Νέα

Βιασμός κοπέλας στην Άρτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jjarren
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δε συζηταω οπως εχω δηλωσει με ασχετους που νομιζουν πως τα ξερουν ολα. Συνεχισε να γραφεις περι Τουρκιας. Με κανεις και γελαω. Αληθεια εχεις παει ποτε στην Κων/πολη;

Α, καλά από γέλιο άλλο τίποτα...Ειδικά το μονίμως ξυνισμένο υφάκι τύπου "δεν ξέρετε, δεν μπορείτε να καταλάβετε" που έχεις, είναι ξεκαρδιστικό...

Ωστόσο, ομολογώ ότι δεν ξέρω, για αυτό ρωτάω τους ειδικούς στην τουρκική ιστορία...
Λοιπόν, θα μας πεις πόσοι πατριάρχες σφαγιάστηκαν από το Σουλτάνο από την έναρξη της επανάστασης;
Και που έκανε αυτή τη δήλωση, αν την έκανε ο Βαρθολομαίος;

Και όχι, δεν έχω πάει Κωνσταντινούπολη...Το πιο κοντινό σημείο που έχω φτάσει στην Τουρκία είναι όταν υπηρετούσα Μυτιλήνη...
Από τις 200 περίπου χώρες του κόσμου, έχω επισκεφτεί 5...
(Η τουρκία δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μου)..
Θα πρέπει να εκφέρω άποψη μόνο για τις 5 χώρες που έχω επισκεφτεί;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Περιεργο που δεν εχεις παει. Φαινεσαι τεραστιος γνωστης της χωρας. Οσα σου ποστ δεν ειναι για τους γκει, τον συριζα ή τα γερμανικα βομβαρδιστικα του δευτερου παγκοσμιου πολεμου ειναι περι Τουρκιας. Και πιστεψε με ειναι πραγματικα διασκεδαστικα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Περιεργο που δεν εχεις παει. Φαινεσαι τεραστιος γνωστης της χωρας. Οσα σου ποστ δεν ειναι για τους γκει, τον συριζα ή τα γερμανικα βομβαρδιστικα του δευτερου παγκοσμιου πολεμου ειναι περι Τουρκιας. Και πιστεψε με ειναι πραγματικα διασκεδαστικα.

Πράγματι, απορώ με τον εαυτό μου που έχω χάσει τέτοιο κελεπούρι...Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί νοσταλγοί της οθωμανικής κατοχής στην Ελλάδα και μεταφέρουν αυθεντικό πολίτικο αέρα, σαν εσένα καλή ώρα...
Αν έβρισκα και ένα καλό μαγαζί για κεμπαπ, θα ήταν σαν να έχω πάει...
Ως γνώστης του αυθεντικού κεμπαπ έχεις να μου προτείνεις τουλάχιστον κανά μαγαζί μιας και για πατριάρχες κάνεις τουμπεκί;

Και χαίρομαι που παρατηρείς τα ποστς μου - όσο για το διασκεδαστικό, όπως λέγανε και οι πρόγονοι των γκιαούρηδων, γελά ο μωρος καν τι μη γελοιον η...
Ωστόσο, αν τα δικά μου ποστς έχουν μια ποικιλία, τα δικά σου όλο με την τουρκία ασχολούνται...¨
Λες να πάρεις και εσύ το Ιπεκτσί;

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πράγματι, απορώ με τον εαυτό μου που έχω χάσει τέτοιο κελεπούρι...Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί νοσταλγοί της οθωμανικής κατοχής στην Ελλάδα και μεταφέρουν αυθεντικό πολίτικο αέρα, σαν εσένα καλή ώρα...
Αν έβρισκα και ένα καλό μαγαζί για κεμπαπ, θα ήταν σαν να έχω πάει...
Ως γνώστης του αυθεντικού κεμπαπ έχεις να μου προτείνεις τουλάχιστον κανά μαγαζί μιας και για πατριάρχες κάνεις τουμπεκί;

Και χαίρομαι που παρατηρείς τα ποστς μου - όσο για το διασκεδαστικό, όπως λέγανε και οι πρόγονοι των γκιαούρηδων, γελά ο μωρος καν τι μη γελοιον η...
Ωστόσο, αν τα δικά μου ποστς έχουν μια ποικιλία, τα δικά σου όλο με την τουρκία ασχολούνται...¨
Λες να πάρεις και εσύ το Ιπεκτσί;
Οταν δε, εκνευριζεσαι γινεσαι ακομα πιο διασκεδαστικος. Ελα να πουμε κατι αλλο γιατι τα περι Τουρκιας τα βαριεμαι με σενα. Τι ωρα ξυπνας το πρωι ρε δικηγορε; 24 ωρες τη μερα ποσταρεις εδω μεσα μπουρδες ποιος πληρωνει την αντσλ σου;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οταν δε, εκνευριζεσαι γινεσαι ακομα πιο διασκεδαστικος. Ελα να πουμε κατι αλλο γιατι τα περι Τουρκιας τα βαριεμαι με σενα. Τι ωρα ξυπνας το πρωι ρε δικηγορε; 24 ωρες τη μερα ποσταρεις εδω μεσα μπουρδες ποιος πληρωνει την αντσλ σου;

Στις 8 ξυπνάω και το πληρώνω μόνος μου...

