apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Έχει κ σχόλια από κάτω. Καλά ρε υπάρχουν τύποι που την βρίσκουν έτσι;ρε φιλε σοβαρα γιατι το ποσταρεις...
Έχει κ σχόλια από κάτω. Καλά ρε υπάρχουν τύποι που την βρίσκουν έτσι;ρε φιλε σοβαρα γιατι το ποσταρεις...
Έχει κ σχόλια από κάτω. Καλά ρε υπάρχουν τύποι που την βρίσκουν έτσι;
ρε φιλε σοβαρα γιατι το ποσταρεις...
Μα προφανώς αν κ δεν ξέρω ποσό μπορεί να κάνουν..!αν ηταν αυθεντικες λομπουτεν θα του ειχε παρει το σπιτι η Βερονικα και η καθε Βερονικα
Ρε φίλε σοβαρά γιατί να μην το ποστάρω...
Ξεπεσμός...! Δεν είχα προλάβει αλλά κ μόνο από το preview αηδία. Δεν το άνοιξα καν!γιατι δεν ανοιγει το προηγουμενο λινκ ... σκεψου λιγο...
Έμαθα οτι πιάστηκε στην φάκα και ηταν μπάζο και κυκλοφορεί και βίντεο στην αγορά που την κατουράνε στα μούτρα και ειναι κιτρινα. Ρε παλικάρια τόση πολυ μούφα ομως; εντάξει η μαϊμού και ο αποκ , αλλα 50 μαλακες που πήγαν και την έφαγαν στα μούτρα δεν είχα τα αρχιδια να γράψουν οτι τα πέταξαν στον κουβά για το μπαζο?
Ε ρε γέλια ... και να το εύρισκα να το έβλεπα να μου έφτιαχνε την εβδομάδα.
ΣΥΝΟΨΗ...
ΚΑΥΛΟΦΑΤΣΑ ΝΑΙ.
ΒΥΖΑΡΕΣ ΝΑΙ...
ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ...
ΑΚΟΜΗ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΞΕΦΤΙΛΑ...
πληρωνουμε να περναμε καλα οχι να "παταμε" τον αλλον/η...
90%
θα την εχει γαμησει καποιοσ ακαποτα απο εδω μεσα
90%
90%
τυπε όταν την πήρα εγώ δεν είχε τε στρας στην μέση. Άρα φαντάζομαι θα είναι προ 2014 ίσως όταν είχε πρώτο βγει σαν Δάφνη κ επίσης δεν νομίζω ότι ο τυπος είναι πελάτης της κ να την τραβάει βίντεο. Τώρα εάν της έσκασε καναν100ρικο για το βίντεο κ δέχτηκε άλλο σενάριο!Όπως φαίνεται ήταν από αυτές που κάνουν τα πάντα για το χρήμα.
Για αυτό και οι λαγνειες και η πολύ δουλεμενη κωλοτρυπιδα.
Τα έκανε και ας έλεγε δεν τα κάνω. Ήταν το παραμύθι για να τσιμπάνε οι αγαπούληδες.
Τί υπονοείς;
Δεν το πόσταρε εγώ τυπε μου..!οτι υπαρχει πιθανοτητα 10% να μην εχει πηδηχτει απο καποιον εδω μεσα ακαποτα
αυτο νομιζω πως εννοει ο apoc αν καταλαβα καλα
Δεν το πόσταρε εγώ τυπε μου..!