topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.103
- Πόντοι
- 736
Ουδέν σχόλιο... Ήρθε σαν avatar και με γ@μησε...
exei koilia
exei koilia
ntalaveri να γινετε μανΠολύ ευγενικός είσαι φίλε... μπυροκοιλάρα θα έλεγα
αστα φιλε μην τα συζητας!!!σαν τον Παγκαλο ειναι!!!σαπιοκοιλια!!!!exei koilia
Οτι πεις ερωτευμενο μου αγορι προσεχε ομως γιατι θα παψω να ειμαι ευγενικος. Το ποιον γαμησε η κακογαμια ειναι προφανες τυπε μου. Αντε τωρα πηγαινε να παιξεις παρακατω.SIRSTEPHEN Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός ανάμεσα σε όλα τα κορίτσια που είναι εδώ μέσα. Αυτό έχω καταλάβει. Για Νάγια Και βερόνικα ειδικά...
Vaspis11 Και Αμπελαλέ. Κουφού καμπάνα κι αν βαράς, νεκρό κι αν θυμιατίζεις, και μεθυσμένο κι αν κερνάς τον κόπο σου σκορπίζεις! Δεν πιάνει σταθμό το παλικάρι ο απόκ. Αφήστε τον.
Κάποια κατάφερε και την έφαγε από εδώ μέσα ο απόκ. Στο δίπλα μαγαζί την έχουν στα όπα όπα και τους έχει και αυτή από ό,τι λένε και οι ίδιοι. Εδώ κάτάφερε και την μαύρισε. Τι στοίχημα βάζεις, vaspis11, ότι αν πάμε και κάνουμε λίγο κουβέντα στο νήμα της, θα μπει και θα αρχίζει να κράζει μετά από τόσο καιρό. Του πήρε λέει τα σαπούνια. Προσέχεις; Τον εξυπηρέτησε, πληρώθηκε το δωράκι της και είχε ανάγκη το ό,τι έμεινε από το σωληνάριο του αφρόλουτρου. Την Βερόνικα την ήθελε σε τιμή ευκαιρίας, δεν πρόλαβε και τον βάρεσε η κακογαμία στον εγκέφαλο από τα μπουρδέλα!
milposon Μην ψωνίζεις. Τόσο απλό.
Βερόνικα. ό,τι σου είπα και σε πμ. Δώσε πόνο και όποιος αντέξει και καλή τύχη όπου κι αν πας. Και να μας ξανάρθεις.
Τυπε ο ντορος δε γινετε τοσο για το χρημα παρα για την αποτομη αλλαγη των τιμων της κοπελιας σαφεστατα ειναι μουναρος αλλα οχι κ ετσιΠολύ κακό για το τίποτα νομίζω , οποίος έχει τα 250 euro και νομίζει οτι η κοπέλα τα αξίζει μπορεί να πάει.
Τόσο απλά , τώρα εαν κάποτε είχε άλλη τιμή ,δεν μας ενδιαφέρει εφόσον αυτό τώρα άλλαξε.
Η κοπέλα είναι μουναρος και πολύ καλή .
Εχεις ενα δικιο τυπεοντος καλα κανου και ζητανε οι πουτανες οσα ζητανε απο τη στιγμη που εμεις οι μαλακες τα δινουμε αν δε τα διναμε δε θα ζητουσαν και θα ταν παντα σε λογικες τιμεςΟ μόνος λόγος που γράφω εδώ σήμερα είναι γιατί είχα γράψει κριτική για την κοπέλα. Από τότε έχω δει καμιά 30ρια κοπέλες που δεν είναι στο forum και για αυτό δεν έχω γράψει κάτι. Βασικά ότι έχω να πω το έχουν πει και άλλοι πριν από μένα αλλά απλά το γράφω εδώ σαν διόρθωση στην τότε κριτική μου.
