petros.Mr2
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πολύ καλή εμφανισιακά αλλά τι να το κάνεις όταν πληρώνεις για κάτι θεϊκό που βλέπεις και τελικά δεν στο δίνει !!!!
sorry που το άλλαξα λίγο!
sorry που το άλλαξα λίγο!
Με τετοια κωλαρα ,μάλλον κρητικια θα είναι!εχει καταντησει αηδια πια
οσοι δεν την εχετε δει λετε ειναι ξενη
εμεις που την ειδαμε να σας ενημερωσουμε λοιπον...
φαινεται οτι ειναι ελληνιδα και οποιος ειναι εξυπνος απο πολλες λεπτομερειες ..
φαινεται και απο πιο μερος της ελλαδας ειναι ;)
εχει καταντησει αηδια πια
Ρε μάγκες με συγχωρείτε , είμαι νέος εδώ.. συγγνώμη για το άκυρο αλλα πως μπορώ να ανοίξω ένα thread? Θέλω να δω τι παίζει με τα Call girls , γίνεται να έρθουν σπίτι σου ? Δεν έχω ξαναπάει με call girl η οποιαδήποτε κοπέλα που δουλεύει σε αυτόν τον τομέα και είμαι ψιλό χαμένος και διστακτικός , θέλω κάποια " δασκάλα " για προσωπικό λόγο που θέλω να αναφέρω στο thread ώστε να πάρω απόψεις κλπ από τους έμπειρους
Ναι οπως πέρσυ που λέγαν για μια εδω μέσα οτι ειναι απ το Τεπελένι και τη ρωτάω στο ραντεβού απο αλβανία είσαι; Και βγάζει ταυτότητα και είχε γεννηθεί Αγρίνιο..
Το τι ήταν κάποτε η βερονικα πάει έγινε δεν αλλάζει και πέρασε πλέον και τι σημασία μπορεί να χει... Τώρα εν έτη 2017 μιλάμε.. Μπαίνει εδώ μία Βερόνικα ποσταρει φωτό και λέει τόσα θέλω.. οποίος θέλει και γουστάρει και αντέχει στη τσέπη πάει.. όποιος όχι ψάχνει αλλού.. απλά πράγματα.. αν δε μπορείς να πάρεις Ferrari πας σε BMW.. αν δε μπορείς ούτε BMW πας σε Fiat και ουτω καθεξής..
Καπιταλισμός τύποι γιατί τσινατε; Πάτε στην αντιπροσωπεία της ferrari να κραξετε και να βγάλετε χολή ή πάτε εκεί που άντεχει η τσέπη σας;;
Εν τέλη μπορείς να ζοριστεις να νοικιάσεις μία ferrari για μία ώρα, αν δε μπορείς ούτε αυτό πας όπου σε πάει η τσέπη σου.. σε όλα έτσι είναι στην ελεύθερη αγορά.. Τώρα αν σας χαλάει που ζητάει τόσα πολλα, απ το σχολείο μάθαμε για το νομό προσφοράς/ζήτησης κτλ. Μπορεί στη χώρα των μνημονίων και της κρίσης ναι είναι προσβλητικά πολλά τα 250 ευρώ για μία ώρα σεξ αλλά με την ίδια λογική είναι προσβλητικό να κυκλοφορούν BMW και Mercentes στους δρόμους.. δηλαδή όλοι Fiat θα πρεπει να χουν; Τεσπα καταλάβατε τι θέλω να πω.. ;)
αηδία
ακόμα δεν έχεις ανοίξει το thread,γιατί? ( είναι το δεύτερο post που έγραψες στο forum ΅Sin City΅ )
συγνώμη για το off topic
το link παντως που αναγραφει ο συναγωνιστης,δεν υφισταται...υπαρχει καποιο αλλο?Επειδή γράφει ΑΠΟ 70€, εσύ παίκτη πόσα πλήρωσες, αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, και για πόση πραγματική (όχι εννοώ ονομαστική) διάρκεια συνάντησης; Το ρωτώ αυτό ώστε να καταλάβω αν είναι χαλαρή με τον χρόνο της ή όχι.
το link παντως που αναγραφει ο συναγωνιστης,δεν υφισταται...υπαρχει καποιο αλλο?
το λινκ αυτο δεν υφισταται πλεον παιδεςγια αυτην προκειται.... πελατης της ειμαι χθες την πηρα για τεταρτη φορα καθως ψιλοχανεται αλλα οταν την εντοπιζω δεν χανω ευκαιρεια... μην στελνετε πμ σε μενα το λινκ της ειναι αυτο... [URL unfurl="true"]https://kautesaggelies.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/6988059479-programmata-apo-70eantriana_i7705[/url]
το link παντως που αναγραφει ο συναγωνιστης,δεν υφισταται...υπαρχει καποιο αλλο?
Ανδριανα τελικα ή Βερονικα συντροφε? :S
καλησπεριζω και θελω να γραψω το εξης μιας και το κανατε car and drive το θεμα,καλα η φεραρι οκ να τη πληρωσω αλλα οχι με κινητηρα και αλογα φιατ ρε φιλε!γτ οκ απο ιταλια ειναι και τα δυο αλλα μη τρελαθουμε τωρα,το φιατακι μου βαζει το σημα της φεραρι και μ λεει θελω τοσα για να με παρεις!!τουτεστην συναδελφε θελω να πω πως αν η βερονικα θελει 250 την ωρα για ενα τεστ ντραιβ καποιες αλλες καλονες που εχουν περασει απο εδω μεσα και ολοι της ξερουν που επερναν 100 ,ποσα θα επρεπε να χτυπανε???1000??σωστο και μερακλιδικο η καθε μια να κοστολογει το μουνι της οπως και οσο θελει αλλα μη προσπαθουν καποιοι να μας πεισουν πως αξιζει κιολας επειδη αυτοι μπορει να γουσταρανε η να τους αρεσε!!γουστα ειναι αυτα!!και δοξα το θεο γιαυτο ειμαστε πολλοι και υπαρχουν και πολλες για να διαλεξουν ολοι αυτο που θελουν!Ομως σε καμια περιπτωση δε γουσταρω να μου επιβαλουν τη γνωμη τους καποιοι επειδη συμπαθουν η ειναι ερωτευμενοι με την βερονικα και τη καθε βερονικα!!Ξεμπουκωθηκα τα μελομακαρονα και τα ειπα γιατι καιρο ειχα να γραψω..
π.χ. Κατεβαινεις σε ένα νησί και θες να νοικάσεις αυτοκίνητο... πας σε εναν σου λέει έχω Fiat Panda και τα νοικιάζω 50 ευρώ τη μέρα.. πας σε ένα παραδίπλα σου λέει έχω Suzuki Vitara και θέλω 40 ευρώ.. πας στον άλλον σου λέει έχω Ferrari και θέλω 500 ευρω (ετσι γιατι γουστάρει) ... ο καθένας νοικιάζει οσο γουστάρει και η τιμή διαμορφώνεται απ το νόμο προσφοράς/ζήτησης που μάθαμε στο σχολείο.. εσυ ο πελάτης επιλέγεις τι θές να νοικιάσεις.. αμα επιλέξεις το Vitara το παίρνεις φεύγεις δε πάς εξω απο τον Fiat Panda να του κάνεις κύρηγμα.. τοσο θέλει να νοικιάσει άμα βαράει μύγες τη ρίχνει τη τιμή, αν κάνουν ουρά την ανεβάζει... Τοοοοσσσοοο απλλααααααα!!!!!!!