Σου απαντησα και χθες προσπαθώντας να μην σε προσβάλλω αλλά συνεχίζεις να μου επιτίθεσαι προσωπικά.
Εκτός του ότι πρέπει να επισκεφθείς οφθαλμιατρο θα σου γράψω κάτι πολύ απλό.
Ενδεικτικό του ότι επειδή υπάρχει ταυτοποίηση στοιχείων κλάνουν όλοι μέντες να γράψουν την αλήθεια, είναι η κριτική σου.
Η κοπέλα άργησε 40 λεπτά και τα κατέβασες στα 15 για να μην την εκθέσεις. Άσχετα άθελα σου δημιούργησες άλλο πρόβλημα, θα ζητούσαν όλοι έκπτωση, και αναγκάστηκες να ανασκευασεις.
Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα σημεία, εμφάνιση, υπηρεσίες.
Έχει ο νταβας τα τηλέφωνα και κάνετε του μπεκα..
Ενα επίπεδο θέλω να το κρατάω και το προσπαθώ. Το ίδιο θα έκανες κι εσύ εάν απέφευγες να γράφεις "πρέπει να επισκεφτείς οφθαλμίατρο"...Ας είναι. Μπαίνω στην ουσία. Αν πιστεύεις ότι με κρατάει κάποιος και ανασκευάζω αυτά που γράφω, κάνεις λάθος. Φυσικά και διόρθωσα το δεκαπεντάλεπτο της καθυστέρησης σε μισάωρο γιατί αυτή ήταν η αλήθεια. Σημειώνω, επίσης, ότι για να κλείσεις τη Βερόνικα πρέπει να επικοινωνήσεις προσωπικά μαζί της. Αυτό σημαίνει ότι είναι ανεξάρτητη. Και έχει, σαν ανεξάρτητη , το δικαίωμα να επικοινωνήσει κι αυτή μαζί μου για να διορθώσει λάθη και ανακρίβειες. Το αν θα δεχτώ την όποια τυχόν παρατήρησή της, είναι καθαρά δικό μου θέμα. Τα περί νταβαντζή κλπ τα αντιπαρέχρομαι. Δεν είδα και δεν διαισθάνθηκα την ύπαρξη κάποιου άλλου προσώπου. Επικοινωνώ με τη Βερόνικα, όπως και με κάθε άλλη ανεξάρτητη. γι' αυτό μου αρέσουν οι ανεξάρτητες. Εάν αυτές δεν είναι τέτοιες και κοροϊδεύουν , δεν μπορώ να το ξέρω. Αν έχουν νταβαντζή ή από πίσω κρύβεται κάποιο γραφείο, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Οχι δικό μου . Εμένα δεν με αφορά καθόλου. Δεν θα σταματήσω να γράφω ότι πρόκειται για πάρα πολύ καλή περίπτωση για όποιον μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα. Δεν έχω ειλικρινά καταλάβει τι πραγματικά σε ενοχλεί σε όλο αυτό. Κλείνω, χωρίς καμία προσωπική επίθεση και νομίζω ότι το καταλαβαίνεις.