Νέα

Βιασμός κοπέλας στην Άρτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jjarren
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δεν κατανοω τον λογο που εχετε πεσει ολοι επανω στην Νιτσα!

Μαγκια της να λεει την "Κωσταντινουπολη-Ινστανμπουλ" οπως της γουσταρει.

Νιτσα μην ακους κανεναν! Συνεχισε!

Εχουμε βγει προ πολλου εκτος θεματος! Απλα το σημειωνω! Μην πεσετε να με φατε!

gpetr

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κάποια ιστορικά  γεγονότα πρέπει να σου έχουν ξεφύγει και τα βάζεις στο ίδιο καζάνι  η εκτός και δεν διαβάζουμε τα ίδια βιβλία ιστορίας η διαβάζεις την ιστορία που διδάσκουν οι Σκοπιανοί στα σχολεία τους . πχ στον Αθανάσιο Διάκο έκαναν σολάριουμ ;Οι Πέρσες ήταν φίλοι μας ,το κρυφό σχολείο δεν υπήρξε ποτέ ,οι Βούλγαροι πάντα κολλητοί μας  οι Τούρκοι αδέρφισα μας  η Ελλάδα δημιουργήθηκε τα τελευταία 300 χρόνια  ο Λεωνίδας μυθικό πρόσωπο  κλπ κλπ .Την ιστορία δεν την γραφούμε όπως μας βολεύει είναι καταγραφή γεγονότων!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κι εσεις λοιπον τι κανεντε για να διαφυλαξετε την ιστορια σας?

Ασε με να μαντεψω!

ΤΙΠΟΤΑ!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κάποια ιστορικά  γεγονότα πρέπει να σου έχουν ξεφύγει και τα βάζεις στο ίδιο καζάνι  η εκτός και δεν διαβάζουμε τα ίδια βιβλία ιστορίας η διαβάζεις την ιστορία που διδάσκουν οι Σκοπιανοί στα σχολεία τους . πχ στον Αθανάσιο Διάκο έκαναν σολάριουμ ;Οι Πέρσες ήταν φίλοι μας ,το κρυφό σχολείο δεν υπήρξε ποτέ ,οι Βούλγαροι πάντα κολλητοί μας  οι Τούρκοι αδέρφισα μας  η Ελλάδα δημιουργήθηκε τα τελευταία 300 χρόνια  ο Λεωνίδας μυθικό πρόσωπο  κλπ κλπ .Την ιστορία δεν την γραφούμε όπως μας βολεύει είναι καταγραφή γεγονότων!!!!

και εσυ τη γνωριζεις προφανως την ιστορια μας.....

εδω οι ιδιοι οι ιστορικοι ακομα την αναζητουν και ο καθε μπαστουνοβλαχος εχει αποψη και θεση για την ιστορια....

ο σκεπτικισμος ανεκαθεν με συγκινουσε....δυστυχως δεν εχει επηρεασει αρκετους απ ο,τι βλεπω....

σπιντακο ευχαριστω :)

μηπως να μετακινουνταν ολο αυτο σε αλλο θρεντ? λεω εγω....

αν και απο την αρχη του θρεντ βεβαια η συζητηση στραφηκε στους αλλοδαπους, την οπλοχρησια, το DNA, τα ελοχιμ και τα νεφελιμ....ολο το θρεντ οφ τοπικ ειναι.....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
σπιντακο ευχαριστω :)

μηπως να μετακινουνταν ολο αυτο σε αλλο θρεντ? λεω εγω....

αν και απο την αρχη του θρεντ βεβαια η συζητηση στραφηκε στους αλλοδαπους, την οπλοχρησια, το DNA, τα ελοχιμ και τα νεφελιμ....ολο το θρεντ οφ τοπικ ειναι.....