Αλήθεια εσύ με τί ασχολείσαι;
Και μη μου πεις με ταξιδιωτικό γραφείο που διοργανώνει ταξίδια στην πολή!
:2funny:  :2funny:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Στις 8 ξυπνάω και το πληρώνω μόνος μου...

Αλήθεια εσύ με τί ασχολείσαι;
Και μη μου πεις με ταξιδιωτικό γραφείο που διοργανώνει ταξίδια στην πολή!
:2funny:  :2funny:
Μπαγασακο. Και πως δουλευεις ρε; ονλαιν; αφου ολη μερα ποσταρεις. Αφου ξερεις ρε πως σε συμπαθω κατα -πολυ- βαθος. Μηπως να τη γνωρισω σε σενα ρε τη Ζευνεπ μπας κ μαθεις κ πεντε πραγματα;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μπαγασακο. Και πως δουλευεις ρε; ονλαιν; αφου ολη μερα ποσταρεις. Αφου ξερεις ρε πως σε συμπαθω κατα -πολυ- βαθος. Μηπως να τη γνωρισω σε σενα ρε τη Ζευνεπ μπας κ μαθεις κ πεντε πραγματα;

Πλάκα- πλάκα το ίντερνετ βοηθά πολύ τη δουλειά μου...
Μην ανησυχείς όμως, η δουλειά πάει καλά και έχω και αρκετό χρόνο να διαβάσω τα απεριγράπτου κάλλους ποστς σου αφού και εσύ μου είσαι συμπαθής εν ευρεία εννοία...

Ζευνέπ; Τί είναι; Τουρκάλα ct;
Γράψε κανά review τουλάχιστον!

Λοιπόν, σε αφήνω να νοσταλγείς το Βόσπορο και εδώ είμαστε, δεν χανόμαστε...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Πλάκα- πλάκα το ίντερνετ βοηθά πολύ τη δουλειά μου...
Μην ανησυχείς όμως, η δουλειά πάει καλά και έχω και αρκετό χρόνο να διαβάσω τα απεριγράπτου κάλλους ποστς σου αφού και εσύ μου είσαι συμπαθής εν ευρεία εννοία...

Ζευνέπ; Τί είναι; Τουρκάλα ct;
Γράψε κανά review τουλάχιστον!

Λοιπόν, σε αφήνω να νοσταλγείς το Βόσπορο και εδώ είμαστε, δεν χανόμαστε...
σικτιρ λαν, εγω σου κανω προξενιο τη θεα και εσυ το βαζεις τα ποδια. απταλ ρουμ τοχουμου! τι μπουνταλαδες που στε εσεις οι δικηγοροι. καλη σου νυχτα και σε εδω ειμαστε. οποτε ειμαι νταουν θα διαβαζω τις αναλυσεις σου για τη γειτονα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι ακριβως της Εκκλησιας. Του πατριαρχειου σιγουρα. Χανοντας ο σουλτανος εδαφη, εχανε ο πατριαρχης ποιμνιο. Μη ριχνεις λαδι στη φωτια ομως αφου βλεπεις η συντριπτικη πλειοψηφια ζει στην ασχετοσυνη της. Εθνικιστικες κορωνες μπορει να πεταει τσαμπα οσες θελει ο μπουμπουκος. Στα καναλια και στα φορα κολοκοτρωναιοι ματσο. Για πανε πεστα αυτα ομως στο στομα του λυκου. Το θεμα ειναι περιπλοκο και λεπτο. Δες πμ

δεν ηταν δικα μου λογια αυτα....

copy paste το εκανα..... :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσύ που ξέρεις και από τουρκική ιστορία, πόσοι πατριάρχες σφαγιάστηκαν από την έναρξη της επανάστασης;
Ή περίμενε κανεις να κάνει στο "στομα του λύκου" δήλωση υπερ της Επανάστασης ο Πατριάρχης;

Μουνίτσα, πραγματικά δεν με ενδιαφέρει πως αποκαλείς την Κωνσταντινούπολη..Μπορείς επίσης να αποκαλείς και τη Νέα Σμυρνη Νέα Ισμιρ, τη θεσσαλονίκη Σαλούν και την Αθήνα Ατίνα...
Αν συνεχίσεις έτσι θα το κερδίσεις το Ιπεκτσί (γνωστό βραβείο ελληνοτουρκικής φιλίας)...

