Νέα

Βερονικα 20

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα c35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Τι να θέλετε να γίνει με το νήμα δημοφιλής εταίρας, πορτρέτο της πλέον απρόσιτης πλην επιβλητικά υπε

  • Να μείνει ως έχει

    Ψήφοι: 221 35,6%
  • Να κλειδωθεί μέχρι νεωτέρας

    Ψήφοι: 78 12,6%
  • Να κλειδωθεί και να ανοίγει 1 φορά το μήνα για να μας τα ψάλλει

    Ψήφοι: 76 12,3%
  • Να διαγραφεί τελείως

    Ψήφοι: 245 39,5%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    620

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.904
Κριτικές
16
Like
14.784
Πόντοι
6.515
αν μας δειχνεις τετοια πραγματα δεν φευγουμε ουτε εμεις διακοπες  :grin:
 

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Μηνύματα
9.389
Κριτικές
19
Like
9.842
Πόντοι
9.095
μια χαρα ειναι το λινκ
 

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Μηνύματα
9.389
Κριτικές
19
Like
9.842
Πόντοι
9.095
παψε,προλαβαινεις!
 

Συνημμένα

  • 13874861_1218358114883717_1772019229_n.jpg
    13874861_1218358114883717_1772019229_n.jpg
    50,2 KB · Εμφανίσεις: 37

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Μηνύματα
1.295
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
τούμπανο το μωρο :kissass: :kissass:
 

GeorgeMan8

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Μηνύματα
152
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
1
Το πηρα το καυλακι με μια φίλη της πριν  μια εβδομαδα στην Μύκονο.. Αλλη φάση μάγκες !! :rockon:  :rockon: .Έγραψα κριτική αλλα δεν ανεβαίνει οπότε θα την βαλω εδώ μετα.
 

Lykos21RRRR

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτα να δεις που με εβαλε να ξαναφτιαξω λογαριασμο το καυλακι.Και εκει που ειχα ησυχασει και καθομουν και σας χαζευα τοσα χρονια εδω μεσα με τις καυλοιστοριες σας,διαβαζα τις κριτικες σας,εκανα και εγω τα κουμαντα μου.Τωρα ανακαλυψα αυτο το θρεντ και ξανα παλι το μικροβιο.Αντε καλο σας (ξανα)βρηκα τυπαδες.


*Υ.Γ. Ρε παλικαρια ειχε γινει τιποτα με το σαιτ πιο παλια ,και εχει χαθει ο προηγουμενος λογαριασμος μου?
 

GeorgeMan8

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2015
Μηνύματα
152
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
1
Βερόνικα και Μαρκέλα. Μες της μυκόνου τα στενά μοιράζουν χάδια και φιλια !!!

