anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Μωρέ που πάμε ....Ωρε που πάμε...μονο ντουζιέρα!
Μωρέ που πάμε ....Ωρε που πάμε...μονο ντουζιέρα!
Φιλτατε σε βλέπω πολύ αγανακτισμένοΑΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ....
" ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ --ΓΛΥΦΤΕΣ-ΣΙΧΑΜΑΤΑ"
οταν γραφεις κατι , μιλαω για μενα...
τα γνωστα πουστρακια ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΟΥ...
ΕΓΩ ποτε δεν εγραψα κατι αρνητικο για την κοπελα,αλλα...σε αλλους ομως ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΝ ΚΟΠΑΔΙ ΑΠΟ ΛΥΚΟΥΣ.
ευγε ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ στον παντελονατο που βγηκε κ το ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ εστω κατοπιν εορτης. ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ.
ΤΟ 90% που διαβασα δεν κλαψουρισε για τιμη, ουτε υπηρεσιες κτλ....
ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ...κ το δουλεμα....
ακουστε ρε ισως μπορειτε να κοροιδευτε εναν λιγο καιρο, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ μεγαλο χρονικο διαστημα.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ..
ΕΧΕΤΕ IQ πιθηκου.
ειστε γαμημενοι μουνοδουλοι ακομη κ στον πληρωτεο ερωτα.
σκεφτομαι οσοι ανω των 30...τι θα κανουν στα 50 τους για ενα ΜΟΥΝΙ.
...................
ξανα το αν ζηταγε 250 η 20,000 δεν εχει σχεση...
α ρε γαμωτη....ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ 1 ΠΡΑΓΜΑ...
ΛΕΙΠΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ....Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ...
---------
Υ.Σ Η κοπελα δεν ειναι μπαζο,
αυτο μπορει να πει μονο καποιος που γαμαγε βιζιτες τοπ μοντελ απο victoria secret επιπεδο κ ανω.
οι υπολοιποι ας συνελθουν...μην λεμε @@@@@...
το 95% εδω μεσα πριν τα βιντεο ηθελε να την γαμησει.
---------
πουστρακια σκαφτε κανα λαγουμι και μεσα...
στα του γραφειου σχολια κ δουλεμα το καταλαβαινω...
ολοι οι αλλοι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ.
ΑΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ....
" ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ --ΓΛΥΦΤΕΣ-ΣΙΧΑΜΑΤΑ"
οταν γραφεις κατι , μιλαω για μενα...
τα γνωστα πουστρακια ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΟΥ...
ΕΓΩ ποτε δεν εγραψα κατι αρνητικο για την κοπελα,αλλα...σε αλλους ομως ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΝ ΚΟΠΑΔΙ ΑΠΟ ΛΥΚΟΥΣ.
ευγε ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ στον παντελονατο που βγηκε κ το ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ εστω κατοπιν εορτης. ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ.
ΤΟ 90% που διαβασα δεν κλαψουρισε για τιμη, ουτε υπηρεσιες κτλ....
ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ...κ το δουλεμα....
ακουστε ρε ισως μπορειτε να κοροιδευτε εναν λιγο καιρο, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ μεγαλο χρονικο διαστημα.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ..
ΕΧΕΤΕ IQ πιθηκου.
ειστε γαμημενοι μουνοδουλοι ακομη κ στον πληρωτεο ερωτα.
σκεφτομαι οσοι ανω των 30...τι θα κανουν στα 50 τους για ενα ΜΟΥΝΙ.
...................
ξανα το αν ζηταγε 250 η 20,000 δεν εχει σχεση...
α ρε γαμωτη....ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ 1 ΠΡΑΓΜΑ...
ΛΕΙΠΕΙ Ο ΛΑΚΗΣ....Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ...
---------
Υ.Σ Η κοπελα δεν ειναι μπαζο,
αυτο μπορει να πει μονο καποιος που γαμαγε βιζιτες τοπ μοντελ απο victoria secret επιπεδο κ ανω.
οι υπολοιποι ας συνελθουν...μην λεμε @@@@@...
το 95% εδω μεσα πριν τα βιντεο ηθελε να την γαμησει.
---------
πουστρακια σκαφτε κανα λαγουμι και μεσα...
στα του γραφειου σχολια κ δουλεμα το καταλαβαινω...
ολοι οι αλλοι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ.
?Στο άλλο κορίτσι της παρέας σε άλλο νήμα που πήρε τα πάνω του...!
θα τον κολλησε κανα παρασημο τετοια τελειωμενη που ηταν αυτη και θα νευριασεκαι ακομα μπορει να μη ξερουμε τι κερδισε ο τυπος που δημοσιοποιησε τα κατουρλια...πληροφορηθηκαμε ομως ολοι μας για το τι πατσαβουρα προκειται..
ζηλεψες κ θέλεις κ Εσυ να γυρίσεις ένα βιντεάκι; Κανε αααααα
έλα, κατούρα και λίγο...
που γυρνας ρε?μπλεκεις σε τετοιες κουβεντες?κανε μου καμια ενημερωση,ειμαι μακρια.ζηλεψες κ θέλεις κ Εσυ να γυρίσεις ένα βιντεάκι; Κανε αααααα
Ποτε έρχεσαι;;που γυρνας ρε?μπλεκεις σε τετοιες κουβεντες?κανε μου καμια ενημερωση,ειμαι μακρια.
αυτες τις μερες.κανονιζω δουλειες και φτανω.δεν ξερω,εχω γινει γεροπαραξενος,δεν βρισκω κατι που να με συναρπαζει.και δεν μου στελνει καμια τιποτα,κανα μηνυμα,να με φτιαξει.Ποτε έρχεσαι;;
αχαχαχα κάτι θα βρούμε!!αυτες τις μερες.κανονιζω δουλειες και φτανω.δεν ξερω,εχω γινει γεροπαραξενος,δεν βρισκω κατι που να με συναρπαζει.και δεν μου στελνει καμια τιποτα,κανα μηνυμα,να με φτιαξει.
λιγο δυσκολο να πηγες σημερα γιατι ειμαι κλεισμενη ολη μερα απο ενα ατομο ;) και τελειωνω ξημερωματα
επισης κανεις δεν μου τραβαει μαλλια ουτε μου ακουμπαει προσωπο
δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά σίγουρα λιγότερο από το δικό σου ζόρι που τραβάς με μας που περνούσαμε μια χαρά μαζί της!!!Περιμένω μία απάντηση να πάρω από τους αγαπούληδες όλους εδώ μέσα και τους προμοτορες , τους ψεύτες που αντιδρούνε .
Η ερώτησή μου είναι η εξής
οταν γαμιοτανε η Βερόνικα είχατε την ίδια ευχαρίστηση;το ίδιο ζόρι; με τη Βερόνικα;
Γιατί εδώ πέρα χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες
Που μιλάμε για τη Βερόνικα..
Πουλακι μου ζοριστηκες τωρα που δεν δουλευει απο εδω μεσα;δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά σίγουρα λιγότερο από το δικό σου ζόρι που τραβάς με μας που περνούσαμε μια χαρά μαζί της!!!
Εσένα εξάλλου τι σε νοιάζει και κάνεις έρευνα? συναδελφησσα της Βερόνικας είσαι ή νταβατζής που σου έπαιρνε τη δουλειά?
Πουλακι μου ζοριστηκες τωρα που δεν δουλευει απο εδω μεσα;
Εχασες τα ποσοστα σου κυρατσα;
ποσοστα νταβαντζηδες τι ειναι ολα αυτα
Super Marioτα ποσοστά μελετήστε τα καλύτερα γιατί σας αφορούν... τώρα για να χρησιμοποιείς την λέξη κυράτσα, πρέπει να σου την έμαθαν στην παιδική σου ηλικία όταν σε ρωτούσαν:
¨Τινος είσαι εσυ καλέ??"
εσυ αληθεια γιατι ζοριζεσαιτα ποσοστά μελετήστε τα καλύτερα γιατί σας αφορούν... τώρα για να χρησιμοποιείς την λέξη κυράτσα, πρέπει να σου την έμαθαν στην παιδική σου ηλικία όταν σε ρωτούσαν:
¨Τινος είσαι εσυ καλέ??"
ρώτησε τα μέλη που κράζουν πιο πολύ την Βερόνικα για να σου δώσουν τις απαντήσεις όπως πχ apoc ppgiorgo Nicko99 κτλ και σιγουρα θα σου προτείνουν αντιΒερονικες, καλύτερες και φτηνότερες
Γραφτηκε ένα μήνα μετά αφού σταμάτησε όπως είπε εκείνη αλλά την συνάντησε...! Ότι κατάλαβες καταλάβαμε! Χαχαχαεσυ αληθεια γιατι ζοριζεσαι