Η κριτική που είχα κάνει τότε ήταν με βάση τις δικές μου εμπειρίες σε σχέση με κοπέλες και τιμές που βρίσκω εγώ και ως εκ τούτου ήταν άδικη προς την κοπέλα. Δυστυχώς ή Ευτυχώς τελικά υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ του «εκεί έξω» με το «εδώ μέσα». Ως ετούτου οι κριτικές που γράφονται στοsite θα πρέπει να γίνονται με κριτήριο μόνο τις (λιγοστές) κοπέλες που δραστηριοποιούνται εδώ και τις τιμές τους. Με βάση αυτό και μόνο, η τιμή των 250 είναι μια χαρά. Όπως όλα τα πράγματα στην αγορά η τιμή καθορίζεται από την ζήτηση και την προσφορά. Είναι γεγονός ότι η ζήτηση μέσα στο site είναι πολύ υψηλή και η προσφορά ελάχιστη. Είναι γεγονός ότι με βάση τις κριτικές και τα συνεχή αιτήματα για τηλεφώνα, υπάρχουν άτομα που είναι διατεθειμένα να ξοδέψουν πάνω από 200-250 (ως ελάχιστο ποσό), που σημαίνει ότι λεφτά υπάρχουν αρκετά… Ο φίλος polax και κάποιοι άλλοι που θεωρούν ότι το 250 ήταν λάθος κίνηση θα απογοητευτούν. Ας ρίξουν μια ματιά στο νήμα της συναγωνίστριας (και όχι ανταγωνίστριας γιατί σε ένα ολιγοπώλιο ανταγωνισμός δεν υπάρχει) όπου για τα ίδια και παραπάνω χρήματα γίνεται λαϊκό προσκύνημα. Για μένα οι κοπέλες εδώ καλά κάνουν και ζητάνε όσα ζητάνε γιατί και τόσα αξίζουνε με βάση την ζήτηση (ρίξτε και μια ματιά στις διθυραμβικές κριτικές), και μου έχει κάνει εντύπωση πως δεν έχουν ακολουθήσει και άλλες όπως π.χ. η lizavip (ίσως γιατί ήρθε από έξω και δεν έχει βρει τα πατήματα της μέσα στοsite… ακόμα). Όποιος διαφωνεί λοιπόν με τις τιμές ας πάει σε άλλη παραλία. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι σχεδόν κανένα από τα παλιά και δυνατά ονόματα δεν μπήκε σε αντιπαράθεση σε αυτό το νήμα σε αντίθεση με παλιότερες υποθέσεις. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι έχουν καταλάβει πως λειτουργεί το σύστημα και δεν ασχολούνται πια με τις ακτογραμμές του site. Όσοι φωνάζουν εδώ για τις τιμές είναι για μένα αυτοί που έφεραν τις τιμές εδώ. Η αρνητική διαφήμιση εξακολουθεί να είναι διαφήμιση και αν κάτι το θεωρείς ακριβό πας παρακάτω όπως έχουν κάνει τόσοι και τόσοι μεγάλοι παίχτες εκτός και αν … εκτός και αν θες να κάνεις ντόρο στο νήμα ή δεν μπορείς να βρεις το «παρακάτω» και κλαις την μοίρα σου. Και στις δύο περιπτώσεις αυξάνεις την ζήτηση και ως εκ τούτου την τιμή.
Όπως είχα πει στην τότε κριτική μου, εγώ την Βιβή την γνώρισα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και τώρα είναι στην επαγγελματική κατηγορία. Ας ελπίσουμε ότι οι σημερινοί manager θα κάνουν καλύτερη δουλειά από τους ευκαιριακούς τηλεφωνητές και της εύχομαι ότι καλύτερο στην (διεθνή) καριέρα της.
Κτύπημα κάτω απ' τη μέση
ακριβος έτσι ειναι πολύς ντόρος για το τίποτα εγώ είμαι ένας τύποςΟ μόνος λόγος που γράφω εδώ σήμερα είναι γιατί είχα γράψει κριτική για την κοπέλα. Από τότε έχω δει καμιά 30ρια κοπέλες που δεν είναι στο forum και για αυτό δεν έχω γράψει κάτι. Βασικά ότι έχω να πω το έχουν πει και άλλοι πριν από μένα αλλά απλά το γράφω εδώ σαν διόρθωση στην τότε κριτική μου.
