Ρε γμτ.... όλα τα καλά τα χάνω. Πφφφφ....
Πότε έγινε πάλι αυτό???? Πότε την ανέβασες και έχασα πάλι για ακόμη μία φορά επεισόδια?????
Για στείλε εάν θες πμ. έχω όρεξη να γελάσω γιατί είχα δύσκολη ημέρα και σήμερα
πως στελνω φωτο με πμ ?
Ρε γμτ.... όλα τα καλά τα χάνω. Πφφφφ....
Πότε έγινε πάλι αυτό???? Πότε την ανέβασες και έχασα πάλι για ακόμη μία φορά επεισόδια?????
Για στείλε εάν θες πμ. έχω όρεξη να γελάσω γιατί είχα δύσκολη ημέρα και σήμερα
Επιδή κατέβηκε φώτο που έβαλα, αυτό αποδεικνύει ότι σε βίντεο είναι όντως εκείνη και όχι κάποια άλλη. Αλλιώς για ποιο λόγο να σβηστεί η φώτο. Και ας μην μας λένε ψέμματα διάφοροι νταβατζήδες
Μόλις είδα το προφίλ σου...
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι εχθές έκανες προφίλ... και σήμερα βγήκες να πεις για την εταίρα... ε δεν είναι και τόσο αξιόπιστο αυτό που κάνεις φίλε.
Αξιόπιστο θα ήταν να βγεις με τον κανονικό σου λογαριασμό.
Προφανώς θα έκανες λογαριασμό μόνο για να της την πεις και για αυτό δεν μπήκες με τον κανονικό σου λογαριασμό... πράγμα που για εμένα είναι εξίσου κατακριτέο.
ναι και ?
ναι και ?
σοβαρα θεματα βρήκατε
XAXAXAXAXAXAXAAXAXAσοβαρα θεματα βρήκατε
ειμαι Βερονικα σε κλώνο οκ ?
Σκάσε και πάρε τον πούλο
σου απαντάω για 2η φορά. Όταν μάθεις όταν μάθεις ποιος σε έβαλε έλα να τα ξανά πούμε ανόητε!
Συνεταιρακια είσαστε???Μεγάλε μου τόσο κατουρημα ειναι αυτό .....
Θέλει χρονο να ξεπλυθεί
και ποιος εσυ εσυ να μου πεις τι να κανω ?
σοβαρα θεματα βρήκατε
ειμαι Βερονικα σε κλώνο οκ ?
Βρε κακομοίρη μου αν στα κλασω θα είναι μουχλιασμένα αλλά τώρα μάλλον θα έχεις κανένα ζαρζαβατικό εκεί που ξέρεις από πίσω μεριά σου...Φτωχομπινεδακο apoc όταν βρεις το θάρρος να ξεκαθαρίσεις στο "κοινο" σου ποιος είσαι... (πουτανιτσα ή νταβατζακος) τότε θα μου κάνεις συστάσεις... Μέχρι τότε το μόνο που μπορείς να μου κάνεις είναι να μου τα κλάσεις!!!
Και πήγαινε στη μανούλα σου να την παρηγορησεις για αυτά που πέρασε για να σε μεγαλώσει... Συνεταιρακια είσαστε???
Μαζί θα μου τα κλασετε!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
τα ποσοστά μελετήστε τα καλύτερα γιατί σας αφορούν... τώρα για να χρησιμοποιείς την λέξη κυράτσα, πρέπει να σου την έμαθαν στην παιδική σου ηλικία όταν σε ρωτούσαν:
¨Τινος είσαι εσυ καλέ??"
ρώτησε τα μέλη που κράζουν πιο πολύ την Βερόνικα για να σου δώσουν τις απαντήσεις όπως πχ apoc ppgiorgo Nicko99 κτλ και σιγουρα θα σου προτείνουν αντιΒερονικες, καλύτερες και φτηνότερες
Παιχτη στον ίδιο απευθύνεσαι περίμενε τώρα θα κάνει επανεκκίνηση να αλλάξει η ip και να έρθει με άλλο όνομα ...Το ίδιο ισχύει και για σένα κλώνε ξεφορτωσου μας.