Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
να το κανω λοιπον..το κανω πενηνταρακια..και οσοι καταλαβουν! αυτη τη στιγμη που μιλαμε μια απο τις πιο ωραιες γκομενες στην αθηνα δουλευει για 70 ευρω..αντε να το κανω 80..αρα?σχεδον ολα εξαρτονται απο αυτον που αγοραζει αρκει να μην ειναι ηλιθιος! ο τελευταιος χαρακτηρισμος αφορα και εμενα!!ελα ρε μαν...εσενα και αλλους δυο περιμενα να μιλησουν...
ετσι.να το κανω λοιπον..το κανω πενηνταρακια..και οσοι καταλαβουν! αυτη τη στιγμη που μιλαμε μια απο τις πιο ωραιες γκομενες στην αθηνα δουλευει για 70 ευρω..αντε να το κανω 80..αρα?σχεδον ολα εξαρτονται απο αυτον που αγοραζει αρκει να μην ειναι ηλιθιος! ο τελευταιος χαρακτηρισμος αφορα και εμενα!!
σε αυτά τα κυβικα αδυνατον.
ενταξει πεινα υπαρχει αλλα μη νομιζεις,δε το δινουν τζαμπα.Τα κοστολογια τα ξερουν καλα.Γενικως παντως πανω κατω αυτές οι τιμες παιζουν γι αυτές που δουλευουν σε γνωστα μαγαζια.
η κοστολπγηση είναι δυσκολο πραμα,,,,,τσαμπα το μουνι ποτε
αλλα πιο ευκολα ισως ναι
ρε παιδια ενταξει ξερω μια από το joy που δουλευε και σε στουντιο για 50 ,δεν την εχω παρει,αλλα την ξερω την κοπελα.Δεν είναι βεβαια η τοπ κουκλα,αλλα είναι και τι ψαχνει ο καθενας.Αν θελει καποιος 9+ οι τιμες είναι ψηλες.
ακριβως,εχει σταματησει βρηκε γκομενο
Παιζει , παιζει αρκει να ξερεις τα προάστεια ή τουλάχιστον επαιζε πριν 2 χρονια. Δεν πας σαν τουρυστας , πας με ντοπιο . Αντε καληνυχταΤύπε,το χθεσινό σου ανέκδοτο ήταν καλύτερο
Έχω πάει Αγία και αυτό που λες δεν παίζει
συμφωνούμε.Γι αυτό και λεω εδώ στους συναγωνιστες ότι δεν παιζουν χαμηλες τιμες στις πολυ πολυ ωραιες.Με πολυ ωραια εχω παει και τζαμπα αλλα αυτό είναι άλλο θεμα.Εδω λεμε για πληρωμενο σεξ.Οντως πολλοι γραφουν η θεα η ετσι η αλλιως και τιποτα απ αυτά δεν ισχυουν,αν εχεις ψηλα στανταρτς.Η κοπελιτσα αυτή οντως πολυ πολυ μετρια εμφανισιακά,ουτε καν θα πλωρωνα.Οταν λεει καποιος 9 εννοει 6.Εγω που μαι λιγο αυστηρος όταν λεω 9 εννοω 9 ακριβως.Και ας μη κοροιδευομαστε εδώ μεσα αυτή την περιοδο μονο η Βερονικα παιζει τετοια μπαλα.
να το κανω λοιπον..το κανω πενηνταρακια..και οσοι καταλαβουν! αυτη τη στιγμη που μιλαμε μια απο τις πιο ωραιες γκομενες στην αθηνα δουλευει για 70 ευρω..αντε να το κανω 80..αρα?σχεδον ολα εξαρτονται απο αυτον που αγοραζει αρκει να μην ειναι ηλιθιος! ο τελευταιος χαρακτηρισμος αφορα και εμενα!!
οποιος μπορει να σκασει 250 για μια ωρα με τη βερονικα και δεν μπορει να πηδηξει μπαργουμαν και σερβιτορες με ενα κατοσταρικο και αμα χρειαστει ειναι πολυ αχρηστος.350????...αααααχαχαχαχχαχαχααχ....αδερφε σορρυ,αλλα σε δουλευουν.φιλικα παντα.