Πιστευα οτι η Βερονικα μαζεψε το μαρουλι 1 μηνα τωρα και εξαφανιστηκε,οπως ειχα διαβασει παλαιοτερα,η πηγε διακοπες,αλλα οπως φαινεται δουλευει ασταματητα και κανει tour! Για τιτλο ημουν αναμεσα σε αλλους 2-3 ,οπως <<Βερονικα-Μαρκελα ΟΛΑ τα λεφτα>> γιατι και μεταφορικα ηταν ολα τα λεφτα και κυριολεχτικα πονεσε η τσεπη μου και << ΜΕΛΙΣΣΕΣ ,η εργατρια και η βασιλισσα!>> Αν η ζωη ηταν μελισσι η Βερονικα θα ηταν η πρωτη εργατρια μελισσα,θα εργαζοταν σκληρα και θα φροντιζε για τα παντα,ενω η βασιλισσα μελισσα μαρκελα καθεται στο θρονο και περιμενει την εργατρια να δρασει και να την βαλει στο παιχνιδι..
   Ειμαι στο νησι των ανεμων για διακοπες και ξαφνικα   περνω mail απτο καυλακι,ειμαι εκτος Αθηνων για δουλειες μου λεει κλπ,εγω ειμαι Μυκονο της λεω που σου ειχα πει θα πηγαινα, ααα και γω εδω ειμαι! Τελεια λεω θελεις να μου δωσεις το τηλ σου να παμε για κανα ποτο;Δεν γινεται δουλευω εδω μου απαντάει...., οκ σκεφτομαι (σιγα να μην ερχοταν ετσι και αλλιως).Αν θελεις κανονιζουμε τριο με μια κοπελα καυλα !γυμνασμενη, χορευτρια θα με θυμηθεις μου λεει...!!!αλλιως το αφηνουμε ν α βρεθουμε Αθηνα μονοι μας ,γιατι η τιμη εδω ειναι αλλη.Στο χορευτρια ψαρωσα? στην περιεργια να την δω?στην καυλα μου σου βγαζει η βερονικα και θελεις να δοκιμαζεις πραγματα μαζι της?λεω δεν γαμιεταιι μεσα.!Το δωρο ειναι δωρο Μυκονου και οχι μυκονιατικο για οσους ξερουν.Αλλα Μυκονο να μου πεις,εδω ζουν σε αλλο κοσμο.Οχι οτι δεν αξιζε ,αξιζε αλλα ετσουξε.
    Κλεισαμε για μετα απο 2 ημερες γιατι δεν ειχε κενο την ωρα που ηθελα και τσουπ χτυπαει η πορτα με 10 λεπτα καθυστερηση κατι που δεν με πειραξε καθως αραζα.Ανοιγω βλεπω μια καυλα ξανθια με μπλε ματια,τσιμπουκοχειλα ,μαυρισμενη φουλ, γυμνασμενη,και πολυ σικ ντυμενη,οχι το φτηνο, το πουτανακι πολυτελειας που λεμε  !προσωπο χαρακτηριστικο, ματια μπλε, κατι μου θυμιζε και σπαω το κεφαλι μου, ισως καπου την ειχα ξαναπετυχει μιας και δουλευει μυκονο ,δεν ξερω.Μιλαμε λιγο, ζηταει το μαρουλι,το δινω ,γδυνεται εχει αρκετα tαttοo ,κατι εσωρουχα σαν των στριπερ φοραγε που φωσφοριζουν και σε συνδιασμο με το μαυρισμα....,κολαση.  :rockon:
Μετα απο κανα 5λεπτο ερχεται και η Βερονικα,κοκκινο φορεμα ,κυριλα ομως,γοβαρες,κοσμηματα,η LV τσαντα της, στην πενα
καιι........................καστανοξανθα μαλλια πλεον! :rockon:
Κραταγε μια σακουλα με ποτα και γλυκα  ,λεω γιορταζουμε κατι? :think: Μου λεει καθε μερα εδω ειναι μια γιορτη ,και μου κλεινει το ματι .Μπαινει για μπανιο εγω ειχα κανει απο πριν,τις εβλεπα να γλωσοφιλιουνται στην μπανιερα και να χαιδευει πολυ τρυφερα η Μαρκελα την Βερονικα,,σκεφτομαι τι παιζει  :rolleyes: ? Πυραυλος,βγαινουν με τα στρινγκ και γοβες, με αρπαζει η Βερονικα με φιλαει και με δαγκωνει στα  χειλια ,συνεχιζει να με φιλαει μεχρι ου φτανει στην πουτσα μου ,πιπωνει 1,2,3 σηκωνεται πιανει την Μαρκελα απτο κεφαλι την κατεβαζει κατω  τις χωνει τον πουτσο στο στομα,και της κουναει το κεφαλι πανω κατω,!πνιξου ,ολο μεσα , καντο καλυτερα της λεει, μετα με κοιταει μεσα στα ματια και μου λεει ολη μερα πουτσα ζητουσε,τωρα ρουφα τον καλα Μαρκελα ολος δικος σου! :D:
Να φτυνει η Βερονικα την Μαρκελα στο στομα μεσα,να την σπρωχνει να φυγει για να με πιπωσει αυτη! Μαρκελα πουτσα ,Βερονικα αρχιδια Smitten,κρατιομουν να μην χυσω,.χαμηλωει τα φωτα  η Βερονικα ,καθομαι στην καρεκλα , στο κρεβατι αυτες αλοιφονται με ενα λαδι που μυριζει σοκολατα,χαμουρεμα,φιλια,τριψιμο,δονητες,ειχαν κατσει και μου εκαν twerk με την κωλαρα τους, σαν Live τσοντα 3D!!  :erection:
     Σκουφος , και τρελο γαμησι ξεκινα ,στην καρεκλα ,στο τραπεζι, στο πατωμα (με πετσετα) στο μπαλκονι (ειχα prive μικρη πισινα) στα ορθια ,στην ξαπλωστρα ,βουτιες , σφυροκοπημα ατελειωτο zfuck .να εχω σταξει απτην ζεστη και την ενταση η Βερονικα να εχει χαλασει τον κοσμο με τις φωνες της ,η Μαρκελα πιο ηρεμη κ χαλαρη,λιγο πριν χυσω μου λεει η Βερόνικα θελω να δω τη γευση εχουν δωστα μας να τα φαμε  ,δεν αντεξα αλλο, πεταω σκουφο και εκτοξευω πολυβολο,η Βερονικα πιανει το κεφαλι της Μαρκελας το στριβει προς τα χυσια και της γεμιζει ολο το προσωπο!ησυχασες τωρα ?κατσε να σε καθαρισω μωρο μου της λεει,και τα εγλυψε απτο προσωπο της τα ρουφιξε ολα! τοσο τουρμπο ειναι η Βερονικα οταν εχει κεφια σκεφτομαι ???φταιει το κλιμα του νησιου???την εμπναιει η Μαρκελα??ποιος ξερει
    Mπαινουν για μπανιο μαζι,μετα μπαινω εγω, βγαινω μου προσφερουν σαμπανια και γλυκο να διαλεξω, η μαρκελα επινε ετρωγε, η βερονικα οχι καθως δεν πινει!τι τα εφερες βρε κουκλα μου ολα αυτα τοτε τις λεω?θα τα χυσεις στις βυζαρες μου απανταει,χαμενα δεν θα πανε χαλαλι σου. οκ λεωω καλα το πας ,ηδη ειχα αρχισει να ξανακαυλωνω ,λιγο social μου ειπε η Μαρκελα οτι εχω ωραιους κοιλιακους κτλπ κ μιλαγαμε μετα για gym,η Βερονικα επαιζε στην πισινα ,βγαινει περνει σαμπανιες κ αρχιζει να τις ριχνει αργα και επιδεικτικα στο κορμι της ..κανει νοημα στη Μαρκελα να ερθει και την εγλυψε απο πανω μεχρι κατω ολη τη σαμπανια ρουφιξε μεχρι την πατουσα της εγλυφε.Αρχισε ξανα ο αγωνας κ η δευτερη καταθεση ηρθε μετα απο πολυ ωρα παιχνιδιου,γτ συνηθως αργω να χυσω μετα την πρωτη φορα,ηθελα να το απολαυσω ,πιπες ,deep , mouthfuck , αν πετυχεις την Βερονικα σε κεφια τα εχει για πλακα, η Μαρκελα τα εχει κ αυτη αλλα θελει λιγο push.
    Μαρκελα πιο παθητικη  ,gfe  φαση θα ελεγα , αντεχει ομως σφυροκοπημα και με καθοδηγηση γινεται τouρμπο!τα πολλα ταττοo με χαλασαν, οπως κ το μικρο στηθος,οχι ανυπαρκτο,αλλα μικρο,σου βγαζει αυτο το plastic fantastic γενικα μαλλον εχει φουσκωσει χειλια,τα ματια της μαλλον ειναι φακοι, και ειναι τοσο γυμνασμενη που παιζει να περνει κατι, με Ελληνιδα μοιαζει .
    Βερονικα,πιο φυσικη με φυσικα γκριζοπρασινα ματια juicy εκει που πρεπει ,αδυνατη καλοσχηματισμενη ,γυμνασμενη δεν την λες αλλα ουτε και χαλαρη, ειναι φαινομενο θεωρω καθως εχει εναν αερα αν και τοσο μικρη!, χωρις να ειναι ψωνιο ,pse φαση αγρια που σου μενει αξεχαστη
.Αν μου ελεγαν μια φραση να την χαρακτηρισω θα ελεγα
<<προσυτη πολυτελεια>>
,καθως ειναι η γκομενα που θα δεις στο club και θα την χαζευεις σαν μαλακας,αλλα ταυτοχρονα ισως επειδη ειναι κοντη γυρω στο 1.60-1.65 σου βγαζει κατι το προσεγγισιμο .
      Αρνητικα βερονικας:το μισο ξυρισμενο κεφαλ της που χαλαει αυτο το αριστοκρατικο που ου βγαζει και την κανει να μοιαζει με πορνοσταρ,
οτι ειναι πολυ μικρη ,μολυς την πρωτοδεις δεν ξερεις αν θελεις να την παρεις αγγαλια η να την γαμισεις.
οτι κουραζεται ευκολα σε ορισμενες στασεις ,λογο πολυς δουλειας ισως
δεν δεχεται cif ,
εγω την προτιμουσα μελαχρινη!

