swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
Μη μπαινετε στο κοπο κυριοι τη κοπελα την εκλεισα για μερες!
Μη μπαινετε στο κοπο κυριοι τη κοπελα την εκλεισα για μερες!
αναμενουμεδεν ευθινομαι εγω για την οποια ακυρωση, κ δεν απανταω εγω στ τηλεφωνο οπως γνωριζουν ολοι ,εγω ολη μερα δουλευω, σε οσους εγιναν ακυρωσεις ενημερωστε με με μηνυμα στ νεο μ τηλ π θανεβασω απο τεταρτη κ θα γινει μειωση τιμης.αυτο π σ συνεβη ετυχε διοτι αυτες τις μερες υπαρχουν θεματα ,οπως σε ολες τις δουλειες μπορει ν τυχει κατι,το οτι εγραψες κριτικη χωρις να μεχεις συναντισει καν το προσπερναω οκκ ,ολοι περνανε τελεια μαζι μ ....δεν ταλαιπωρουνται ;)κ χαλαρωνουν φουλ γιαυτο με περνουν ξανα... και ξανα... :-*
δεν ευθινομαι εγω για την οποια ακυρωση, κ δεν απανταω εγω στ τηλεφωνο οπως γνωριζουν ολοι ,εγω ολη μερα δουλευω, σε οσους εγιναν ακυρωσεις ενημερωστε με με μηνυμα στ νεο μ τηλ π θανεβασω απο τεταρτη κ θα γινει μειωση τιμης.αυτο π σ συνεβη ετυχε διοτι αυτες τις μερες υπαρχουν θεματα ,οπως σε ολες τις δουλειες μπορει ν τυχει κατι,το οτι εγραψες κριτικη χωρις να μεχεις συναντισει καν το προσπερναω οκκ ,ολοι περνανε τελεια μαζι μ ....δεν ταλαιπωρουνται ;)κ χαλαρωνουν φουλ γιαυτο με περνουν ξανα... και ξανα... :-*
Δέν νομίζω οι εν λόγω κύριοι-κυρίες να δούλευαν για εμένα - ή να δούλευα εγώ για αυτούς δέν ξέρω τι συμφωνία είχατε -....
Η κριτική - η οποία δέν ανέβηκε ποτέ , υποθέτω οι mods ήταν ενήμεροι για το πρόβλημα δέν ξέρω - ενημέρωνε και όπως θα πρεπε τους υπολοίπους ότι πέφτουν οι ακυρώσεις βροχή και μάλιστα και τελευταία στιγμή. ( μου βάλες και ένα φέσι στο χοτέλι δηλ σαν να λεμε τεσπα... )
Κατανόηση έχουμε αρκετή για προβλήματα που προκύπτουν φυσικά αλλά όπως έγραψα απο την αρχή αυτό γινόταν για 3+ βδομάδες (τελευταία ακύρωση 10 μέρες πρίν άρα μιλάμε για όλο τον Ιούνιο σχεδόν....)
Άλλωστε απ ότι βλέπω κατάλαβες ότι το πράγμα πήγαινε στραβά και κάνεις τις αλλάγές και καλά κάνεις αρκεί βέβαια να είναι για το καλύτερο.
Εδώ είμαστε και θα ενημερώσουν οι συναγωνιστές - ελπίζω - για το άν έστρωσε το πράγμα γιατί όπως έγραψες κανείς δέν θέλει να ταλαιπωρείται αλλά να χαλαρώνει.......
Ενα free fuck πρέπει να κανεις σε οσους ακυρωσες τελευταια στιγμη.
αφου 10 ιουνιου ξεκινησα,ουτε μηνα δεν εχω κλεισει οποτε αυτο π λες δεν κολαει, τ πραγμα παει μια χαρα πιο καλα δεν γινεται,οι αλλαγες εγιναν για προσωπικους λογους κ για την δικη σας καλυτερη ε3υπηρετηση,! τεσπα εγω αναγκη δεν εχω ,αλλα επειδη μ κολλησε τωρα οταν ειναι στειλε μ μηνυμα να τα πουμε live... να με τιμωρησεις ..και μετα να μου πεις :-*
αφου 10 ιουνιου ξεκινησα,ουτε μηνα δεν εχω κλεισει οποτε αυτο π λες δεν κολαει, τ πραγμα παει μια χαρα πιο καλα δεν γινεται,οι αλλαγες εγιναν για προσωπικους λογους κ για την δικη σας καλυτερη ε3υπηρετηση,! τεσπα εγω αναγκη δεν εχω ,αλλα επειδη μ κολλησε τωρα οταν ειναι στειλε μ μηνυμα να τα πουμε live... να με τιμωρησεις ..και μετα να μου πεις :-*
κ οι ακυρωσεις εγιναν 1 μερα πριν,η πολλες ωρες πριν, ισως ν ετυχε σε 1-2 ν εγινε 2 ωρες πριν ,δεν μπορω ν γνωριζω
δεν ευθινομαι εγω για την οποια ακυρωση, κ δεν απανταω εγω στ τηλεφωνο οπως γνωριζουν ολοι ,εγω ολη μερα δουλευω, σε οσους εγιναν ακυρωσεις ενημερωστε με με μηνυμα στ νεο μ τηλ π θανεβασω απο τεταρτη κ θα γινει μειωση τιμης.αυτο π σ συνεβη ετυχε διοτι αυτες τις μερες υπαρχουν θεματα ,οπως σε ολες τις δουλειες μπορει ν τυχει κατι,το οτι εγραψες κριτικη χωρις να μεχεις συναντισει καν το προσπερναω οκκ ,ολοι περνανε τελεια μαζι μ ....δεν ταλαιπωρουνται ;)κ χαλαρωνουν φουλ γιαυτο με περνουν ξανα... και ξανα... :-*
αντε καληνυχτες :-* αυριο ανεβαζω νεα φωτο να γλυκανω την ατμοσφαιρα
free fuck ουτε στον γκομενο μ δεν δινω
Αρα δεν είσαι επαγγελματίας.free fuck ουτε στον γκομενο μ δεν δινω
Εφαγα 2 φορές ακύρωση και 2 μυνηματα που τα στείλα στο βρόντο χωρίς δηλ. απάντηση. Τώρα πρέπει να σκεφτώ τι τιμωρία πρέπει να έχεις όταν θα συναντηθούμε. Νταξει. Μη λέμε ψέματα, ηδη έχω σκεφτεί το είδος της τιμωρίας