Είμαι γλυκός, ρομαντικός, ευγενικός, αποφασιστικός, αισθησιακός, φιλήδονος, ηδυπαθής, θαυμάσιος, λαμπρός, προσεκτικός,
ελκυστικός, ειλικρινής, επιθυμητός, εύθυμος, ανδροπρεπής, αβρός, ντελικάτος, γοητευτικός, γλυκός, έμπειρος, τρυφερός,
χαϊδευτικός, μεγαλόψυχος, μεγαλόκαρδος, φλογερός, τολμηρός, θαρραλέος, παλικαρίσιος, μυστήριος, ταλαντούχος, άξιος,
θαυμάσιος, υπέροχος, εξαίσιος, μαγευτικός, ικανός, θελκτικός, έξυπνος, σοφός, άδολος, σταθερός, πιστός, αξιόπιστος, καλός,
περιποιητικός, λεπτός, με τακτ, συμπαθητικός, επιδέξιος, περίλαμπρος, ιδιοφυίας, μεγαλοφυΐας, αμίμητος, γεμάτος φροντίδα,
μυστηριώδης, δυνατός, λεβέντης, ομορφάντρας, εγκάρδιος, ανυπόκριτος, δραστήριος, ήρεμος, χαρούμενος, αισιόδοξος, ανοιχτός,
ενδιαφέρων, ευγνώμων, εξαιρετικός, καλόκαρδος, θερμόαιμος, ορμητικός, επιβλητικός, μεγαλοπρεπής, απαράμιλλος, χαριτωμένος,
ευγενικός, ευχάριστος, σεμνός, εξαιρετικός, πνευματώδης, έξυπνος, ονειροπόλος, σεξουαλικός, ερωτιάρης
και ο πιο αγαπητός.
Δεσποινίς, εσείς είστε τόσο όμορφη!!!... ωραία, ελκυστική, σέξι, τρυφερή, καλή, γοητευτική, ανεπανάληπτη, ακαταμάχητη, κομψή,
λαμπρή, ποθητή, φανταστική, θεϊκή, αινιγματική, μαγευτική, δελεαστική, χαριτωμένη, ρομαντική, συμπαθητική, μοναδική, γλυκιά,
φυσική, καταπληκτική, υπέροχη, έξυπνη.
Είσαι ωραία σαν τριαντάφυλλο, όμως υπάρχει διαφορά... Το τριαντάφυλλο μαραίνεται με το χρόνο, ενώ η γοητεία σου δε γνωρίζει τη φθορά.
Υπάρχουν στον κόσμο 7 θαύματα, 6 ήπειροι, 5 ακτίνες του άστρου, 4 σημεία του ορίζοντας, 3 ωκεανοί, 2 μάτια. Αλλά εσύ είσαι μοναδική!!!
Δε μπορώ να μην τα πω!!!
Απλά... επειδή είστε γνωστή στον χώρο ότι δεν ενδιαφέρεστε για τα φράγκα καθότι δεν είναι το κριτήριο σας,
μήπως θα μπορούσατε να μου κάνετε και εμένα ένα Free σας παρακαλώ πολύ????