Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Μ αυτα που περιγραφεις σοκοφρετα μονο αντε μια φαντα μπλε
Καλύτερα με ανθρακικό τύπε , για να είναι και καλυμμένος κι από ΣΜΝ
Μ αυτα που περιγραφεις σοκοφρετα μονο αντε μια φαντα μπλε
Μ αυτα που περιγραφεις σοκοφρετα μονο αντε και μια φαντα μπλε
Έχεις αλλά όχι εδώ.Εγω που δεν ειμαι ωραιος
ουτε φιτ
ουτε λεφτας
αλλα καλο παιντι εχω ελπιδες
ωραια λοιπον και μια φαντα πορτοκαλι!!!!!!!!!!!Καλύτερα με ανθρακικό τύπε , για να είναι και καλυμμένος κι από ΣΜΝ
Μ αυτα που περιγραφεις σοκοφρετα μονο αντε και μια φαντα μπλε
Έχεις αλλά όχι εδώ.
The_Greek
Ειδήμων
Φύλο: Άντρας
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
petshop...
« Εστάλη στον/στην: βερονικα στις: 09/02/17, 20:08 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Γράφεις εχθές.... "ατομα που εχουν petshop ψαχνω να τους ρωτησω κατι , οχι ζωακι".
Για πες.... εάν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι πες μου.
ατομα που εχουν petshop ψαχνω να τους ρωτησω κατι ;) , οχι ζωακι
Νά σε ρωτήσωκαλέ μου, καλή μου ... τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω???
Να πάω στο μπαμπάκα μου και να του κλάψω???
Πρώτα από όλα... ρόμπα γίνεσαι απόμόνος σου(γμτ όλο μου ξεφεύγει), μόνη σου εννοώ... που βγάζεις τα προσωπικά δεδομένα
του καθένα, έστω κι εάν αυτά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ τίποτα να κρύψουν. Και απλή καλημέρα να ήταν, και πάλι αρκεί.
Δεύτερον...
Σου έγραψα πμ στο μήνυμα που είχες βάλει (παραθέτω παρακάτω) ως "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ", μπας και
πάρω κανένα FREE μιας και δεν ενδιαφέρεσαι για τα φράγκα.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
The_Greek
Ειδήμων
Φύλο: Άντρας
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: βερονικα στις: 09/02/17, 19:07 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Καλησπέρα Βερόνικα... Wink
Δεν γνωριζόμαστε... αν και είμαι από τα όντως καλά "παιδιά" εδώ μέσα. Grin
Λοιπόν, έχουμε και λέμε...
Από το καλοκαίρι ήθελα να σε δω... θα μου πεις γιατί δεν με είδες. Αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Θα ήθελα να μιλήσουμε για κάποια "δουλειά", αλλά ΔΕΝ θα ήθελα σε καμία περίπτωση να σε ενοχλώ.
Οπότε εάν θες μου λες πότε να σε πάρω τηλέφωνο να τα πουμε και να καταλάβεις περι τήνος πρόκειτε η δουλειά.
Σου απάντησα πριν για το πόσο ρόμπα γίνεσαι ακόμα και στους ανθρώπους με καλή συμπεριφορά (βλ.: καλά πελατάκια σου).
Και θα σε ρωτήσω... έχεις κάτι να πεις για τα 2 μηνύματα που έβγαλες στην φόρα???
Μήπως νομίζεις ότι και καλά με "ξεμπρόστιασες"?????
Αλλά αφού τα θέλει τοτριχωτόκωλαράκι σου, θα σου απαντήσω και δημόσια.
Επειδή όντως δεν απάντησες στο πμ μου, και προφανώς για να το βγάλεις δημόσια
σε τρώει η περιέργεια περι τήνος δουλειά επρόκειτο, να σου πω τώρα.
Έψαχνα μία κοπέλα με καλή συμπεριφορά και χαρακτήρα να έρχετε 3 φορές την ημέρα σπίτι μου επειδή είμαι ανάπηρος
και να με ξεσκατίζει. Δεν με ενδιαφέρουν τα φράγκα... αρκεί να ήταν καλή κοπέλα, με καλή συμπεριφορά και χαρακτήρα.
Θα την έπερνα στην δουλειά και τσάμπα.
Ελπίζω να κάλυψα.