Ωστόσο, δεν μπόρεσα να διασταυρώσω από πουθενά τη δήλωση αυτή του Βαρθολομαίου...Το σάιτ που την παραθέτει ανήκει σε εμφανώς πυροβολημένους που στο μυαλό τους μπερδεύουν νέα τάξη, εσφιγμενίτες, δωδεκάθεο και σιωνιστικές συνομωσίες και το χειρότερο απ' όλα, δεν παραθέτουν την αυθεντική πηγή της δήλωσης: Εγινε σε κάποια εφημερίδα, σε κάποιο κανάλι, υπάρχει κάποιο ντοκουμέντο;
Μπορεί ναι, μπορεί όχι...
Αλλά θα ήθελα να δω την ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΗΓΗ και όχι την ανάλυση κάποιων που ζήλεψαν τη δόξα του λιακόπουλου...

ειχε δημοσιευτει στην αυριανη το 1991...αμα ψαξεις στο γκουγκλ θα το βρεις....αυτο το σαιτ δεν το γνωριζω....απλα επειδη ηξερα την ειδηση αυτη οταν πλητκρολογησα αυριανη 1991 ηταν αναμεσα στα αποτελεσματα και αυτο το σαιτ....δυστυχως δεν εχω την ιδια την εφημεριδα να σου παραθεσω....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πολύ οφ τόπικ πήγε η κουβέντα! Καταρχήν για να τελειώνουμε, με τη mounitsa αυτό με την Κωνσταντινούπολη, δε το ανέφερα για να "ψέξω" την "έλλειψη πατριωτισμού της" ( που άλλωστε δε κρίνεται από αυτό και δεν αφορά εμένα", αλλά μια τάση και νοοτροπία που - νόμιζα ότι- εξέφραζε ότι" τάχα ξεχωρίζω είμαι πολυπολιτισμικός και δεν έχω το στίγμα του εθνικιστή" ( λες και όσοι την αποκαλούν έτσι, ή όσοι αποκαλούν όλες τις ξένες πόλεις με την ελληνική ονομασία είναι!)
Ξεκαθάρισε εν πάσει περιπτώσει ότι ο λόγος που την αποκαλεί είναι αυτός και αυτός και όχι κάποια τάση επίδειξης και τέλος!

Μετά είχαμε σχόλια τουρκικής πατριδογνωσίας από eskiya και str8! και η συζήτηση επεκτάθηκε και περί των επαγγελματικών του str8 έπειτα από διακαές αίτημα να μάθει του eskiya ( λες και έχει καμιά σημασία αυτό για τη συζήτηση). Τα οφ τόπικ τα αφήνω ( και τα δικά μου) αλλά αν είναι να συνεχιστεί αυτό το βιολί και άλλο,ανοίξτε κάνα άλλο θρεντ να τα μεταφέρουμε εκεί.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Απο οτι καταλαβα για τον βιασμο της κοπελλας ευθυνονται μαλλον οι τουρκοι...οι ιταλοι ,οι γερμανοι,οι βουλγαροι,οι ρωμαιοι,οι γοτθοι,οστρογοτθοι,βησιγοτθοι,ουνοι,περσες,πελασγοι,δωριεις και γενικα οσοι κατελαβαν αυτο τον τοπο κατα περιοδους....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Έχει καταντήσει αηδία αυτή η ιστορία. Πριν λίγο καιρό μιλάγαμε για την Άρτα και πριν λίγο άκουσα αυτό στην τηλεόραση.
Αναλογικά με το πόσα τέτοια περιστατικά συμβαίνουν, πόσα καταγγέλονται και σε πόσα παραμβαίνει η αστυνομία (γιατί στο συγκεκριμένο άκουσα ότι την κοπέλα δεν την πίστευαν :jerking:) είναι τραγικό που πλέον τα ακούμε καθημερινά.
Η συγκεκριμένη ιστορία μου έκανε εντύπωση γιατί εκτός από τον "πατέρα" συμμετείχε και ο "γιος".
Τραγικά πράγματα. Όσο διαλλακτικός και αν προσπαθεί αν είναι κανείς όντας κατά της θανατικής ποινής, κάτι τέτοια γεγονότα την κάνουν να μοιάζει επιτακτική ανάγκη.

www.news247.gr/a/5!81773]Βίαζε επί 25 χρόνια την κόρη του [/url]

