Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Μπράβο σου! Όταν τα λέει μια "ανταγωνίστρια" έχουν μεγαλύτερη αξία...
Θα πρότεινα καλύτερα "εκλεκτή συνάδελφος" φίλτατε!
Μπράβο σου! Όταν τα λέει μια "ανταγωνίστρια" έχουν μεγαλύτερη αξία...
τωρα μονο καλα θα λεγονται ολοι πρεπει καπου να ξερπασουν γιατι μας εχουν τρελανει στο γαμισι και εμας και στο τζαμπα και ανευ σαλιου....
Εγώ πάλι προτιμώ το χαρακτηρισμό "κορίτσια του πληρωμένου σεξ". Τον χαρακτηρισμό πουτάνα, που όπως εκφέρεται τις περισσότερες φορές στις συζητήσεις έχει σαφή υποτιμητικό χαρακτήρα, τον κρατώ για άλλες περιπτώσεις και για μένα δεν προσδιορίζει επαγγελματική ιδιότητα, αλλά ανθρώπινη συμπεριφορά. Το ίδιο, για μένα, ισχύει και για την χρήση του "πούστης".
Σε άλλη φάση ο χαρακτηρισμός "πουτάνα" μπορεί να είναι ερεθιστικός, λες για παράδειγμα στην κοπέλα σου "θέλω να είσαι η πουτάνα μου", ή λέει η κοπέλα σε σένα "θέλω να είμαι η πουτάνα σου, το πουτανάκι σου κλπ."
χααχχααχαχ ρε μου θυμησες μια τυπισσα παει καιρος εχει σταματησει την δουλεια (ερωτευτηκε) που οταν την αποκαλεσα πουτανα σε καποια φαση (οπως τις αποκαλω ολες ετσι αλλωστε) μου ειπε το απιστευτο¨: Δεν ειμαι πουτανα , ειμαι ψυχαγωγος : )
ενταξει με ελιωσε πεθανα
"ψυχαγωγός"... τώρα που το λες
Για να καταλάβω όμως, εσύ όταν τις αποκαλείς πουτάνες, το αισθάνεσαι και το εννοείς με υποτιμητική σημασία; Και όταν το λες στις ίδιες είναι, ας πούμε, για να τις βάλεις στη θέση τους;
τις αποκαλω κυριως πουτανες κατα την διαρκεια της πραξης αλλα μπορει και σε κανα μηνυμα να τους πω τιποτα ετοιμασου να σε σκισω αποψε καριολα και τα γνωστα.
αλλα ενταξει σε γενικες γραμμες δεν μαρεσουνε τα μωρο μου κτλπ
γουσταρω να τις αποκαλω πουτανες γιατι ετσι εγω φτιαχνομαι προσωπικα.να την ξεφτιλιζεις την αλλη.δεν ξερω αν με πιανεις
Η Ανωτεροτητα σε ολο της το μεγαλειο. Μπραβο σου Ναγια. !!!!!Η μικρουλα μας είναι 20χρονων κουκλίτσα με πολύ όρεξη και εξαιρετικές επιδόσεις. Αντί να πείτε καλή τύχη σε Ενα κοριτσάκι που πάει στο εξωτερικό εςεις βγάζετε ΚΑΚΙΑ και την συγκρίνετε με την κάθε "Σουλα Μπουλά" που παίρνει λιγότερα. Εδω κατα την γνώμη μου ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Γιατί η Βερονικα σε κάθε ραντεβού της αφήνει και ένα κομμάτι απο τον εαυτό της στο δωμάτιο και αυτό το ξερω γιατί το ίδιο αιςθανομαι ότι κάνω και εγώ! Για αυτό αλλωςτε και έχει γίνει ανάρπαςτη
Καλή τύχη απο εμένα λοιπόν
Η μικρουλα μας είναι 20χρονων κουκλίτσα με πολύ όρεξη και εξαιρετικές επιδόσεις. Αντί να πείτε καλή τύχη σε Ενα κοριτσάκι που πάει στο εξωτερικό εςεις βγάζετε ΚΑΚΙΑ και την συγκρίνετε με την κάθε "Σουλα Μπουλά" που παίρνει λιγότερα. Εδω κατα την γνώμη μου ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Γιατί η Βερονικα σε κάθε ραντεβού της αφήνει και ένα κομμάτι απο τον εαυτό της στο δωμάτιο και αυτό το ξερω γιατί το ίδιο αιςθανομαι ότι κάνω και εγώ! Για αυτό αλλωςτε και έχει γίνει ανάρπαςτη
Η μικρουλα μας είναι 20χρονων κουκλίτσα με πολύ όρεξη και εξαιρετικές επιδόσεις. Αντί να πείτε καλή τύχη σε Ενα κοριτσάκι που πάει στο εξωτερικό εςεις βγάζετε ΚΑΚΙΑ και την συγκρίνετε με την κάθε "Σουλα Μπουλά" που παίρνει λιγότερα. Εδω κατα την γνώμη μου ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Γιατί η Βερονικα σε κάθε ραντεβού της αφήνει και ένα κομμάτι απο τον εαυτό της στο δωμάτιο και αυτό το ξερω γιατί το ίδιο αιςθανομαι ότι κάνω και εγώ! Για αυτό αλλωςτε και έχει γίνει ανάρπαςτη
ποια καταφερε και εφαγε..??SIRSTEPHEN Υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός ανάμεσα σε όλα τα κορίτσια που είναι εδώ μέσα. Αυτό έχω καταλάβει. Για Νάγια Και βερόνικα ειδικά...
