dagger rough
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 11
Αυτο που εμεινε ασχολιαστο ειναι οτι η βερονικα αρχισε βιζιτα στα 15?16?
Αυτο που εμεινε ασχολιαστο ειναι οτι η βερονικα αρχισε βιζιτα στα 15?16?
Ναι.
Δεν είχε γράψει καλά στα οικοκυρικά και από τη στενοχώρια της είπε να γίνει πουτάνα
Τυπε γιατι δε κλεινεις ραντεβού με φώτο θα τη βγάζεις και το 2017?
καποιος πιο πισω εγραψε οτι ηταν ανηλικη οταν αρχισε σε κλειστο κυκλο αλλα δεν σχολιαστηκε καθως επικρατουσε πολεμος με τους βερονομαχουςΦαντάσου την τυπέ στο σχολειό πως θα ήταν μικρή :o . Νομίζω στα 18 άρχισε και για να άρχισε τόσο μικρή πιστεύω ήταν και εγκεφαλικά λίγο "ελεύθερη" σε αυτό το κομμάτι σε σχέση με άλλες της ηλικίας της. Ήταν λίγο Εξώλης και προώλης η μικρή
ειναι καλυτερο το να περνανε στο φλου τετοιες δηλωσεις?μαλιστα ηταν γυρω στα 18.....τεσπα ας το σβησουν οι μοντς το σχολιο.καλο θα ηταν αν δεν ξερουμε να μην αναφερομαστε σε τετοια θεματα γιατι ειναι σοβαρα
εγω οσο ξερω απο πληροφοριες ηταν γυρω στα 18 .
αλλα καλυτερα να μην υποθετουμε αν δεν ξερουμε και θιγουμε τετοια θεματα
καποιος πιο πισω εγραψε οτι ηταν ανηλικη οταν αρχισε σε κλειστο κυκλο αλλα δεν σχολιαστηκε καθως επικρατουσε πολεμος με τους βερονομαχους
Το τι ήταν κάποτε η βερονικα πάει έγινε δεν αλλάζει και πέρασε πλέον και τι σημασία μπορεί να χει... Τώρα εν έτη 2017 μιλάμε.. Μπαίνει εδώ μία Βερόνικα ποσταρει φωτό και λέει τόσα θέλω.. οποίος θέλει και γουστάρει και αντέχει στη τσέπη πάει.. όποιος όχι ψάχνει αλλού.. απλά πράγματα.. αν δε μπορείς να πάρεις Ferrari πας σε BMW.. αν δε μπορείς ούτε BMW πας σε Fiat και ουτω καθεξής..
Καπιταλισμός τύποι γιατί τσινατε; Πάτε στην αντιπροσωπεία της ferrari να κραξετε και να βγάλετε χολή ή πάτε εκεί που άντεχει η τσέπη σας;;
Εν τέλη μπορείς να ζοριστεις να νοικιάσεις μία ferrari για μία ώρα, αν δε μπορείς ούτε αυτό πας όπου σε πάει η τσέπη σου.. σε όλα έτσι είναι στην ελεύθερη αγορά.. Τώρα αν σας χαλάει που ζητάει τόσα πολλα, απ το σχολείο μάθαμε για το νομό προσφοράς/ζήτησης κτλ. Μπορεί στη χώρα των μνημονίων και της κρίσης ναι είναι προσβλητικά πολλά τα 250 ευρώ για μία ώρα σεξ αλλά με την ίδια λογική είναι προσβλητικό να κυκλοφορούν BMW και Mercentes στους δρόμους.. δηλαδή όλοι Fiat θα πρεπει να χουν; Τεσπα καταλάβατε τι θέλω να πω.. ;)
που κολαει η παραθεση που κανεις σε αυτα που εγραψα εγω?το σχολιο που εκανα ειναι γιατι ΑΝ ισχυει το οτι ηταν ανηλικη μου φαινεται πολυ παραξενο που δεν ειχε την τσιπα να ενημερωσει καποιος ακομα και στο μπου.κομ.μου το παιζεις και σχετικος ενω δεν καταλαβες καν γιατι σχολιασα.δεν ειμαι απο αυτους που εχουν θεμα με τη τιμη της η οποιοδηποτε αλλο θεμα.Το τι ήταν κάποτε η βερονικα πάει έγινε δεν αλλάζει και πέρασε πλέον και τι σημασία μπορεί να χει... Τώρα εν έτη 2017 μιλάμε.. Μπαίνει εδώ μία Βερόνικα ποσταρει φωτό και λέει τόσα θέλω.. οποίος θέλει και γουστάρει και αντέχει στη τσέπη πάει.. όποιος όχι ψάχνει αλλού.. απλά πράγματα.. αν δε μπορείς να πάρεις Ferrari πας σε BMW.. αν δε μπορείς ούτε BMW πας σε Fiat και ουτω καθεξής..
