Βερονικα 20
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2016
- Like
- 117
εσεις φαγωθητε κ εγω καλοπερναω εδω στην πισιναρα ,μαλλον θα κατσω παραπανω αποτι υπολογιζα ;) ,αντε φιλακιαα
εσεις φαγωθητε κ εγω καλοπερναω εδω στην πισιναρα ,μαλλον θα κατσω παραπανω αποτι υπολογιζα ;) ,αντε φιλακιαα
ριξε φωτο ρε μωροεσεις φαγωθητε κ εγω καλοπερναω εδω στην πισιναρα ,μαλλον θα κατσω παραπανω αποτι υπολογιζα ;) ,αντε φιλακιαα
Δούλεψε μόνη σου ρε κορίτσι. 120? 120! Αφού όπως λένε τ'αξίζεις, τσέπωσέ τα μόνη σου. Δεν θα προλαβαίνεις όλα τα τηλέφωνα θα μου πεις, αλλά και πάλι καλύτερα. ;)
βρε μηπωs μαs δουλευουν ΧΟΝΤΡΑ;;;εσεις φαγωθητε κ εγω καλοπερναω εδω στην πισιναρα ,μαλλον θα κατσω παραπανω αποτι υπολογιζα ;) ,αντε φιλακιαα
βρε μηπωs μαs δουλευουν ΧΟΝΤΡΑ;;;
Σε ποια πισίνα είσαι; Δεν πιστεύω να είσαι δίπλα μου; Στο Java στη κατεχακη είμαι!!εσεις φαγωθητε κ εγω καλοπερναω εδω στην πισιναρα ,μαλλον θα κατσω παραπανω αποτι υπολογιζα ;) ,αντε φιλακιαα
οχι βρε κουκλακι μη μας το κανεις αυτο!!!αντε γυρνα περιμενει ο λαος σου!!!!!εσεις φαγωθητε κ εγω καλοπερναω εδω στην πισιναρα ,μαλλον θα κατσω παραπανω αποτι υπολογιζα ;) ,αντε φιλακιαα
φιλε μου το θεμα ειναι σαν τουρκικο σηριαλ...ακυρωσειs συνεχειs...μανουρα με τη γραμματεα...αλλαγη τηλ το οποιο χαθηκε μαζι με τιs επαφεs...το νεο νουμερο θα ανακοινωθει προσεχωs...εν τω μεταξει τριημερα ραντεβου χλιδα...πισινεs...κ τι αλλο θα σκεφτουν να μαs πουν...Κοίτα να δεις. Πριν λίγο είχα ανεβάσει εδώ ένα ποστ που έλεγε "Ελπίζω να αστειεύσαι". Το μήνυμα απευθυνόταν στη Βερόνικα κάνοντας παράθεση το ίδιο μήνυμα που έκανες παράθεση κι εσύ. Το έσβησα γιατί μου φάνηκε ότι ήταν λίγο πιο αυστηρό απ' ότι έπρεπε. Βλέπω όμως ότι και άλλοι εκτός από μένα αισθάνθηκαν λίγο χμμμ περίεργα διαβάζοντας το μήνυμα της κυρίας.
καποιο νεο για την μικρή???
μπα..
κανει διακοπες .....
οταν τελειωσουν τα λεφτα ...θα εμφανιστει
να παμε να την βρουμε τοτε να κανουμε διακοπες μαζι της!!!μπα..
κανει διακοπες .....
οταν τελειωσουν τα λεφτα ...θα εμφανιστει
εχω την εντυπωση πως εξαφανιστηκε παλι..θα εμφανιστει που θα παει