Η κριτική που είχα κάνει τότε ήταν με βάση τις δικές μου εμπειρίες σε σχέση με κοπέλες και τιμές που βρίσκω εγώ και ως εκ τούτου ήταν άδικη προς την κοπέλα. Δυστυχώς ή Ευτυχώς τελικά υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ του «εκεί έξω» με το «εδώ μέσα». Ως ετούτου οι κριτικές που γράφονται στοsite θα πρέπει να γίνονται με κριτήριο μόνο τις (λιγοστές) κοπέλες που δραστηριοποιούνται εδώ και τις τιμές τους. Με βάση αυτό και μόνο, η τιμή των 250 είναι μια χαρά. Όπως όλα τα πράγματα στην αγορά η τιμή καθορίζεται από την ζήτηση και την προσφορά. Είναι γεγονός ότι η ζήτηση μέσα στο site είναι πολύ υψηλή και η προσφορά ελάχιστη. Είναι γεγονός ότι με βάση τις κριτικές και τα συνεχή αιτήματα για τηλεφώνα, υπάρχουν άτομα που είναι διατεθειμένα να ξοδέψουν πάνω από 200-250 (ως ελάχιστο ποσό), που σημαίνει ότι λεφτά υπάρχουν αρκετά… Ο φίλος polax και κάποιοι άλλοι που θεωρούν ότι το 250 ήταν λάθος κίνηση θα απογοητευτούν. Ας ρίξουν μια ματιά στο νήμα της συναγωνίστριας (και όχι ανταγωνίστριας γιατί σε ένα ολιγοπώλιο ανταγωνισμός δεν υπάρχει) όπου για τα ίδια και παραπάνω χρήματα γίνεται λαϊκό προσκύνημα. Για μένα οι κοπέλες εδώ καλά κάνουν και ζητάνε όσα ζητάνε γιατί και τόσα αξίζουνε με βάση την ζήτηση (ρίξτε και μια ματιά στις διθυραμβικές κριτικές), και μου έχει κάνει εντύπωση πως δεν έχουν ακολουθήσει και άλλες όπως π.χ. η lizavip (ίσως γιατί ήρθε από έξω και δεν έχει βρει τα πατήματα της μέσα στοsite… ακόμα). Όποιος διαφωνεί λοιπόν με τις τιμές ας πάει σε άλλη παραλία. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι σχεδόν κανένα από τα παλιά και δυνατά ονόματα δεν μπήκε σε αντιπαράθεση σε αυτό το νήμα σε αντίθεση με παλιότερες υποθέσεις. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι έχουν καταλάβει πως λειτουργεί το σύστημα και δεν ασχολούνται πια με τις ακτογραμμές του site. Όσοι φωνάζουν εδώ για τις τιμές είναι για μένα αυτοί που έφεραν τις τιμές εδώ. Η αρνητική διαφήμιση εξακολουθεί να είναι διαφήμιση και αν κάτι το θεωρείς ακριβό πας παρακάτω όπως έχουν κάνει τόσοι και τόσοι μεγάλοι παίχτες εκτός και αν … εκτός και αν θες να κάνεις ντόρο στο νήμα ή δεν μπορείς να βρεις το «παρακάτω» και κλαις την μοίρα σου. Και στις δύο περιπτώσεις αυξάνεις την ζήτηση και ως εκ τούτου την τιμή.
Όπως είχα πει στην τότε κριτική μου, εγώ την Βιβή την γνώρισα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και τώρα είναι στην επαγγελματική κατηγορία. Ας ελπίσουμε ότι οι σημερινοί manager θα κάνουν καλύτερη δουλειά από τους ευκαιριακούς τηλεφωνητές και της εύχομαι ότι καλύτερο στην (διεθνή) καριέρα της.
τυπε δεν ειναι θέμα να γαμησεις αλλα τι γαμας υπάρχει μια ποιοτική διαφορά250 ευρω για να γαμησετε? ποσο απελπισμενοι ειστε?
τυπε δεν ειναι θέμα να γαμησεις αλλα τι γαμας υπάρχει μια ποιοτική διαφορά
Το ίδιο έλεγα για τη Βαλέρια (Διδύμου - Αγκύρας). Τέτοια γαμήσια δεν έχω ξανακάνει στη ζωή μου. Μέχρι που πήγε σε στούντιο...Ευχη και καταρα σε οποιον ερωτροπησει ή εχει ερωτροπησει με τη μικρη μας Ελληνιδα. Ευχη για λογους που δεν χρειαζεται να εκθεσω. Καταρα γιατι με benchmarking τη Βερονικα σου φαινονται (και ειναι) ΟΛΕΣ αρκετα, μα αρκετα ομως, υποδεεστερες.