Βοηθεια μας!  :grin:  :priest: :priest: :priest:

Λοιπον το πηρα αποφαση! Απο εδω και περα δεν θα ξαναπω Κολονια!
Ich bin aus Κöln also!  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βοηθεια μας!  :grin:  :priest: :priest: :priest:

Λοιπον το πηρα αποφαση! Απο εδω και περα δεν θα ξαναπω Κολονια!
Ich bin aus Κöln also!  :grin:

και ο ντε τουαλετ ή ο ντε παγγγγφαμ να την πεις παιδι μου εγω προβλημα δε θα εχω παντως να ξερεις :P

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητή μουνιτσα δεν θα με πείραζε ένας ξένος να έλεγε την Κωνσταντινούπολη ,ινσταμπουλ δεν θα περίμενα να την έλεγαν και αλλιώς , αλλά όταν ένας έλληνας την ονομάζει έτσι με τρομάζει , πραγματικά , γιατί μάλλον δεν είσαι ελληνίδα , η οι καταβολές σου είναι τουρκοσποριτικες , και είναι πολύ καλή ιδέα να μην μπαίνεις σε τέτοιου είδους συζητήσεις γιατί εξαγριώνεις τον μαλακά που για αρκετούς μήνες βάραγε γερμανικό νούμερο στον Έβρο , και εσύ έξυνες το μουνάκι σου σπίτι .

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αγαπητή μουνιτσα δεν θα με πείραζε ένας ξένος να έλεγε την Κωνσταντινούπολη ,ινσταμπουλ δεν θα περίμενα να την έλεγαν και αλλιώς , αλλά όταν ένας έλληνας την ονομάζει έτσι με τρομάζει , πραγματικά , γιατί μάλλον δεν είσαι ελληνίδα , η οι καταβολές σου είναι τουρκοσποριτικες , και είναι πολύ καλή ιδέα να μην μπαίνεις σε τέτοιου είδους συζητήσεις γιατί εξαγριώνεις τον μαλακά που για αρκετούς μήνες βάραγε γερμανικό νούμερο στον Έβρο , και εσύ έξυνες το μουνάκι σου σπίτι .

τετοιοι μαλακες καλο θα ηταν βεβαια να μην πηγαινουν στρατο ή να ειναι γιωταδες αοπλοι γιατι αμα εξαγριωνονται με τετοια που να τυχει και τιποτα πιο σοβαρο :cheesy:

να σε τρομαζουν πιο σοβαρα ζητηματα και οχι το πως αποκαλω εγω τις καταβολες μου.....για αρχη ξεκινα να τρομαζεις με αυτα που γραφεις :)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Και τι φταιει αυτη που ειναι αυτος μαλακας???

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Κωνσταντινούπολη ,ινσταμπουλ???τουρκαλα ειναι αυτη η καριολα???

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
α....που στε.....πατρις-θρησκεια-οικογενεια τυποι?

διαβαστε κι αυτο.... :)

Λόγια του Βαρθολομαίου υπέρ Τούρκων:
«Δυστυχώς οι 2 λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων. Ξεσηκώθηκαν το 1821 κάτι ξεβράκωτοι και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές.»
Επιβεβαιώνονται οι αφορισμοί της εκκλησίας κατά των Ελλήνων επαναστατών και συνεργασία 400 ετών εκκλησίας και Τούρκων.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Ανοιγεις μεγαλο θεμα!

Εγω που δεν ειμαι υπερ της Ελλαδος λοιπον γιατι πηγα και εφαγα τσαμπα εντελως εναν χρονο απο την ζωη μου εκει πανω?  :huh:

ΥΓ. Παντα επελεγα γερμανικο νουμερο! Το αγαπημενο μου αλλωστε?  ;)

21897146875d08b7e669b.jpg

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και να με πεις...δεν ειμαι, οποτε....

αυτο λεω....δεν εισαι...δεν το λεω προσβλητικα το βλαχος....θα μπορουσε να ειναι στη θεση του η λεξη σαρακατσανος, ποντιος ή οτιδηποτε αλλο....

οποτε μη με λες τουρκαλα....ρωμια παρακαλω πολυ :)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16

«Δυστυχώς οι 2 λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων. Ξεσηκώθηκαν το 1821 κάτι ξεβράκωτοι και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές.»
Επιβεβαιώνονται οι αφορισμοί της εκκλησίας κατά των Ελλήνων επαναστατών και συνεργασία 400 ετών εκκλησίας και Τούρκων.
Οχι ακριβως της Εκκλησιας. Του πατριαρχειου σιγουρα. Χανοντας ο σουλτανος εδαφη, εχανε ο πατριαρχης ποιμνιο. Μη ριχνεις λαδι στη φωτια ομως αφου βλεπεις η συντριπτικη πλειοψηφια ζει στην ασχετοσυνη της. Εθνικιστικες κορωνες μπορει να πεταει τσαμπα οσες θελει ο μπουμπουκος. Στα καναλια και στα φορα κολοκοτρωναιοι ματσο. Για πανε πεστα αυτα ομως στο στομα του λυκου. Το θεμα ειναι περιπλοκο και λεπτο. Δες πμ

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
αυτο λεω....δεν εισαι...δεν το λεω προσβλητικα το βλαχος....θα μπορουσε να ειναι στη θεση του η λεξη σαρακατσανος, ποντιος ή οτιδηποτε αλλο....

οποτε μη με λες τουρκαλα....ρωμια παρακαλω πολυ :)

ρωμια τι ειναι ???απο την ρωμη???

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οχι ακριβως της Εκκλησιας. Του πατριαρχειου σιγουρα. Χανοντας ο σουλτανος εδαφη, εχανε ο πατριαρχης ποιμνιο. Μη ριχνεις λαδι στη φωτια ομως αφου βλεπεις η συντριπτικη πλειοψηφια ζει στην ασχετοσυνη της. Εθνικιστικες κορωνες μπορει να πεταει τσαμπα οσες θελει ο μπουμπουκος. Στα καναλια και στα φορα κολοκοτρωναιοι ματσο. Για πανε πεστα αυτα ομως στο στομα του λυκου. Το θεμα ειναι περιπλοκο και λεπτο. Δες πμ

Εσύ που ξέρεις και από τουρκική ιστορία, πόσοι πατριάρχες σφαγιάστηκαν από την έναρξη της επανάστασης;
Ή περίμενε κανεις να κάνει στο "στομα του λύκου" δήλωση υπερ της Επανάστασης ο Πατριάρχης;

Μουνίτσα, πραγματικά δεν με ενδιαφέρει πως αποκαλείς την Κωνσταντινούπολη..Μπορείς επίσης να αποκαλείς και τη Νέα Σμυρνη Νέα Ισμιρ, τη θεσσαλονίκη Σαλούν και την Αθήνα Ατίνα...
Αν συνεχίσεις έτσι θα το κερδίσεις το Ιπεκτσί (γνωστό βραβείο ελληνοτουρκικής φιλίας)...

Ωστόσο, δεν μπόρεσα να διασταυρώσω από πουθενά τη δήλωση αυτή του Βαρθολομαίου...Το σάιτ που την παραθέτει ανήκει σε εμφανώς πυροβολημένους που στο μυαλό τους μπερδεύουν νέα τάξη, εσφιγμενίτες, δωδεκάθεο και σιωνιστικές συνομωσίες και το χειρότερο απ' όλα, δεν παραθέτουν την αυθεντική πηγή της δήλωσης: Εγινε σε κάποια εφημερίδα, σε κάποιο κανάλι, υπάρχει κάποιο ντοκουμέντο;
Μπορεί ναι, μπορεί όχι...
Αλλά θα ήθελα να δω την ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΗΓΗ και όχι την ανάλυση κάποιων που ζήλεψαν τη δόξα του λιακόπουλου...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δε συζηταω οπως εχω δηλωσει με ασχετους που νομιζουν πως τα ξερουν ολα. Συνεχισε να γραφεις περι Τουρκιας. Με κανεις και γελαω. Αληθεια εχεις παει ποτε στην Κων/πολη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom