Τύπε , ειλικρινά εισαι πάνω από 25 ετών ;
Αν ναι , είσαι σπάνια περίπτωση χαζού.
Μου λες ότι επειδή εκφράζω ελεύθερα την άποψή μου, ότι θεωρώ πολλά τα 250 για μια ΚΟΝΤΗ , είμαι "φτωχός" που δεν έχει να δώσει τα 250 ;
Ειλικρινά, πιστεύεις ότι με ενδιαφέρει να πείσω ΕΣΕΝΑ , που όπως είπα μου φαίνεσαι για ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΧΑΖΟΣ , ότι έχω λεφτά ή όχι ;
Στα αρχίδια μου σε έχω γραμμένο και εσένα και το ποιον θεωρείς ΕΣΥ , πλούσιο ή όχι. Αν όμως θέλεις να με κάνεις να ... πάψω να γράφω αυτό που πιστεύω, ΑΠΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕΣ . Η παπαριά σου ,του στυλ "πάψτε να την κράζετε, αλλιώς θα σας πω φτωχομπινέδες" , δεν πιάνει σε εμένα. Δεν νομίζω ότι θα έπιανε σε κανέναν ... άνω των 25 ... εκτός κι αν ήταν σχεδόν τόσο χαζός όσο εσύ (το ίδιο με εσένα, είναι απίθανο).
Το άλλο φοβερό που γράφεις ...
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ CALL GIRL ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ...
Αυτό είναι Μνημείο Βλακείας !
Αυτοί που έχουν πολλά λεφτά και ψωνίζουν καθημερινά call girls πολυτελείας
δεν στέλνουν email , να περιμένουν μερικές βδομάδες , να τους στείλει μια κοντή το κινητό της για να κλείσουν ραντεβού μετά από ... ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ.
Έλεος δηλαδή .
Αυτό θυμίζει ραντεβού με ιατρό του ... ΙΚΑ !!!
Που δεν ταιριάζει σε ... λεφτάδες !!!
Οι λεφτάδες, παίρνουν τηλέφωνο όποτε τους καβλώσει και γαμάνε σε λίγα λεπτά!
Αυτό είναι χλιδή για μένα.
Το όποτε, μπορεί να είναι και καθημερινές που βρεχει στις 04.10.
Αυτή είναι πολυτέλεια.
Και βέβαια να γαμήσουν και κανένα άλογο ... όχι πινέζες.
Για μένα αυτό έχει ... τεράστια σημασία.
Κάτω από 1,65, δεν γαμάω ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ , ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.
Σίγουρα ούτε τσάμπα.
Πες τώρα στα κολλητάρια σου, ότι οι χλίδες , που έχουν liar jet και γιωτ
παίρνουν τη συγκεκριμένη ... που είναι cg πολυτελείας !!!
Κατ αρχήν να σε ευχαριστήσω πολυ που με κανεις 25αρη.... Έστω και αν ξέρω καλα ποςο υποτιμητικά το γράφεις , για μενα και την ...ηλικία μου ειναι κοπλιμέντο, οπως και να το παρω.. Κατα τα λοιπά , δεν θα επεκταθώ και δεν θα ανταποδώσω σε βρισιές. Δεν το χω κανει ποτε , δεν θα το κανω τωρα. Απλα όλοι όσοι παραπονιούνται και κριτικάρουν τη Βερονικα για τα λεφτα κυρίως γραφουν. Για την εμφανιςη και τις υπηρεσίες σε σχέση με την τιμη της και μονο. Το vfm ειναι το μόνιμο θέμα.Πως απο τα 70 πήγε στα 250 και πως ζητάει 250 ενώ ειναι 1.65 κλπ κλπ. Κι εγω λοιπον, αν και δεν ειμαι δυστυχώς καθολου λεφτάς, για χρήματα και τιμές μίλησα. Υπαρχουν πολυ καλες και φτηνότερες λυςεις, αν αυτο ειναι το πρόβλημα του οποιουδηποτε. Ουτε είπα ποτε οτι η Βερονικα ειναι VFM. Τωρα αν εσυ τα χεις χοντρά μπραβο σου. Ουτε μείωσα, ουτε υποτίμησα ποτε κανέναν εδώ μεςα. Απλα κουράστηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια, με τον επίλογο παράλογα ακριβή. Δώστα αλλου λοιπον κι άσε μας κι εμάς τους "ανόητους"να ευχαριστηθούμε που τα "πετάμε" στη Βερόνικα. Ο καθένας κανει το κέφι του Για διασκέδαση ειναι το site και για την πολυτέλεια που λέγεται πληρωμενος έρωτας. Η μήπως ουτε αυτο που κάνουμε όλοι εμείς εδώ μεςα ειναι πολυτέλεια;