The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.199
- Πόντοι
- 25.467
Καλησπερίζω το νήμα των δισεκατομμυριούχων.
Στο Λονδίνο , μόνο τα γαμησιάρικα ήταν μεγάλη δαπάνη.
Με 100 ευρώ ήταν το αεροπορικό , άλλα 20κάτι το πάρκιγκ στο Βενιζέλος,
στο λονδίνο φιλοξενούμενος είμαι , δεν πληρώνω τίποτε, εκτός από δύο τραπέζια σε .... πιτσαρία και ιταλικό !!!
Απλά λόγω ... γάμου, χρειάζομαι δυνατές δικαιολογίες για να το κάνω συχνότερα από 1-2 φορές το χρόνο.
Κοιτα τα ραντεβού διάρκειας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εγώ μια φορά πήρα εκτός Ελλάδας και το μετάνιωσα.
Σε ραντεβού μιας ώρας δεν μπορείς να καταλάβεις τον άλλον. Τα 50 λεπτά πάνε στον αγώνα και τα 5-10 στο σοσιαλ.
Με τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά που έχει η Βερόνικα στο φορουμ αν τον έβγαλε και στο ραντεβού που λες του αγαπούλη είναι πιθανό να έγινε παρεξήγηση.
Μπορεί να τα ψάχνουν πολλές τέτοια ραντεβού αλλά δεν είναι εύκολο να τα υποστηρίξουν.
100 ευρω εισητηριο ???
εγω παω πρωτη με 700 αλλα και για οικονομικη γυρω στα 250 πρεπει να παιζει
για να βρηκες με 100 σημαινει οτι ητανε καποια ειδικη προσφορα και οχι ο κανονας.
για να πει οτι παει καποιος λονδινο ανετα για 1 βδομαδα θες 2-3 χιλιαρικα
Καλησπερίζω το νήμα των δισεκατομμυριούχων.
ετσι ερευνα αγορας !
ειναι σοβαρα πραγματα αυτα !
δεν παμε οπου κατσει !
Τι παπαριά θα έπρεπε να πω στη γυναικά για να φγω μόνος μια βδομάδα;
Δεν είμαστε όλοι ελεύθεροι !
Μια βδομάδα εδώ που τα λέμε ... δεν χαράμιζα για το Λονδίνο.
Λίγες ψάχνουν ραντεβού διαρκείας.
Δεν τις συμφέρει γενικά γιατί οι πιο πολλές πάνε για το χρήμα.
Δηλαδη: Ένα ραντεβού 6 ωρών μπορεί κάποια σαν την Βερόνικα να στο χρεώσει 800 σωστά ; (Τυχαία νούμερα). Ουσιαστικά δηλαδή είναι σαν τρία μονόωρα ραντεβού. Φαντάσου λοιπόν μια Παρασκευή βράδυ να έχεις τρια τέτοια ραντεβού. Γιατί να πας στο long ?
Δεν πιστεύω ότι η Βερόνικα που διαβάζεις εδώ είναι ίδια με την Βερόνικα έξω. Μαγκάκι ναι αλλά όχι αυτό που γράφει εδώ.
Αν θες να κάνεις long date και διαθέτεις το κεφάλαιο το ψάχνεις τύπε.
Και όταν λέμε το ψάχνεις το κάνεις σοβαρά.
Πχ δεν μπαίνεις σε νήμα της Jenny teen και το βλέπεις σαν κάτι νέο όταν η κοπέλα έχει προϊστορία σε δύο γραφεία και κριτικές.
Αν δεν ψάχνετε και πάτε στο ότι κάτσει, ναι και θα το πληρώσετε και δεν θα σας κάτσει καλά.
Εκτός βέβαια αν δεν σε ενδιαφέρει να σκάσεις 400 για μια χορεύτρια στο Κρεολή και να σου βγει και μπάζο.
Και γενικά η έρευνα αγοράς συστήνεται για αυτους που τους νοιάζει να μην χαλάνε πολλά λεφτά. Αν είσαι large δεν το διαπραγματεύεσαι ούτε το ψάχνεις. Σκας όσα σου ζητήσουν.
ΟΚ τυπε εσυ ξερεις καλυτεραΜε την άδειά σου πάντα, έχω πάρει ραντεβού 2ωρο με 300 λίρες.
Όχι επωνυμη, μοντέλα ή πορνοστάρ εννοείται (δεν ήθελα κάτι τέτοιο).
Αλλά ΛΕΥΚΗ , ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΚΑΙ ... ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,70.
Και incall.
Έδωσα με το που μπήκα 300 και έκατσα παρά κάτι ψιλά 2 ώρες.
Είχε και μπάνικο διαμέρισμα, αν θυμάμαι καλά σε καθετο δρόμο στη τζωρτζ στρητ , 2 δρόμους πιο πάνω από τη μαρμπλ αρκ.
Αν είσαι large δεν το διαπραγματεύεσαι ούτε το ψάχνεις. Σκας όσα σου ζητήσουν.
ΟΚ τυπε εσυ ξερεις καλυτερα
τι να γνωρίζω κ εγω που ζουσα εκει τοσα χρονια
Πιθανόν τα ξέρεις καλύτερα για το ραντεβού που είχα εγώ.
Θυμάσαι και τι καπότες ειχα χρησιμοποιήσει και τι σώβρακο φόραγα ;
Γράφτα εσύ, μην μπαίνω στον κοπο ....
ναι ναι ρε γαμωτο
τι τραβαω και εγω με τα μπαζα ελεος
με εχουνε πεθανει
Τουλάχιστον αυξάνονται οι γνωρημίες σου.
Δεν μας λες όμως ποια ήταν οι χορεύτρια.
Τουλάχιστον αν μας κάτσει εμάς να γλυτώσουμε την φόλα
χαχααχχααχχα τι μαλακας εισαι κλαιω χαχαχαχαχαχααχαχ
Αν είσαι πολύ λάρτζ όμως, με βάση τύπους που έχω υπόψη μου ..
δεν ψωνίζεις εκδιδόμενες.
Είσαι γνωστός σε κάποια ... μέρη , οπότε έρχονται μόνες τους κάτι αναπληρωματικές playmates κτλ ... και απλά τις έχεις υπό την προστασία σου για καιρό και τους αγοράζεις σανέλ τσάντες και λουμπουτέν γόβες ... αντί να πληρώνεις γαμησιάρικα ... και πέφτει και ... αίσθημα ....
Υπόθεση να είσαι σαν φέρελπις κοντός ρωμά με κώμη βαμβακούλα
και να ποζάρεις με το ξανθό 1,85 που σου δίνει ρομαντικά φιλάκια ...