Πρώτα απ ολα δε με απασχολεί αν θα κλεισει κάποιος ραντεβού ή οχι με τη βερόνικα... ουτε με νοιάζει ποσά βγάζει και απο ποιούς... εκει που στάθηκα και είπα οσα είπα οτι το θέμα call girl και τιμοκατάλογος εμπίπτει στους κανόνες ελεύθερης αγοράς και οικονομίας.. και ένα παιδί πρώτης γυμνασίου το γνωρίζει..
Εφερα παράδειγμα τα αυτοκίνητα για το πως ειναι όλα στο καπιταλισμό..
π.χ. Κατεβαινεις σε ένα νησί και θες να νοικάσεις αυτοκίνητο... πας σε εναν σου λέει έχω Fiat Panda και τα νοικιάζω 50 ευρώ τη μέρα.. πας σε ένα παραδίπλα σου λέει έχω Suzuki Vitara και θέλω 40 ευρώ.. πας στον άλλον σου λέει έχω Ferrari και θέλω 500 ευρω (ετσι γιατι γουστάρει) ... ο καθένας νοικιάζει οσο γουστάρει και η τιμή διαμορφώνεται απ το νόμο προσφοράς/ζήτησης που μάθαμε στο σχολείο.. εσυ ο πελάτης επιλέγεις τι θές να νοικιάσεις.. αμα επιλέξεις το Vitara το παίρνεις φεύγεις δε πάς εξω απο τον Fiat Panda να του κάνεις κύρηγμα.. τοσο θέλει να νοικιάσει άμα βαράει μύγες τη ρίχνει τη τιμή, αν κάνουν ουρά την ανεβάζει... Τοοοοσσσοοο απλλααααααα!!!!!!!
Ακριβώς έτσι είναι ρεφίλε και μπράβο.
Κατεβαίνεις από το πλοίο και βλέπεις φάτσα κάρτα ent a car, ένα Vitara, 80 ευρώ.
Το νοικιάζεις και φεύγεις.
Και στα 4 στενάκια πιο μέσα βλέπεις άλλο rent a car, που έχει το Vitara, 40 ευρώ.
Τι θα κάνεις, θα πας έξω από το μαγαζί του πρώτου και θα βρίζεις ? Γιατί ? Γιατί πιάστηκες κότσος και Μλκς ?
Μπράβο θα πρέπει να του πεις που ήταν μαγκας, έπιασε μαγαζί γωνία φόρα παρτίδα και πουλάει.
Εξάλλου τα έχεις και τα σκορπας.... πως είναι με την Agean που ο ένας έχεις δώσει 39e και ο άλλος 230e για Λονδίνο και κάθονται δίπλα δίπλα ? Ο ένας το έψαξε ο άλλος είχε πολλά και στα @@ του.
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνετε θέμα.