stamatis74
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά η Βερόνικα φιλάει με γλώσσα???
Ρε παιδιά η Βερόνικα φιλάει με γλώσσα???
φιλε τι εννοείς jump?Εάν δεν φιλάει... η γνώμη μου είναι να πάρεις ακόμα μία παρέα για να σε γλωσσοφιλάει όταν θα κάνεις jump την Βερόνικα.
Προφανώς, το "πήδημα"φιλε τι εννοείς jump?
φιλε τι εννοείς jump?
αν θες να κρατησεις το ιδιο νουμερο γινεται..να ενημερωσω οτι οσοι ταλαιπωρηθηκατε τις τελευταιες ημερες Συγγνωμη αλλα Δεν Φταιω Εγω , το τηλ δεν ισχυει πια ,
λογικα σας ενημερωσαν για τις ακυρωσεις,τις οποιες δεν ζητησα εγω, η θα σας ενημερωσουν αυριο
μονο τ 3μερο θα γινει κανονικα κυριακη -τριτη γτ ο κυριος εχει κλεισει τα παντα πριν πολλες μερες κ ετυχε ν εχω κρατησει κ τ τηλ τ,
απο τεταρτη θανοιξω νεο αριθμο η θα παω να μ βαλουν τον ιδιο αν γινεται αυτο,νομιζω γινεται..?
αυτα,απλα ηθελα να ενημερωσω, συγγνωμη κ παλι,κ απο τεταρτη τα λεμε στο νεο μ τηλ
καποιος την εκλεισε για 3 μερες και αλλαξε τηλ....ετσι καταλαβα εγωσυγνώμη, αλλά μόνο εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε;
να ενημερωσω οτι οσοι ταλαιπωρηθηκατε τις τελευταιες ημερες Συγγνωμη αλλα Δεν Φταιω Εγω , το τηλ δεν ισχυει πια ,
λογικα σας ενημερωσαν για τις ακυρωσεις,τις οποιες δεν ζητησα εγω, η θα σας ενημερωσουν αυριο
μονο τ 3μερο θα γινει κανονικα κυριακη -τριτη γτ ο κυριος εχει κλεισει τα παντα πριν πολλες μερες κ ετυχε ν εχω κρατησει κ τ τηλ τ,
απο τεταρτη θανοιξω νεο αριθμο η θα παω να μ βαλουν τον ιδιο αν γινεται αυτο,νομιζω γινεται..?
αυτα,απλα ηθελα να ενημερωσω, συγγνωμη κ παλι,κ απο τεταρτη τα λεμε στο νεο μ τηλ
καποιος την εκλεισε για 3 μερες και αλλαξε τηλ....ετσι καταλαβα εγω
οχι μαν,λαθος καταλαβες.καποιος την εκλεισε για 3 μερες και αλλαξε τηλ....ετσι καταλαβα εγω
οχι μαν,λαθος καταλαβες.
ετσι οπως το καταλαβαινω οτι εγιναν καποιες ακυρωσεις ραντεβου τις τελευταιες μερες (δυστηχως και η δικια μου)... το μηνυμα που μου ρθε αναφεροταν σε γ΄προσωπο δηλαδη "δεν μπορει να ερθει..." που σημαινει οτι καποιος αλλος το εγραφε... απο κει και περα τα υπολοιπα ειναι κατανοητα...φανταζομαι το τηλ της βερονικας μαζι με τη συσκευη - επαφες δεν το εχει αυτη πλεον αλλα απο οτι λεει θα επανελθει απο τεταρτη με νεο νουμερο ή το ιδιο.... απλα αναμενουμε... υπαρχουν και αναποδιες στη δουλεια αυτη!να ενημερωσω οτι οσοι ταλαιπωρηθηκατε τις τελευταιες ημερες Συγγνωμη αλλα Δεν Φταιω Εγω , το τηλ δεν ισχυει πια ,
αυτο λογικα ισχυει.ετσι οπως το καταλαβαινω οτι εγιναν καποιες ακυρωσεις ραντεβου τις τελευταιες μερες (δυστηχως και η δικια μου)... το μηνυμα που μου ρθε αναφεροταν σε γ΄προσωπο δηλαδη "δεν μπορει να ερθει..." που σημαινει οτι καποιος αλλος το εγραφε... απο κει και περα τα υπολοιπα ειναι κατανοητα...φανταζομαι το τηλ της βερονικας μαζι με τη συσκευη - επαφες δεν το εχει αυτη πλεον αλλα απο οτι λεει θα επανελθει απο τεταρτη με νεο νουμερο ή το ιδιο.... απλα αναμενουμε... υπαρχουν και αναποδιες στη δουλεια αυτη!
ετσι οπως το καταλαβαινω οτι εγιναν καποιες ακυρωσεις ραντεβου τις τελευταιες μερες (δυστηχως και η δικια μου)... το μηνυμα που μου ρθε αναφεροταν σε γ΄προσωπο δηλαδη "δεν μπορει να ερθει..." που σημαινει οτι καποιος αλλος το εγραφε... απο κει και περα τα υπολοιπα ειναι κατανοητα...φανταζομαι το τηλ της βερονικας μαζι με τη συσκευη - επαφες δεν το εχει αυτη πλεον αλλα απο οτι λεει θα επανελθει απο τεταρτη με νεο νουμερο ή το ιδιο.... απλα αναμενουμε... υπαρχουν και αναποδιες στη δουλεια αυτη!
Εσυ εισαι ωραιος αντρας...δεν καταλαβες? (διαρκεια 2 εβδομαδες και μετα εχει ο Θεος).. και γιατί δε βγαίνει να το πει σε ΑΠΛΑ Ελληνικά για να καταλάβουμε ΟΛΟΙ τι συνέβει;
εκτός και αν παίξουμε το μάντεψε ποιος;
Αιντε....