Vaspis11 Και Αμπελαλέ. Κουφού καμπάνα κι αν βαράς, νεκρό κι αν θυμιατίζεις, και μεθυσμένο κι αν κερνάς τον κόπο σου σκορπίζεις! Δεν πιάνει σταθμό το παλικάρι ο απόκ. Αφήστε τον.
Κάποια κατάφερε και την έφαγε από εδώ μέσα ο απόκ. Στο δίπλα μαγαζί την έχουν στα όπα όπα και τους έχει και αυτή από ό,τι λένε και οι ίδιοι. Εδώ κάτάφερε και την μαύρισε. Τι στοίχημα βάζεις, vaspis11, ότι αν πάμε και κάνουμε λίγο κουβέντα στο νήμα της, θα μπει και θα αρχίζει να κράζει μετά από τόσο καιρό. Του πήρε λέει τα σαπούνια. Προσέχεις; Τον εξυπηρέτησε, πληρώθηκε το δωράκι της και είχε ανάγκη το ό,τι έμεινε από το σωληνάριο του αφρόλουτρου. Την Βερόνικα την ήθελε σε τιμή ευκαιρίας, δεν πρόλαβε και τον βάρεσε η κακογαμία στον εγκέφαλο από τα μπουρδέλα!
milposon Μην ψωνίζεις. Τόσο απλό.
Βερόνικα. ό,τι σου είπα και σε πμ. Δώσε πόνο και όποιος αντέξει και καλή τύχη όπου κι αν πας. Και να μας ξανάρθεις.
δεν αποκαλεσα κανεναν μιζερο , να διαβαζεις καλυτερα κ ν μην παραποιεις τα λογια μ
ειπα μιζερια δεν χρειαζεται στην ζωη μας, οποιος θελει ερχεται οποιος δεν θελει οχι
τζαμπα τρωγεστε σε λιγες μερες φευγω
τα λεμε τελη οκτωβρη ξανα
φιλακια
SIRSTEPHEN Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός ανάμεσα σε όλα τα κορίτσια που είναι εδώ μέσα. Αυτό έχω καταλάβει. Για Νάγια Και βερόνικα ειδικά...
Vaspis11 Και Αμπελαλέ. Κουφού καμπάνα κι αν βαράς, νεκρό κι αν θυμιατίζεις, και μεθυσμένο κι αν κερνάς τον κόπο σου σκορπίζεις! Δεν πιάνει σταθμό το παλικάρι ο απόκ. Αφήστε τον.
Κάποια κατάφερε και την έφαγε από εδώ μέσα ο απόκ. Στο δίπλα μαγαζί την έχουν στα όπα όπα και τους έχει και αυτή από ό,τι λένε και οι ίδιοι. Εδώ κάτάφερε και την μαύρισε. Τι στοίχημα βάζεις, vaspis11, ότι αν πάμε και κάνουμε λίγο κουβέντα στο νήμα της, θα μπει και θα αρχίζει να κράζει μετά από τόσο καιρό. Του πήρε λέει τα σαπούνια. Προσέχεις; Τον εξυπηρέτησε, πληρώθηκε το δωράκι της και είχε ανάγκη το ό,τι έμεινε από το σωληνάριο του αφρόλουτρου. Την Βερόνικα την ήθελε σε τιμή ευκαιρίας, δεν πρόλαβε και τον βάρεσε η κακογαμία στον εγκέφαλο από τα μπουρδέλα!
milposon Μην ψωνίζεις. Τόσο απλό.
Βερόνικα. ό,τι σου είπα και σε πμ. Δώσε πόνο και όποιος αντέξει και καλή τύχη όπου κι αν πας. Και να μας ξανάρθεις.
και μετα πως θα περναει η ωρα?Πολύ κακό για το τίποτα νομίζω , οποίος έχει τα 250 euro και νομίζει οτι η κοπέλα τα αξίζει μπορεί να πάει.
Τόσο απλά , τώρα εαν κάποτε είχε άλλη τιμή ,δεν μας ενδιαφέρει εφόσον αυτό τώρα άλλαξε.
Η κοπέλα είναι μουναρος και πολύ καλή .