bagg.
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
καλα ρε τυπε μου σοβαρα μιλας???θα παρεξηγιοσουν???δηλαδη εγω που εχω παει με την βερ τοσες φορες και παλια και τωρα αν δεν μου γραψει κριτικη τι πρεπει να κανω??να αρχιζω να κραζω??ειμαστε σοβαροι???
εγραψε για τον γιαννη γιατι μπορει να τον συμπαθει περισσοτερο και μπορει να περναγε οντως καλα!!!αλλωστε εκανε μαζι του και 24ωρα ολοκληρα!!!οχι 3ωρα και 2ωρα (οπως μενα)η 1ωρα!!!!μην τα βλεπουμε ολα οπως μας συμφερει!!!
τελειωσε η κοπελα δεν κανει ραντεβου ας την αφησουμε στην ησυχια της και ας μην γινεται επιθεση για ολα!!!
σε αλλες οπως λεει και εκεινη δεν μιλαει κανενας για τις μαλακιες που παιζονται!!!
Με συγχωρεις αλλα εγω δεν εκραξα την αποψη μου ειπα. Τον να τον συμπαθει περισοτερο απο ολους ειναι δικαιωμα της μπορει και να τον ερωτευτηκε αλλα δεν το γραφεις δημοσια ξεχωριζοντας τον απο τους αλλους λες και οι αλλοι δεν ειναι ευγενικοι. Απο την στιγμη που την δοθηκε διακαιωμα να γραψει ας εγραφε πιο γενικα.
Λες στις αλλες δεν μιλαει κανενας , ειδες καμμια αλλη να πεσει στην παγιδα να ξεχωρισει καποιον?
διαβασε τι εγραψε η Αννα110 δεν μπορω να γραψω για καποιον ειπε σας αγαπω ολους. Διαβασε τι εγραψε η Ευα, και αλλες.
Οχι μακαρι να ηταν ολοι Ιωαννηδες, λες και οι υπολοιποι ειναι για πεταμα.