Ένας πατέρας στο Τορίνο συνελήφθη επειδή βίαζε και κρατούσε φυλακισμένη την κόρη του επί 25 χρόνια και προέτρεπε τον γιο του, ο οποίος επίσης φυλακίσθηκε, να κακοποιήσει με τον ίδιο τρόπο και τις δικές του κόρες, ανακοίνωσαν σήμερα αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, ο 63χρονος έμπορος βίαζε τακτικά την κόρη του, 34 ετών σήμερα, από τότε που ήταν 9 ετών, ενώ δεν της επέτρεπε να βγει από το σπίτι χωρίς εκείνον. Την κρατούσε κλεισμένη μέσα σε ένα δωμάτιο χωρίς φως και την είχε υποχρεώσει να σταματήσει το σχολείο από την πέμπτη τάξη (περίπου στα 13 της χρόνια).

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση, Πιέτρο Φόρνο, ο πατέρας υποστηρίζει "ότι σύμφωνα με έναν οικογενειακό νόμο, η πρωτότοκη κόρη προορίζεται γι' αυτόν".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πατέρας στη συνέχεια προέτρεψε τον γιο του, 40 ετών σήμερα, να ακολουθήσει το παράδειγμά του. Ο γιος συνελήφθη επίσης καθώς θεωρείται ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση και εξαναγκασμό σε σεξουαλική πράξη των τεσσάρων κοριτσιών του, ηλικίας 6, 8, 12 και 20 ετών.

Η έρευνα ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η Λάουρα (ψευδώνυμο που δόθηκε στην κακοποιημένη κοπέλα) κατέθεσε αγωγή εναντίον του αδερφού της, κατηγορώντας τον ότι τη βίασε και την φυλάκισε παρά τη θέλησή της επί δύο εβδομάδες, όταν κατέφυγε σε εκείνον, ύστερα από έναν καυγά με τον πατέρα της.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
χαχαχαχαχααααααα! οι  ειδησεις μολις ειπαν οτι "συνελληφθη σπειρα εμπορων ΧΑΣΙΣ και βρεθηκαν οπλα και ο αρχηγος ηταν γνωστος στην αστυνομια επειδη την ειχε αποασχολησει και παλιοτερα που εκινητο στον ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ" ("απλυτος" δηλαδη κι αυτος)

χαχαχααααα! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ τι ειναι οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!!! ΛΗΣΤΕΣ ΚΙ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ!!!!!
ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ναρκωτικων επιπλεον!
Χαχαχαχαχαααααα! ΝΑ ποια ειναι η "Αριστερα" δηλαδη και ποιοι ανηκουν στους χωρους της!! χαχαχαχα!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
χαχαχαχαχααααααα! οι  ειδησεις μολις ειπαν οτι "συνελληφθη σπειρα εμπορων ΧΑΣΙΣ και βρεθηκαν οπλα και ο αρχηγος ηταν γνωστος στην αστυνομια επειδη την ειχε αποασχολησει και παλιοτερα που εκινητο στον ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ" ("απλυτος" δηλαδη κι αυτος)

Χαχαχαχαχαααααα! ΝΑ ποια ειναι η "Αριστερα" δηλαδη και ποιοι ανηκουν στους χωρους της!! χαχαχαχα!

Το είδα κι εγώ στις ειδήσεις αγαπητέ Ομορφόπαιδο, μαζί με τα 'ευρήματα', δηλαδή
7 κιλά χασίς (μόνο...χεχεχε) και πολλά όπλα και πυρομαχικά μεταξύ αυτών και ένα
αυτόματο τουρκικής κατασκευής πέρα από αρκετά πιστόλια που είχαν.

Και ο τίτλος 'ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΑΣΤΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ'

Μην νομίζουνε οτι ξεχάσαμε 'τους Ληστές με τα Μαύρα' και τον υιό Βούτση με
τις ληστείες Τραπεζών με Χειροβομβίδες και όπλα.

Αυτοί είναι και ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ τα κόμματα που δεν τους καταδικάζουν.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
δεν πατε καμμια βολτα στην Αρτα;

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Γελάσαμε πάλι να'σαι καλά!!!!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: Κανείς περισσότερες!!! :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ετσι, ετσι... Καταπιειτε τα αμασητα...
Ειπαμε, μαλλιαδες, φοιτητες, διαδηλωτες=κακοι τρομοκρατες, εμποροι ναρκωτικων... Στρουφμακια που επιχειρουν με παλικαρια με ξυρισμενο κεφαλι και ελληνικες σημαιες=αστυνομικοι και αγανακτισμενοι πολιτες...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ρε γαμώτο να μην έχουμε Χούντα,κρίμα-κρίμα!!! :grin:
Τα καημένα τα παιδειά πολύ πικραίνονται!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories