Λοιπόν. Δεν είδα τα βίντεος (πολύ σπάνια μπαίνω εξ άλλου) δεν ξέρω αν ήταν αυτή και να ήταν σιγά το θέμα! Βίζιτες κάνει η κοπέλα, δεν είναι η Ντάλια Βελκουλέσκου!
Τώρα από το λίγο που γνώρισα την Βερόνικα η κοπέλα ΕΙΝΑΙ όμορφη! Γι' αυτό όσοι την συνάντησαν λένε πως είναι και για κανέναν άλλο λόγο. Τώρα αν δεν φαινόταν όμορφη με τα μούτρα της κατουρημένα (αν είναι όντως αυτή), πόσο παράξενο σας φαίνεται;
Και είναι και νέα και ξέρει να γαμιέται, της αρέσει! Για "συνοδός" κλπ δεν ξέρω, ποτέ δεν θα πλήρωνα λεφτά για να βγάλω έξω μια κοπέλα, αλλά ως call girl είναι εξαιρετική! Θα έλεγα πάνω από 9.0 και σε εμφάνιση και στο σεξ.
Τώρα στο θέμα της αμοιβής, που νομίζω πως όλα από εκεί ξεκινάνε. Εγώ δεν πλήρωσα 250 πλήρωσα λιγότερα, όσα μου ζήτησε η ίδια σε κάθε περίπτωση. Προφανώς κάθε κοπέλα έχει το δικαίωμα να επιλέγει κάποιους συχνούς της πελάτες ή αλλιώς κάποιους που συμπαθεί για τους οποίους να έχει τιμή μικρότερη από την "τιμή πόρτας". Πάντως τα 250 τα έχουν πληρώσει αρκετοί και φυσικά τότε που την συνάντησα δεν θεωρούσα σωστό να το πω αυτό, το λέω τώρα επειδή "σταμάτησε" τουλάχιστον να ψάχνει πελατεία από εδώ μέσα.
Αυτό που είχα γράψει, και το ξαναλέω, είναι πως τα 250 είναι ασφαλώς πολλά αλλά επειδή το κομμάτι είναι "συλλεκτικό" (νέα, όμορφη, γαμιέται καλά) τα αξίζει. Μην κάνετε την ανόητη ερώτηση γιατί τότε δεν πλήρωσα τόσα! Γιατί δεν μου τα ζήτησε φυσικά! Θα μπορούσατε να με ρωτήσετε αν θα τα έδινα αν μου τα ζητούσε. Το έχω σκεφθεί και η απάντηση είναι "μάλλον όχι", αναγνωρίζοντας όμως πως έχω στο παρελθόν δώσει τόσα σε πολύ κατώτερές της και τα έκλαιγα μετά.
Εν κατακλείδι αυτό που είχα εισπράξει εγώ από την κοπέλα είναι πάρα πολύ καλό και για τα χρήματα που είχα δώσει σαφέστατα VFM. Αν συνέχιζα το σπορ (το έχω πλέον διακόψει εδώ και κάτι μήνες ελπίζω πλέον οριστικά, μεγάλωσα εξ άλλου) και την έβρισκα στην τιμή που την είχα βρει τότε σαφέστατα και θα την ξανασυναντούσα και θα την προτιμούσα έναντι οιασδήποτε άλλης!
Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις πόσο μάλλον σε ανόητα τρολαρίσματα. Δεν ξέρω καν πότε θα επανασυνδεθώ. Καλό καλοκαίρι να έχετε!