The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
Το large δεν πήγαινε ούτε σε σένα ούτε σε μένα.
Υπάρχουν ανάμεσα μας.
To Large μετράει και σε βάρος ή μόνο σε τσέπη???
Υπάρχουν ανάμεσα μας.
Υπάρχουν ανάμεσα μας.
To Large μετράει και σε βάρος ή μόνο σε τσέπη???
Φιλε όλο το μυστικό είναι στην γυμναστική.
Για την ακρίβεια στο τρέξιμο.
Γιατί σκέψου τώρα να είςαι το επόμενο Σάββατο βράδυ να είσαι σε club [size=16pt]και να γίνει παρεξήγηση με την γκόμενα του Γιάννη του Βαρυχέρι[/size] ...
Αν δεν μπορείς να κάνεις τα 200 σε κάτω από ένα λεπτό ... το large γίνεται εύκολα thin είτε στην τσέπη είτε στα κιλά
Σαφέστα δεν αναφέρθηκα σε ... εμένα ή σε κάποιον από όσους έγραψαν εδώ.
Από κουβέντες ... [size=16pt]σωματοφυλάκων σε σκοπευτήριο[/size] πάντως, έχω ακούσει για επώνυμους, ότι μπαμπάδες, [size=16pt]συχνά αναθέτουν σε σωματοφύλακες[/size] ,
να διώχνουν τις γκόμενες που γίνονται φόρτωμα στους κανακαρηδες. Γκόμενες , σαν αυτές των οποίων δημοσιεύονται εδώ φωτογραφίες στη στήλη ελληνίδες επωνυμες.
Αυτές μονίμως κυνηγούν κάποιους γόνους με σκοπό να γαμηθούν μαζί τους (να τα πάρουν όλα μέσα και να τους μαδάνε για τα επόμενα 40 χρόνια).
αναφερθηκα στην αγορα του Λονδινου οτι γνωριζω και οχι για το ραντεβου σου.Πιθανόν τα ξέρεις καλύτερα για το ραντεβού που είχα εγώ.
Θυμάσαι και τι καπότες ειχα χρησιμοποιήσει και τι σώβρακο φόραγα ;
Γράφτα εσύ, μην μπαίνω στον κοπο ....
Τελικά όλα τα νούμερα που το παίζουν εξπέρ στη μπουρδέλοζωη μαζεύτηκαν εδώ...
Ρε μαλακοκαβλαρχη διάβαζε πρώτα τα σχόλια μου, και μετά ξεκινά να με βρίζεις... Δεν φταίω εγώ που δεν μπορείς να γαμισεις ένα καλό μουνι τσαμπα... ρίξε τις απαιτήσεις σου εκεί που σε παίρνει, και άφησε τα φτωχομπινεδιαρικα, βρίζοντας όσους διαφωνούν μαζί σου
Γι αυτό σας προτείνω εναλλακτικές μπας και ξελαμπικαρεις τον λίγο, αλλά και καμένο, μυαλό που έχεις...
Ότι θέλω θα κάνω ρε κωλομπρουμτηδες, που μέσα στο φόρουμ γίνατε όλοι μάγκες, κρυβομενοι στην ανωνυμία του φόρουμ...
Ρωτάς για μένα, πες εσυ τι είσαι πρώτα στους ομοϊδεάτες σου περί Βερονικας...Ομαδική τραβάτε και έχετε τέτοια αλληλεγγύη?
ή αλλαξοκωλιες κάνετε?
Τώρα που εγκατέλειψε δεν έχει νόημα να διαβάζω και να απαντώ στη φτωχομπνεδολογια σας...
Όλοι εδώ μέσα καταλαβαίνουμε ότι γαματε μουναρες 1,80 με 50 ευρω, όλα μέσα...Και ζητε σε έναν Αριστερό Παράδεισο!!!
ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ήμαρτον το κίτρινο κείμενο σε ασπρο φόντο δεν διαβάζεται με τπτ. πονέσανε τα μάτια μας ρε τύπε :o
Γιατί σκέψου τώρα το επόμενο Σάββατο βράδυ να είσαι σε club και να γίνει παρεξήγηση με την γκόμενα του Γιάννη του Βαρυχέρι ...
Τελικά όλα τα νούμερα που το παίζουν εξπέρ στη μπουρδέλοζωη μαζεύτηκαν εδώ...
Ρε μαλακοκαβλαρχη διάβαζε πρώτα τα σχόλια μου, και μετά ξεκινά να με βρίζεις... Δεν φταίω εγώ που δεν μπορείς να γαμισεις ένα καλό μουνι τσαμπα... ρίξε τις απαιτήσεις σου εκεί που σε παίρνει, και άφησε τα φτωχομπινεδιαρικα, βρίζοντας όσους διαφωνούν μαζί σου
Γι αυτό σας προτείνω εναλλακτικές μπας και ξελαμπικαρεις τον λίγο, αλλά και καμένο, μυαλό που έχεις...
Ότι θέλω θα κάνω ρε κωλομπρουμτηδες, που μέσα στο φόρουμ γίνατε όλοι μάγκες, κρυβομενοι στην ανωνυμία του φόρουμ...
Ρωτάς για μένα, πες εσυ τι είσαι πρώτα στους ομοϊδεάτες σου περί Βερονικας...Ομαδική τραβάτε και έχετε τέτοια αλληλεγγύη?
ή αλλαξοκωλιες κάνετε?
Τώρα που εγκατέλειψε δεν έχει νόημα να διαβάζω και να απαντώ στη φτωχομπνεδολογια σας...
Όλοι εδώ μέσα καταλαβαίνουμε ότι γαματε μουναρες 1,80 με 50 ευρω, όλα μέσα...Και ζητε σε έναν Αριστερό Παράδεισο!!!
ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
αναφερθηκα στην αγορα του Λονδινου οτι γνωριζω και οχι για το ραντεβου σου.
αν εσενα σου βρηκε κολλητος σου καλη τιμη επειδη τα ακουμπαει συχνά, δεν σημαινει οτι τα 150 την ωρα ειναι η τιμη του Λονδινου.
η πληροφορια αυτη ειναι λανθασμενη.
οπως και να εχει καλο απογευμα
οι τιμες του λονδινου ειναι πολύ πιο πανω.Το αν είναι μοντελο καποια δε λεει κατι,δεν ενδιαφερει κανεναν αυτό,να ομορφη είναι το θεμα.Υπαρχουν απειρα μοντελα αρχικαραμπαζα.Τωρα εσυ εχεις κολλημα με το υψος.Λοιπον,υπαρχουν και ψηλες μπαζα,το υψος μονο του δε λεει απολυτως τιποτα.Ολο μας λες για το Λονδινο κλπ,αλλα απ ότι καταλαβαίνω ολο εδώ εισαι.Σιγα μην τρεχουμε στο Λονδινο να γαμησουμε.Ελεος.Τι άλλο θ ακούσουμε εδώ μεσα? Σιγα μην τρεχουμε λονδινο να μην ξερουμε και τι θα βρουμε μπροστα μας με τοσο φωτοσοπ.Ρε τύπε, η αγορά του λονδίνου, όπως και όλων των μεγάλων πόλεων , έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ. Γιατί πρέπει να επαναλαμβανόμαστε ;;;
Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του.
Κάνε μία αναζήτηση . Υπάρχουν άπειρες ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ , που κάνουν incall από 150 λίρες την ώρα.
Υπάρχουν και πορνοστάρ με 500 την ώρα και μοντέλες με 2000 την ώρα.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Αν ήταν να δώσω 750
θα έπαιρνα 3 των 250 την ώρα.
Εσύ μπορείς να θες να παίξεις μόνο σε πανάκριβες.
Θές αν αρχίσω το γκούγκλισμα τώρα και να βάζω σεντόνια με links;
150 λίρες η ώρα incall
φιλε εχω παει ενα βημα παραπερα απο την αναζητηση στο google και εχω δοκιμασει σε διαφορες τιμες.Ρε τύπε, η αγορά του λονδίνου, όπως και όλων των μεγάλων πόλεων , έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ. Γιατί πρέπει να επαναλαμβανόμαστε ;;;
Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του.
Κάνε μία αναζήτηση . Υπάρχουν άπειρες ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ , που κάνουν incall από 150 λίρες την ώρα.
Υπάρχουν και πορνοστάρ με 500 την ώρα και μοντέλες με 2000 την ώρα.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Αν ήταν να δώσω 750
θα έπαιρνα 3 των 250 την ώρα.
Εσύ μπορείς να θες να παίξεις μόνο σε πανάκριβες.
Θές αν αρχίσω το γκούγκλισμα τώρα και να βάζω σεντόνια με links;
150 λίρες η ώρα incall
καλα εισαιΠαιδιά εδώ είναι το τσατ/ αρκεκιν/ σπαμοθρεντ ή σε λάθος πόρτα μπήκα;
Παιδιά εδώ είναι το τσατ/ αρκεκιν/ σπαμοθρεντ ή σε λάθος πόρτα μπήκα;