Νά σε ρωτήσωκαλέ μου, καλή μου ... τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω???
Πρώτα από όλα... ρόμπα γίνεσαι απόμόνος σου(γμτ όλο μου ξεφεύγει), μόνη σου εννοώ... που βγάζεις τα προσωπικά δεδομένα
του καθένα, έστω κι εάν αυτά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ τίποτα να κρύψουν.
Αλλά αφού τα θέλει τοτριχωτόκωλαράκι σου, θα σου απαντήσω και δημόσια.
ρε τυπε δεν εχεις ιδεα απο πουτανες, τα γραψαμε απο χθες το μαρκετιγκ το παιζουν στα δαχτυλα.
περιπτωσεις σαν την δικη σου τις εχει γραμμενες οπως καταλαβες.
οι αγαπουληδες που την ενδιαφερουν ειναι τοσο μαλακες που τους παιζει οπως θελει.
θα την παρει ο ρικαλ πχ τηλεφωνο. καλα ρε θα την πει εγω δεν ημουν καλος, ευγενικος...
μωρο μου θα πει εσυ εισαι το νουμερο 1 ο αλλος ειναι απλως στους 5 πρωτους, αλλα επρεπε να γραψω μωρε για αυτον ξερεις τελευταια στα γενεθλια του ειχε παρει αγγελικη-μαριαλεννα και επρεπε να δειξω οτι τον εκτιμω.
το ιδιο παραμυθι θα φανε ολοι, αυτους που θελει τους παιζει στα δαχτυλα.
ρε τυπε δεν εχεις ιδεα απο πουτανες, τα γραψαμε απο χθες το μαρκετιγκ το παιζουν στα δαχτυλα.
περιπτωσεις σαν την δικη σου τις εχει γραμμενες οπως καταλαβες.
οι αγαπουληδες που την ενδιαφερουν ειναι τοσο μαλακες που τους παιζει οπως θελει.
θα την παρει ο ρικαλ πχ τηλεφωνο. καλα ρε θα την πει εγω δεν ημουν καλος, ευγενικος...
μωρο μου θα πει εσυ εισαι το νουμερο 1 ο αλλος ειναι απλως στους 5 πρωτους, αλλα επρεπε να γραψω μωρε για αυτον ξερεις τελευταια στα γενεθλια του ειχε παρει αγγελικη-μαριαλεννα και επρεπε να δειξω οτι τον εκτιμω.
το ιδιο παραμυθι θα φανε ολοι, αυτους που θελει τους παιζει στα δαχτυλα.
Να την πάρει τηλεφωνο να την ρωτησει κάποιος (όχι ο ρικαλ δεν τον ξέρω) είναι βεβαια μέσα στα πλαισια του ιπποτισμου και της ευγενιας για κάθε σοβαρο αρσενικο που θελει να χαρακτηρίζεται ετσι από τις βερονικες εκει εξω
βρε ουτε εγω τον ξερω τον Ρικαλ παραδειγμα ειπα επιδη ειχε κανει 24ωρο σπιτι του κιολας, πρεπει να ηταν απο αυτους πο ξοδευαν μαρουλι.
πολυ σωστος τυπε και στοχευμενος στην κριτικη σου..τυπε μου εγω δεν εχω κάποιο πρόβλημα με την βερονικα ουτε με τους τυπους που χαλάνε για πάρτη της. Χαβαλέ κάνουμε. Εχω γελάσει πολύ με αυτό το θρεντ ειδικα με την κριτική της για τον άλλον εκεινο βεβαια που ισχυει και δεν αλλαζει οσο και αν ορυεται είναι ότι με τις τιμές που έχει γδέρνει τον κοσμο.
Και αυτό δεν ισχυει μονο για αυτην βεβαια και εγω το σαββατο πηγα σε ένα κωλομπαρο εδώ στην επαρχια και τελικά κατέληξα να πιω μονο μια βοτκα με 5 ευρω και γειά σας. Όχι και 100 ευρω για μια εκτονωση ρε φιλε. Εκεινο που ειχε γραψει ενας συναγωνιστης τις προαλλες και είναι πολύ σωστο οι ιεροδουλες είναι παραδόπιστες. Το χρημα τις άγει και τις φέρει. Όλα τα αλλα περι εκμεταλευσης και ανάγκης είναι ανέκδοτα.