Φταίω κι εγώ γιατί έγραφα βιαστικά και ίσως δεν ήμουν σαφής.
Έπρεπε να του γράψω του Καρέλια ότι αυτό που έκανε, να γράψει δηλαδή αυτό που υποστηρίζει και η ίδια ότι μόνο το ένα βίντεο είναι δικό της, φυσικά αυτό που δεν την εκθέτει, ζητήθηκε και από άλλους να τον κάνουν αλλά μόνο αυτός αποδείχθηκε μουνόδουλος.
Μην αγχώνεσαι Καρέλια μου, όταν ξανάκάνει duo με την Κατερίνα θα σε προτιμήσει πάλι.
Φιλε μου δεν ειναι θεμα μουνοδουλιασης.....δηλαδη οποιος υπερασπιζεται την βερονικα ειναι μουνοδουλος πυρφορος υποτακτικος και το κανει για να συνεχισει να ειναι "ευνοουμενος" οπως λες???και δεν αναφερομαι μονο στον καρελια....εγω σου λεω λοιπον, επειδη και εγω θεωρουμαι τετοιος αφου υπερασπιζομαι την βερονικα και εχω κατηγορηθει για αυτο, οτι εχω να τη συναντησω απο τον γεναρη....συμφωνα με το σκεπτικο σου λοιπον θα επρεπε ακομα και τωρα να τη συναντω πραγμα που ομως δεν συμβαινει!!!!εγω την υπερασπιζομαι επειδη την συμπαθω και παντα περναγα καλα μαζι της...εγω που εχω βρεθει μαζι της αρκετα την αναγνωριζω μονο στο βιντεο στα 4 και αυτο απο τα πιρσινγκ και το χαρακτηριστικο μαυρισμα...ουτε καν η φωνη της δεν μου μοιαζει...στα αλλα δεν ειναι αυτη....ετσι πιστευω!!αυτη ειναι γνωμη μου!!ξερω οτι παλι θα κραχτω αλλα δεν πειραζει συνηθισα...
Το θεμα ειναι οτι και πριν τα βιντεο αλλα κυριως μετα απο αυτα προσπαθουν ολοι να λοιδορησουν και να ξεφτιλισουν ολους εμας που εχουμε βρεθει με την βερονικα λες και εχουμε αμαρτησει!!!εγω θα ξαναπω οτι παντα περνουσα καλα...ειναι ομορφη ειναι μουναρα εχει κωλαρα βυζαρες τα παντα....δεν αισθανθηκα λοιπον ποτε κοροιδο ουτε οτι με επιασε κοτσο οπως εχει ειπωθει...πως θα μπορουσε αλλωστε!!!
Εγω αυτα ειχα να πω....ξερω οτι θα κατηγορηθω παλι σαν πυρφορος και σαν "ευνοουμενος" της αλλα δεν πειραζει...εγω παντα θα λεω την αποψη μου και παντα αληθεια....
Γεια σας μαγκες μου...!!!