bagg.
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
εγω λεω οτι καλο ειναι να γραφουμε πραγματα που ισχυουν και που ειμαστε σιγουροι για αυτα.....οχι να κανουμε υποθεσεις και να λεμε θεωριες...γιατι ,οπως και αλλοι λιγες σελιδες πριν, εγραψες οτι μπορει να τον ερωτευτηκε οτι μπορει να ειναι γκομενοι ενω αλλοι υπονοουν οτι εγραψε για τον γιαννη γιατι προτιμαει αυτους με τα λεφτα!!!
για οποιον και να εγραφε παλι θα την εκραζαν γιατι το προβλημα δεν ειναι ο γιαννης και ο καθε γιαννης ουτε βεβαια οτι εγραψε κριτικη!!!το προβλημα παντα ηταν η βερονικα!!
Δεν συμφωνω, γιατι αν δεν υπηρχε κριτικη δεν θα υπηρχε κραξιμο. για παλια δεν ξερω οπως εγραψα αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση το προβλημα δεν ηταν η Βερονικα αλλα η κριτικη.
Δεν αναρωτηθηκες γιατι καμια αλλη δεν τσιμπησε?
Γιατι ειναι μαλακια να ανεφερθεις σε καποιον συγκεκριμενα.
Εκτος αν εσκεμενα ηθελε να προκαλεσει θορυβο γιατι οπως εγραψε ο Γιαννεβαν ετοιμαζει επιστροφη.
Θελει να λεει την αποψη της αλλα οταν εγω εγραψα την δικη μου απαντησε αν ειχα πομολο θα ημουν πορτα.
Δεν θα με γνωρισεις ποτε ειπε. Μα ουτε θελω ακομα και να γυρισει.
Πριν λιγο καιρο που αρχισα το ψαξιμο ειχα ξεχωρισει 5-6 κοπελες, μια ηταν η Βερονικα αλλα ειχε σταματησει.
Αλλα χιλιες φορες να δωσω τα λεφτα σε μια που εκτιμα ολους το ιδιο, και οχι σε καποια που ενω ειναι ραντεβου μαζι μου θα σκεφτεται τι καλα να ειχα ραντεβου με τον κυριο Ιωαννη.
Αλλωστε και ο εκλεκτος Ιωαννης στην ιδια κατηγορια τις εχει και τις αλλες Αννα110, Αγγελικη.