Καπιταλισμός τύποι γιατί τσινατε; Πάτε στην αντιπροσωπεία της ferrari να κραξετε και να βγάλετε χολή ή πάτε εκεί που άντεχει η τσέπη σας;;
Εν τέλη μπορείς να ζοριστεις να νοικιάσεις μία ferrari για μία ώρα, αν δε μπορείς ούτε αυτό πας όπου σε πάει η τσέπη σου.. σε όλα έτσι είναι στην ελεύθερη αγορά.. Τώρα αν σας χαλάει που ζητάει τόσα πολλα, απ το σχολείο μάθαμε για το νομό προσφοράς/ζήτησης κτλ. Μπορεί στη χώρα των μνημονίων και της κρίσης ναι είναι προσβλητικά πολλά τα 250 ευρώ για μία ώρα σεξ αλλά με την ίδια λογική είναι προσβλητικό να κυκλοφορούν BMW και Mercentes στους δρόμους.. δηλαδή όλοι Fiat θα πρεπει να χουν; Τεσπα καταλάβατε τι θέλω να πω.. ;)
που κολαει η παραθεση που κανεις σε αυτα που εγραψα εγω?το σχολιο που εκανα ειναι γιατι ΑΝ ισχυει το οτι ηταν ανηλικη μου φαινεται πολυ παραξενο που δεν ειχε την τσιπα να ενημερωσει καποιος ακομα και στο μπου.κομ.μου το παιζεις και σχετικος ενω δεν καταλαβες καν γιατι σχολιασα.δεν ειμαι απο αυτους που εχουν θεμα με τη τιμη της η οποιοδηποτε αλλο θεμα.
....οχι.., εσυ??
Με λιγα λόγια θέλεις να μας πεις(να μας περάσεις μέσα στο κεφάλι) ότι ο καγκουρας που ακούει στο όνομα Βερονικα είναι αντίστοιχη της Ferrari
Το τι ήταν κάποτε η βερονικα πάει έγινε δεν αλλάζει και πέρασε πλέον και τι σημασία μπορεί να χει... Τώρα εν έτη 2017 μιλάμε.. Μπαίνει εδώ μία Βερόνικα ποσταρει φωτό και λέει τόσα θέλω.. οποίος θέλει και γουστάρει και αντέχει στη τσέπη πάει.. όποιος όχι ψάχνει αλλού.. απλά πράγματα.. αν δε μπορείς να πάρεις Ferrari πας σε BMW.. αν δε μπορείς ούτε BMW πας σε Fiat και ουτω καθεξής..
Παίκτη μια χαρά τα λες, αλλά εδώ γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί το βαλκανικό "αυτοκίνητο" σαν να είναι μοντέλο της ιταλικής φίρμας, ενώ είναι φως φανάρι σε όσους την ξέρουν ότι φτιάχτηκε στο Albanello.
Αυτό βέβαια δεν είναι μομφή για την κοπέλα, δικαίωμα της να ορίζει την τιμή που νομίζει ότι αξίζει και αφού τα βρίσκει μαγκιά της εγώ την βγάζω το καπέλο.
Όταν όμως ο άλλος ο Παπαστράτος πως τον είπαμε που επειδή την πήγε στο σπίτι στο Μετς και πήδηξε σε κρεβατοκαμαρα με πιάνο και μες το νερό, μας λέει ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία τρέξτε να την κλείσετε με λίγα λόγια, κάπου χάνεται το μέτρο.
Ακόμα κι εσύ που την πήδηξες με 70 δεν θεώρησες το vfm για 10.