TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Λοιπόν πάω να κάνω καμια βόλτα σε κανένα άλλο νήμα να δω τι παίζει.
Μην φύγει κανείς. Γυρνάω σε 10
Μην φύγει κανείς. Γυρνάω σε 10
Ναι για βάλε, σαν τα λινκ που θα έβαζες που γράφουν κριτικές στο εξωτερικό.
κατσε τύπε ακόμα ψάχνει τα απειλητικά pm που τις έστειλα...! Μην βιάζεσαι το κορίτσι έχει διάβασμα-ραντεβού-ταξίδια και έναν μεγάλο έρωτα να ζήσει! Με εμάς θα ασχολείται;;Ναι για βάλε, σαν τα λινκ που θα έβαζες που γράφουν κριτικές στο εξωτερικό.
Γιατι δεν το κανείς Εσυ; Το θεωρείς αντιεπαγγελματικο μεγάλε;δεν ασχολουμαι με το γραφειακι σου τυπε ,καποια στιγμη καποιος θα σε ξεβρακωσει
ολα εδω πληρωνονται
ολα εδω πληρωνονται
δεν ασχολουμαι με το γραφειακι σου τυπε ,καποια στιγμη καποιος θα σε ξεβρακωσει
ολα εδω πληρωνονται
Ε τότε γιατί ξεκινάς την συζήτηση με το να βάλω.
Ακόμα μια φορά την κάνεις γυριστη, δεν βαρέθηκες να γίνεσαι ρεζίλι ?
Γιατι δεν το κανείς Εσυ; Το θεωρείς αντιεπαγγελματικο μεγάλε;
Μην σου πω μαλλιά σαν του Γιοκαρίνη τύπε...Παίχτη άφησε υπονοούμενα ότι είσαι φαλακρος.
Ο Ιωάννης θα έχει μαλλιά χαιτη φαίνεται.
Βάλε εσύ καμιά άκυρη κριτική (για τον "εκλεκτό" που δεν μπορεί να σε ξεχωρίσει από τη κάθε βηταρία!), να δίνεις αφορμές να γράφουν κι άλλα.
Κάνε και καμιά παράθεση σ' εμένα να μου πεις τί λάθος έχω γράψει αλήθεια...
Όπως κατάλαβες από την απάντηση που πήρες γιατρέ είτε μιλάς στην ίδια είτε σε ντουβαρι το ίδιο είναι.
Εγώ πολύ ευγενικά στην αρχική της τοποθέτηση για την καινοτομία της είπα ότι τέτοιου είδους κριτικές δεν υπάρχουν και απάντησε με ειρωνεία και περισπουδαστο ύφος ειδικού.
Από εκεί και πέρα το κράξιμο είναι λογικό δημόσιο φόρουμ είναι. Δεν μπορείς να λες λόγια του αέρα χωρίς να τα αποδεικνύεις.
Αφού την κουρδίζετε ρε ρεμάλια!
Από κοντά γιατί είναι γλυκιά κι ευγενική;
Μην βιάζεσαι το κορίτσι έχει διάβασμα-ραντεβού-ταξίδια και έναν μεγάλο έρωτα να ζήσει! Με εμάς θα ασχολείται;;
Γιατι έχει πάρει 250 την ώρα μισό μηνιαίο μισθό. Δεν μπορεί να υποκριθει μια ωρα ?
Στα δύσκολα δείχνουν οι άνθρωποι τον χαρακτήρα τους.
Την συμβουλή σου την έγραψε δεν έχει το θάρρος να παραδεχτεί την μαλακια που έκανε.
Και σου έγραψε και ειρωνικά πάλι θα την ξαναέγραφα.