Διαθεση σαν να τις ξερω καιρο και να γιορταζουμε γενεθλια,μονο τα μπαλονια ελειπαν,η χημεια μεταξυ τους τρομερη, εχω ακουσει οτι η Βερόνικα ειναι by,εμενα λες και ειχαν σχεση μου εμοιαζε ωρες ωρες τοσο εντονο!

Αυτη ηταν η δικη μου εμπειρια μιας και τα εσκασα και πηρα κ δυωρο ειπα να ταναλυσω ,αφου την προηγουμενη φορα δεν παρατηρησα λεπτομερειες ουτε γευτικα τοσα γτ εχυσα σχετικα γρηγορα ,
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Αν ανεβουν Αθηνα μαζι ,ριξουν τιμη σε νορμαλ επιπεδα ,ειναι μια καλη επιλογη και σιγουρα θα περασεις καλα, αν βρεις και την βερονικα σε κεφια η αν ταιριαξει η χημεια τοτε σε απογειωνει!, αν οχι τοτε ισως φανταζομαι απλα περνας καλα.

Υ.Γ. Εβαλα ισως στο αν θα τις ξανασυναντουσα και αποδοση/τιμη πιο χαμηλα γτ τα λεφτα ηταν πολλα. Παρολα αυτα δεν τα κλαιω και θα τα ξαναεδινα αν τα ειχα.
Επικοινωνοια εβαλα κ εδω πιο χαμηλα γτ εξαφανιζεται,δεν μιλαει συνηθως στο τηλ ,αν τυχει κ το σηκωσουν παρε λαχειο, μονο sms , που τα απανταει μια αλλη κοπελα και οχι η ιδια !
Υ.Γ 2 : βαθμολογια .Εμφάνιση (πρόσωπο) 8 , εμφανιση (σωμα) 9 , γενικη συμπεριφορά 9 , διάθεση 9 και τα υπόλοιπα 2 (επικοινωνία 5,σχέση απόδοσης τιμής 6)
 

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Μηνύματα
2.904
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Τυπε εμαιλ στα καλα καθούμενα γιατι σου έστειλε ;
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom