Διαγραμμένο μέλος 158833
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Θα ίσχυε εαν δεν την πλήρωνες για να ερθει μαζι σου την οποιαδήποτε. Οταν κάποια την πληρώνεις που σε αντίθετη περίπτωση ούτε το όνομα σου δεν θα ήξερα ούτε καν την ύπαρξη σου τοτε δεν ισχυει τπτ πέρα απο το επαγγελματικό!
Πριν την σταυρωσετε ομως ριχτε της και κανα 2 πουτσους κριμα ειναι
Ναι ρε τυπε συναλλαγη ειναι ολα ok, αλλα η ανθρωπινη υποσταση παντα υπερισχυει ολων, μια κοπελιτσα που μια συγκηρια την ωθησε να κανει μια δουλεια, και ολοι εμεις που ζηταμε αυτην και τις υπηρεσιες της..
Δε παυει να ναι μια κοπελιτσα 20 χρονων που απο μια τυχαια συγκηρια κανει οτι κανει..
Πολυ καπιταλιστικα το θετεις.. πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι..
Δεν ξέρω εαν ειναι καπιταλιστικό η οχι αλλα ειναι η πραγματικοτητα η οπως το βλέπω πλέον στα 35 μου φίλε μου!Ολες μα όλες μας βλέπουν σαν ευρώ που μόλις περάσουν τα 60 άντε 65 λεπτα ολοκληρώθηκε η δουλειά! Δεν νομίζω καμία να το κάνει καταναγκαστικά η απο συγκυρίες σε τέτοια ηλικία κ μεχρι τα 26-28 βαριά! Easy money φίλε μου και καλα κάνουν.Ναι ρε τυπε συναλλαγη ειναι ολα ok, αλλα η ανθρωπινη υποσταση παντα υπερισχυει ολων, μια κοπελιτσα που μια συγκηρια την ωθησε να κανει μια δουλεια, και ολοι εμεις που ζηταμε αυτην και τις υπηρεσιες της..
Δε παυει να ναι μια κοπελιτσα 20 χρονων που απο μια τυχαια συγκηρια κανει οτι κανει..
Πολυ καπιταλιστικα το θετεις.. πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι..
Ετσι ειναι τυπε αλλα ειναι ξεκάθαρο δικαίωμα του καθενός να παρακαλεί η να περιμένει μέσω pm να του στείλει η κάθε κοπέλα το τηλ για να την πληρώσει!!! Χαχαχα το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα για όποιον πληρώνει!Χρυσό μουνί δεν έχει καμία. Πουτάνα είναι όπως όλες οι άλλες που γαμιούντε για λεφτά. Υπάρχουν πολλές εκεί έξω που κάνουν τα πάντα και με τα μισά που ζητάει η Βερόνικα20. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε όταν τα μυαλά της κάθε κοπελίτσας φουσκωνουν. Πάμε γιαλλα μάγκες.
Ετσι ειναι τυπε αλλα ειναι ξεκάθαρο δικαίωμα του καθενός να παρακαλεί η να περιμένει μέσω pm να του στείλει η κάθε κοπέλα το τηλ για να την πληρώσει!!! Χαχαχα το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα για όποιον πληρώνει!
Συμφωνω απόλυτα. Όποτε δεν υπάρχει λόγος παρεξηγήσεις απο κανεναν τυπε!Τυπε μου και στο iphone 7+ οταν πρωτοβγαινει κανουν ουρα.. αλλος το θεωρει ξεφτιλα αλλος οχι
Χρυσό μουνί δεν έχει καμία. Πουτάνα είναι όπως όλες οι άλλες που γαμιούντε για λεφτά. Υπάρχουν πολλές εκεί έξω που κάνουν τα πάντα και με τα μισά που ζητάει η Βερόνικα20. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε όταν τα μυαλά της κάθε κοπελίτσας φουσκωνουν. Πάμε γιαλλα μάγκες.
Η μικρουλα μας είναι 20χρονων κουκλίτσα με πολύ όρεξη και εξαιρετικές επιδόσεις. Αντί να πείτε καλή τύχη σε Ενα κοριτσάκι που πάει στο εξωτερικό εςεις βγάζετε ΚΑΚΙΑ και την συγκρίνετε με την κάθε "Σουλα Μπουλά" που παίρνει λιγότερα. Εδω κατα την γνώμη μου ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Γιατί η Βερονικα σε κάθε ραντεβού της αφήνει και ένα κομμάτι απο τον εαυτό της στο δωμάτιο και αυτό το ξερω γιατί το ίδιο αιςθανομαι ότι κάνω και εγώ! Για αυτό αλλωςτε και έχει γίνει ανάρπαςτη
Καλή τύχη απο εμένα λοιπόν
Η μικρουλα μας είναι 20χρονων κουκλίτσα με πολύ όρεξη και εξαιρετικές επιδόσεις. Αντί να πείτε καλή τύχη σε Ενα κοριτσάκι που πάει στο εξωτερικό εςεις βγάζετε ΚΑΚΙΑ και την συγκρίνετε με την κάθε "Σουλα Μπουλά" που παίρνει λιγότερα. Εδω κατα την γνώμη μου ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Γιατί η Βερονικα σε κάθε ραντεβού της αφήνει και ένα κομμάτι απο τον εαυτό της στο δωμάτιο και αυτό το ξερω γιατί το ίδιο αιςθανομαι ότι κάνω και εγώ! Για αυτό αλλωςτε και έχει γίνει ανάρπαςτη
μπραβο σου!! απλα....Η μικρουλα μας είναι 20χρονων κουκλίτσα με πολύ όρεξη και εξαιρετικές επιδόσεις. Αντί να πείτε καλή τύχη σε Ενα κοριτσάκι που πάει στο εξωτερικό εςεις βγάζετε ΚΑΚΙΑ και την συγκρίνετε με την κάθε "Σουλα Μπουλά" που παίρνει λιγότερα. Εδω κατα την γνώμη μου ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Γιατί η Βερονικα σε κάθε ραντεβού της αφήνει και ένα κομμάτι απο τον εαυτό της στο δωμάτιο και αυτό το ξερω γιατί το ίδιο αιςθανομαι ότι κάνω και εγώ! Για αυτό αλλωςτε και έχει γίνει ανάρπαςτη