anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Καταλαβαίνω ότι αστειεύεσαιαστειέυομαι τύπε
Καταλαβαίνω ότι αστειεύεσαιαστειέυομαι τύπε
κάθεσαι τέρμα?Εγώ το ειπα και το ξαναλέω ευθαρσώς.
Εμένα μου αρέσει
Ωραία άρχισε να μεγαλώνει η ομάδακάθεσαι τέρμα?
Καλα ρε τυπε μην βαράς Χαχα γράψε λάθος. Αυτή την εντύπωση έχω. Ξεγελάει η φωτό μάλλον :pαποκ πάλι τα ίδια!
είπαμε το βυζί είναι φυσικό!
Ο γιατρός η ο τεχνίτης μπέρδεψε τα γυαλιά;..Καλα ρε τυπε μην βαράς Χαχα γράψε λάθος. Αυτή την εντύπωση έχω. Ξεγελάει η φωτό μάλλον :p
αυτο ειναι αληθεια. τωρα γιατι προσπαθουν να πεισουν οτι προκειται για τρικ ή οτι δεν ειναι αυτη στα βιντεο....μπορει να μη ξερουμε τι κερδισε ο τυπος που δημοσιοποιησε τα κατουρλια...πληροφορηθηκαμε ομως ολοι μας για το τι πατσαβουρα προκειται..
Δεν ξέρω τυπε αλήθεια...!Ο γιατρός η ο τεχνίτης μπέρδεψε τα γυαλιά;..
Το σκέφτομαι κ εγώ αλλά θα μου τα φάνε οι δικηγόροι μετά όποτε δεν λέει...!Ένα ευρώ να πάρεις από το κάθε πμ που θα έχεις για να στείλεις τα βίντεο...έλυσες το οικονομικό σου
Τέτοιο βυζί.....Δεν ξέρω τυπε αλήθεια...!
προβλεπω ban κ γρήγορα Χαχαχαχα.
ΥΓ καλό πάντως Χαχαχα
Σωστο κ αυτό...! Αλλά ακόμα απορώ αφού δεν είναι αυτή γιατί σβήστηκαν όλα τα βίντεο;; ;)και γιατί? μας λεει δεν ειναι αυτη
Λες να είναι κλώνος;Σωστο κ αυτό...! Αλλά ακόμα απορώ αφού δεν είναι αυτή γιατί σβήστηκαν όλα τα βίντεο;; ;)
Λες να είναι κλώνος;
Το σκέφτομαι κ εγώ αλλά θα μου τα φάνε οι δικηγόροι μετά όποτε δεν λέει...!
Τουαλέτα δεν είχε;
Σωπα ρε λουλου. Αυτός που θα κάνει μήνυση δεν θα πρέπει να αποκαλύψει κ τα στοιχεία του μηνυτή;Αυτές τις ψευτομαγκιές κ απειλές να μην διάβαζα θα είχε περισσότερο πλάκα!Φανταζομαι έχεις ακούσει για τα VPN η ακόμα τα Internet cafeΤο ban είναι ημιμετρο.
Μια αποκαλυψη IP από τον παροχο του με διαταγη εισαγγελεα και ο θρασυδειλος τυπος θα μας εξιστορει τις επομενες ιστοριες του μεσα από το κελι του Μπαμπη του Μουστακαλη.
μονο ντουζιέρα!Τουαλέτα δεν είχε;