Να πω και γω, μιας και όλοι την έχουν εκφράσει, την άποψή μου...
Τα βίντεο κατ'εμέ ανέβηκαν για να συντηρηθεί ο ντόρος,εξού και κατέβηκαν σχεδόν αμέσως απ'όλα τα πορνοσάιτ, δεν ήταν ο σκοπός να τα δουν πολλοί ασχετα αν κάποιοι , συμπεριλαμβανομένου κι εμένα
, πρόλαβαν και τα κατέβασαν.Αλλιώς μια χαρά πάει μέσα ο πιθηκάκης όπως εκείνος ,αν θυμάμαι καλά, που είχε ανεβάσει το βίντεο της γνωστής ,ανά το πανελλήνιο πια, Κατερίνας
Και μια χαρά πετυχαίνουν και τον σκοπό τους.
Εγώ τουλάχιστον , που δεν είμαι καν κοντά στη πρώτη νεότητα, και έχω χορτάσει νεανικούς έρωτες,σχέσεις χερι-χερι διαψεύσεις και ψέμματα, δεν επιζητώ ,εδώ και χρόνια, κυρίες στο κρεβάτι αλλά τσουλάκια που να το χαίρονται.
Όσων έλειψε ο ερωτας όντας παντρεμένοι χρόνια μπορεί να επιζητούν γεροντοέρωτες η ένα άρωμα "έρωτα" εστω και προπληρωμένου.Ο καθένας με τις ανάγκες του.
Απ'αυτή την άποψη με έφτιαξαν τα βιντεάκια της.Όσους όχι με γειά τους με χαρά τους.Αλλά από την άλλη μεγάλα παιδιά είμαστε και τουλάχιστον γνωρίζω με νήματα κοπέλες εδώ που έπαιζε και golden shower ,ονόματα δεν λέμε όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν και είναι αρκετοί
οπότε είναι λίγο υποκριτικό και κρύβει εμπάθεια να την λέμε κατρουλού ή ότι άλλο.
Αν θα την έπαιρνα τώρα? ΟΧΙ και εξηγούμαι.
Στα 70 με πρωκτικό πριν 3 χρόνια θα ένιωθα ότι έπιασα λαχείο , δεν πάνε λίγες μέρες που μου ήρθε η μιρότερη από γνωστό δίδυμο που μετακόμισε πρόσφατα, αχλαδοκώλα και μετρια.Αερόπιπα χιλιοδουλεμένος κώλος αλλά έλεγε πονάω ,όταν της τα είπα μου λέει "τι θες μωρό με 70" ντύσιμο και γειά σας αμέσως μετά που τελείωσα.
.Αλλη με μεγαλύτερη τιμή και νήμα εδώ μου ήρθε από ραντεβού με ξεχασμένη καπότα μέσα της.Συμβαίνουν αυτά στο άθλημα τα προσπερνάμε , ΄ονοματα δεν πρόκειται να πω.
Στα 120 μια χαρά .
Τώρα στα 250 όχι 1ον λόγω τιμής 2ον γιατί όταν διαβάσα τους όρους της(όχι πιάσιμο μαλλιών ,όχι αναλ όχι το ένα όχι το άλλο) και όταν έχεις δει στη φώτο πόσο δουλεμένος ήταν ο κώλος της καταλαβαίνεις ότι πάει για τα κορόιδα πια και ότι έχεις χάσει την ευκαιρία σου , και 3ον το ύφος της και η όλη μεθόδευση εδώ για να πλασαριστεί όπως ήθελε.Λόγω αυτού του επιθετικού ύφους που πλασαριζόταν δικαιολογώ κάποιους σαν τον apoc που φυτιλιαζόταν ο άνθρωπος και με το δίκιο του με τον να τον βγάζει ψευτη η άλλη, το ίδιο και ο pppgiwrgos αν θυμάμαι καλά.
Από κάποιους άλλους πάλι που με δήλωση τους δεν την έχουν συναντήσει αδυνατώ πάλι να κατανοήσω το μίσος και την εμπάθεια στους χαρακτηρισμούς τους, όπως και την υπεραγαπουλίαση κάποιων άλλων που είχαν αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπισή της.
αυτά τα ολίγα και εδώ είμαστε