγια. Δεν με ενδιαφέρει ποιός πεινάει και ποιός έχει να γαμήσει και λοιπές μαλακίες από ανεγκέφαλους. Όποιος τους λυπάται ας τους δώσει την μάνα του, την αδερφή του κλπ΄να ξεχαρμανιάζουν. Αν δεν έχει ας κάθεται ο ίδιος. Εγώ επειδή έχω πάντοτε γεμάτη μια καραμπίνα αν προλάβω την γάμησε όποιος με ενοχλήσει μέσα στο σπίτι μου. Τώρα τα πούστικα περί ρατσισμού κλπ΄να τα αφήσουν μερικοί μαλακοπίττουρες.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τα ενιάβολα είναι τα καλλίτερα. Τα λένε στην πιάτσα και Αλβανοφυσίγγια. Δεν με ενδιαφέρει ποιός πεινάει και ποιός έχει να γαμήσει και λοιπές μαλακίες από ανεγκέφαλους. Όποιος τους λυπάται ας τους δώσει την μάνα του, την αδερφή του κλπ΄να ξεχαρμανιάζουν. Αν δεν έχει ας κάθεται ο ίδιος. Εγώ επειδή έχω πάντοτε γεμάτη μια καραμπίνα αν προλάβω την γάμησε όποιος με ενοχλήσει μέσα στο σπίτι μου. Τώρα τα πούστικα περί ρατσισμού κλπ΄να τα αφήσουν μερικοί μαλακοπίττουρες.
Ποιους μαλακοπιττουρες βρε μαλακοπιττουρα? Μονο εγω ειμαι ο μαλακοπιττουρας (αποτι φαινεται) σε αυτο το θρεντ...
Επισης, μιλας για ανεγκεφαλους τη στιγμη που σου λεει καποιος (εγω) οτι "θα κοψουμε τα αρχιδια αυτων που τη βιασαν, αλλα δε χρειαζεται να κοψουμε τα αρχιδια ΟΛΩΝ των αλλοδαπων" και καταλαβαινεις και απαντας για "Αλβανοφυσιγγια" και να του (μου) γαμησουν τη μανα... Λαμπροτατο, παραδειγμα προς μιμηση!

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ε, να το πω αλλιως... Αν πρεπει να τα παθουν οι εμποροι αυτα πρεπει να τα παθουν ΠΡΩΤΑ οι γονεις και οι δασκαλοι που δεν ασχολουνται με τα παιδια και δε τα ενημερωνουν, μετα ολοι οι υπολοιποι που ευθυνονται που δεν αλλαζει ο νομος των ναρκωτικων σε κατι πιο εξυπνο, μετα οποιοι μπατσοι τα ξυνουν ή τους καλυπτουν για λεφτα και ΜΕΤΑ οι εμποροι...

Οι γονείς λένε στα παιδιά μακρυά από ναρκωτικά.Όμως που να ξέρει ο γονιός 500 είδη ναρκωτικών που κυκλοφορούν!!Που να ξέρουν γιατα νέα "μοδάτα" πολύχρωμα χαπάκια.Που να ξέρουν για τις πανούργες συνταγες χημικών.Και ο δάσκαλος δεν είσαι παιδί του.Ναι μεν λένε όπως έχουν χρέος 1-2 φορές,από κει και πέρα όμως λένε τα παιδιά έχουν γονείς.Όπως και να χει όμως και να μην έχει το παιδί καλούς γονείς είανι δυνατόν να αποτελεί ελαφρυντικό για κάποιον που πουλά ουσίες;;Εγώ δεν είπα να τους σκοτώσουν!!Ισόβια θέλω χωρίς να τους δίνεται χάρη μετά από 12 χρόνια και δήθεν λόγω καλής διαγωγής έξω.25 χρόνια γεμάτα!!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Λαστιχένια βόλια;;Αυτό δεν το χα ξανακούσει αν και δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για όπλα.Δηλαδή τι κάνουν αυτά,προκαλούν πόνο και δεν σκοτώνουν;Αν προκαλούν τον ίδιο πόνο όταν σε χτυπά αληθινό είναι ζημιάρικα!!

Προκαλούν πόνο.Αν σε πετύχουν σε μάτια τα έχασες βεβαίως.Αυτά τα χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για να αποφύγουν δυσάρεστες συναντήσεις με αρκούδα,ή με τσοπανόσκυλα.Δε σκοτώνουν αλλά αποτρέπουν την επίθεση.Αν τα φας από κοντά,λογικά θα δεις αστέρια!Είναι καλή λύση πριν πας στα κανονικά!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εγώ επειδή έχω πάντοτε γεμάτη μια καραμπίνα αν προλάβω την γάμησε όποιος με ενοχλήσει μέσα στο σπίτι μου.

Φίλε,γεμάτο όπλο στο σπίτι είναι εγκληματικό.Και αν έχεις και παιδιά είναι πολύ πιο εγκληματικό.Εγώ έχω ένα super pose και στον οπλοβαστό στο δωμάτιο μου έχω και τα φυσίγγια με τα λαστιχένια.Μπαίνουν σε δευτερόλεπτα.Αλλά δεν έχω παιδιά στο σπίτι και δεν έχει άλλος πρόσβαση.

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παντως φιλε εκτος απο το οπλο εγω προσωπικα δεν θα το εβαζα σπιτι ...Καλυτερα κατα την προσωπικη μου αποψη θα ειναι να εχεις σκυλια εκπαιδευμενα boxer , λυκοσκυλο , dog argentino και ιδιως αν μενεις σε μονοκατοικια ενδυκνεται μιλαω παντα για το τι θα εκανα εγω ετσι μην παρεξηγιομαστε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Παντως φιλε εκτος απο το οπλο εγω προσωπικα δεν θα το εβαζα σπιτι ...Καλυτερα κατα την προσωπικη μου αποψη θα ειναι να εχεις σκυλια εκπαιδευμενα boxer , λυκοσκυλο , dog argentino και ιδιως αν μενεις σε μονοκατοικια ενδυκνεται μιλαω παντα για το τι θα εκανα εγω ετσι μην παρεξηγιομαστε
Για το οτι θα γαβγισουν και θα σε ειδοποιησουν,ενταξει,εχεις δικιο.
Αλλα πλεον οι περισσοτεροι εχουν σπρεϊ και το ριχνουν στα σκυλια,οποτε και μάι τάι να εχει κανει ο σκυλος δεν εχει νοημα.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ειναι τοσο ελεεινοι που την πεφτουν σε ανημπορους,κι οποιος λεει για αλλοδαπους στα δελτια το 70% των εγκληματων ειναι απο αυτους

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε,γεμάτο όπλο στο σπίτι είναι εγκληματικό.Και αν έχεις και παιδιά είναι πολύ πιο εγκληματικό.Εγώ έχω ένα super pose και στον οπλοβαστό στο δωμάτιο μου έχω και τα φυσίγγια με τα λαστιχένια.Μπαίνουν σε δευτερόλεπτα.Αλλά δεν έχω παιδιά στο σπίτι και δεν έχει άλλος πρόσβαση.
Εγώ μένω μόνος. Όταν 19 χρονών μας στέλνανε στην Κύπρο και πολεμούσαμε γιατί πολεμούσαμε; Αν μας καλέσουν και τώρα γιατί θα πάμε; Πάμε για να είμαστε ελεύθεροι στα σπίτια μας και να μην φοβόμαστε κάθε βράδυ μην μας κλέψουν,βιάσουν κλπ όλα τα ρεμάλια που μαζευτηκαν στην μπορδελοχώρα μας. Δεν μιλάμε φυσικά για οικογενειάρχες, επιχειρηματίες μικρούς ή μεγάλους αλλοδαπούς οι οποίοι πολλές φορές θέλουν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία μόνιμα.Μιλάμε για όλα αυτά τα ρεμάλια που για να ζήσουν έχουν σαν λύση την κλεψιά και την παρανομία. Όχι ρε παιδιά να κινδυνεύουμε και την ώρα που κοιμόμαστε. Εγώ τα παράσημα και την πείρα από το  1973-74 τάχω. 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
εχετε τζαζέψει ετσι ????

σ αυτο το θρεντ λετε με στόμφο  :jerking: :jerking: οτι εχετε τις καραμπινες γεματες στο σπιτι (αλλα ενταξει μωρε, μενετε μονοι σας και τετοια  :uglystupid: :uglystupid:) και στο επομενο που θα ανοιξει και θα αφορα κανενα μακελειο σε κανα σχολειο της αμερικης, θα κραζετε αναμεσα στα αλλα και την ευκολη προσβασιμοτητα στα οπλα σε εκεινο το παλιοκρατος του σατανα..  :headbang: :headbang:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Έχεις δει κανα πιτσιρικά να παίρνει όπλο στην Ελλάδα;Κυνηγετικό έχουμε όχι Μ16 που έχουν στην Αμερική.

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
και να του (μου) γαμησουν τη μανα... Λαμπροτατο, παραδειγμα προς μιμηση!
Φίλε μου τώρα είδα τα γραφόμενά σου. Σου ζητώ συγνώμη αν άφησα να εννοηθεί κάτι προσωπικό για σένα ή την μητέρα σου. Θα ήταν άνανδρο και αναξιοπρεπές. Εγώ μίλησα γενικά και τα έχω με όλους αυτούς που θέλουν να κάνουν τους κουλτουριάρηδες και ότι και να γίνει βάζουν σαν δικαιολογία τον ρατσισμό. Και εσένα θα σε πούνε ρατσιστή έστω και για τα 4 αυτά καθίκια της Άρτας..

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εδω μια παρεα συμαθητων πηγαν και πλακωσαν πακιστανα επειδη πειραξαν την αδερφη του ενος και βγηκαν τα καναλια και ελεγαν για φαινομενα βιας και ρατσισμου, μαλιστα οι καθηγητες του σχολειου και μαλλον και γονεις εκαναν αντιρατσιστικη εκδηλωση.. :jerking: :jerking:

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
να εκπαιδευτουν ΚΑΙ τα παιδια στην χρηση του οπλου ΑΛΛΑ με ΠΡΩΤΟ μαθημα το: "τα οπλα τα εχουμε για αυτοαμυνα εναντι ΕΧΘΡΩΝ κι οχι για να παιζουμε"

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Έχεις δει κανα πιτσιρικά να παίρνει όπλο στην Ελλάδα;Κυνηγετικό έχουμε όχι Μ16 που έχουν στην Αμερική.
κλασε να φουμαρουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ολα τα ατυχηματα που εχουν γινει με κυνηγετικα, εχουν γινει με κυνηγετικα που η αδεια ηταν στο ονομα του μπαμπα και τετοια..

αυτο σου εκανε εντυπωση απο αυτο που εγραψα ???? το τί ειδους οπλο υπαρχει μεσα στο σπιτι ????  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking:

δεν πας να εχεις και εξάσφαιρο στιλετο ?? πλλλλλλλλακα με καννννννεις ????  :headbang: :headbang:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
να εκπαιδευτουν ΚΑΙ τα παιδια στην χρηση του οπλου ΑΛΛΑ με ΠΡΩΤΟ μαθημα το: "τα οπλα τα εχουμε για αυτοαμυνα εναντι ΕΧΘΡΩΝ κι οχι για να παιζουμε"
και για στοχο εκπαιδευσης να βαλουμε τ αρχιδια σου !!!!

μη φοβασαι, δεν θα ξερουν σημαδι. το πολυ-πολυ να σε πετυχουν στο πουτσοκεφαλο..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

στόκε..

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
μιλησε κι το ΑΧΡΗΣΤΟ κομματοι κρεας ο τραγοπαπας!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
και ολα τα ατυχηματα που εχουν γινει με κυνηγετικα, εχουν γινει με κυνηγετικα που η αδεια ηταν στο ονομα του μπαμπα και τετοια..

Για πόσα μιλάς;Για 2-3 το χρόνο και αν;Περισσότεροι σκοτώνονται κάθε Σ/Κ στην παραλιακή με τα αμάξια και τις μηχανές,ή από ηλεκτροπληξία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom