omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Τωρα ρε συ χαντερ βρηκες να απαντησεις σοβαρα στο καθυστερημενο το ομορφοπαιδο...
Eνω εσυ εισαι Το τερας της εξυπναδας!
Ενας εσυ κι αλλος ενας ο Αρτ του "Σιγα μην κατσω να σκασω"
Τωρα ρε συ χαντερ βρηκες να απαντησεις σοβαρα στο καθυστερημενο το ομορφοπαιδο...
Eνω εσυ εισαι Το τερας της εξυπναδας!
Ενας εσυ κι αλλος ενας ο Αρτ του "Σιγα μην κατσω να σκασω"
αφηστε τον να γραφει τις μαλακιες του να χαιρεται, δεν αξιζει να ασχολεισαι κανενω εσεις γραφετε αριστουργηματα!
αυτά είναι που "σε τρελαίνουν" γαμώ το κέρατό μου.από τη μία δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τα "τσουβαλιάζουμε" όλα-τα ΜΜΕ στην προκειμένη περίπτωση-και να τα ισοπεδώνουμε,αλλά από την άλλη,να ξέρεις την αλήθεια 100%(για παράδειγμα εσύ,που έτυχε σε δικό σου άνθρωπο)και να ακούς την άλλη μέρα από τους ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΔΕΣ ψέμματα και πράγματα που αλλοιώνουν εντελώς την πραγματικότητα και εκεί που ο άνθρωπος(ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ,παρεπιπτόντως,του ξαδελφού σου.χρειάζεται "αρχίδια" για να αντιδράσεις και μάλιστα ΣΩΣΤΑ)ουσιαστικά ήταν ΗΡΩΑΣ(για τον ίδιο και την οικογένειά του)πήγε να βγει και δολοφόνος(με την έννοια του "άσκοπα" δολοφόνου,γιατί το συγκεκριμένο είναι καθαρή αυτοάμυνα και αυτοπροστασία)Πριν απο χρόνια ξάδερφός μου ,πυροβόλησε και σκότωσε ληστή που μπήκε σπίτι του .Τότε λέγανε τα κανάλια " άοπλος ο ληστής ... με 2 παιδιά μικρά....φτωχός αλλοδαπός " .
Η αλήθεια ήταν οτι ο ληστής είχε μαχαίρι , ήταν συνολικά 3 οι ληστές και στο σπίτι του ξαδέρφου μου κοιμόντουσαν τα 2 ανηψάκια μου 2 ετών και 3 μηνών αντίστοιχα.
Τότε είχα πει και εγώ ....μα ανάγκη ήταν να τον καθαρίσει ???
Πλέον που και εγώ έχω μωρό στο σπίτι μου , όποιος τολμήσει να με κλέψει θα φύγει από το μπαλκόνι .
Δε χρειάζεται κανένας οίκτος για τομάρια που απειλούν όχι την ιδιοκτησία, ας μπει όταν λείπω και ας το ρημάξει, αλλά τη ζωή μου και των δικών μου.
Εχουν λυσάξει οι μπάτσοι στη Αρτα και σε λίγες ώρες θα τους τσιμπήσουν ....και τότε....
Για πολυ μαλακας λεμε..ποσο μαλακας πρεπει να εισαι για να γαμησεις μια γυναικα χωρις να το θελει,και να την χτυπας κιολας...αμα δεν σου δοθεί η γυναικα στο σεξ που ειναι η απολαυση????
Αλβανοι και Ρουμανοι,μαζι με κατι κιτρινιαρηδες(κινεζους,φιλιππινεζους,ταιλανδους)οτι πιο βρωμερο κυκλοφορει στον πλανητη..
Πριν απο χρόνια ξάδερφός μου ,πυροβόλησε και σκότωσε ληστή που μπήκε σπίτι του .Τότε λέγανε τα κανάλια " άοπλος ο ληστής ... με 2 παιδιά μικρά....φτωχός αλλοδαπός " .
Η αλήθεια ήταν οτι ο ληστής είχε μαχαίρι , ήταν συνολικά 3 οι ληστές και στο σπίτι του ξαδέρφου μου κοιμόντουσαν τα 2 ανηψάκια μου 2 ετών και 3 μηνών αντίστοιχα.
Πλέον που και εγώ έχω μωρό στο σπίτι μου , όποιος τολμήσει να με κλέψει θα φύγει από το μπαλκόνι .
Δε χρειάζεται κανένας οίκτος για τομάρια που απειλούν όχι την ιδιοκτησία, ας μπει όταν λείπω και ας το ρημάξει, αλλά τη ζωή μου και των δικών μου.
Εχουν λυσάξει οι μπάτσοι στη Αρτα και σε λίγες ώρες θα τους τσιμπήσουν ....και τότε....
Πριν απο χρόνια ξάδερφός μου ,πυροβόλησε και σκότωσε ληστή που μπήκε σπίτι του .Τότε λέγανε τα κανάλια " άοπλος ο ληστής ... με 2 παιδιά μικρά....φτωχός αλλοδαπός " .
Εγώ πολύ δύσκολα θα βάψω με το βρωμιάρικο αίμα τους τα χέρια μου.Έχω κυνηγετικό όπλο,και έχω αγοράσει φυσίγγια με λαστιχένια σκάγια.Αν αντιληφθώ κάποιον να μπαίνει στο σπίτι μου,δε θα του σηκωθεί ποτέ ξανά η πούτσα.Με καθετήρα θα κατουράει ακόμα.Ή στην καλύτερη γι'αυτόν περίπτωση,θα κοιμάται μπρούμητα για πολύ καιρό.Αν έχεις όπλο,πάρε φυσίγγια με λαστιχένια σκάγια.Φυσικά να έχεις και σε πρώτη ζήτηση και 2-3 κανονικά νούμερο 6 ή 4!!!
Δυο πραγματα να αναφερω για το αρχειο...
1) Τι διαολο, τι αμοκ παθατε με τους "αλλοδαπους"? Ωραια, τη βιασαν, βουτηγμα, κοψιμο αρχιδιων, πεταμα στο δρομο και θανατος απο αιμοραγια... Να κοψουμε τα αρχιδια και ΟΛΩΝ των αλλων αλλοδαπων? Αλλα τι ρωταω... Ελπιζω να ειστε η εξαιρεση και να μην ειναι ολοι διανοητικα αναπηροι σε αυτο το θεμα...
2) Τι διαολο... Γιατι να συμπεριφερονται στη φυλακη στον εμπορο ναρκωτικων οπως στο βιαστη-παιδεραστη? Με το ζορι τους τα ταιζε? Αυτος φταιει που η μαμακα των χρηστων το μονο που τους συμβουλεψε ηταν "μακρυα απ'αυτα τα πραματα του σατανα παιδακι μου", που στο σχολειο δεν αναφερθηκε ΠΟΤΕ το θεμα επι 6 χρονια, που "ολα τα ναρκωτικα ειναι ιδια" και κανει ο πιτσιρικας μπαφο και λεει "δεν επαθα και τπτ, αφου ειναι ολα ιδια, τι θα παθω με τη σκονη που μου πασαρουν ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΠΑΦΟΥ Η ΑΓΟΡΑ?"?
Ε, να το πω αλλιως... Αν πρεπει να τα παθουν οι εμποροι αυτα πρεπει να τα παθουν ΠΡΩΤΑ οι γονεις και οι δασκαλοι που δεν ασχολουνται με τα παιδια και δε τα ενημερωνουν, μετα ολοι οι υπολοιποι που ευθυνονται που δεν αλλαζει ο νομος των ναρκωτικων σε κατι πιο εξυπνο, μετα οποιοι μπατσοι τα ξυνουν ή τους καλυπτουν για λεφτα και ΜΕΤΑ οι εμποροι...Μιλάς τώρα σοβαρά για τους εμπόρους ναρκωτικών;;Δεν είσαι τομάρι αν πουλάς κάτι που ξέρεις ότι θα σκοτώσει συνάνθρωπό σου;Δεν είσαι παλιάνθρωπος όταν τη στήνεις έξω από σχολεία ή πας σε club και ψαρεύεις νεολαια και τους δελεάζεις να πάρουν τη δηλητηριώδη σκόνη σου;Ακόμα και αν ο άλλος είναι βλάκας και αφελής πάλι δεν έχεις δικαίωμα να σκοτώσεις!!Και πολλοί από αυτούς με κάτι καθίκια δικηγόρους σαν τον Κούγια τη σκαπουλάρουν και σε 10 χρονια και σε λιγότερα είναι εξω.Μακάρι να τους κάνουν τη ζωή όσο καιρό είναι στη φυλακή κόλαση,νατους κάνουν αν υποφέρουν όπως εξαιτίας της παλιανθρωπιάς τους υποφέρουν τόσα παιδιά.
Γιαυτο ηλιθια 20χρονη Ελλεηνιδα δεν ειναι παιχνιδι το παιδι (που ηδη ονειρευεσαι να εχεις), οπως το μωρουλινι που σε βαζανε να παιζεις πριν 10 χρονια... (Ασχετο)...Αν πρεπει να τα παθουν οι εμποροι αυτα πρεπει να τα παθουν ΠΡΩΤΑ οι γονεις και οι δασκαλοι που δεν ασχολουνται με τα παιδια και δε τα ενημερωνουν...