Βερονικα 20
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2016
- Like
- 117
Εδώ δε γράφεις περί καταυλισμού;Γύφτισσα δεν υπονοείς ότι είναι;
Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε χαλβά;
Είχες να κάνεις Post από το 2014,έκανες ξαφνικά το 2017 όλα στο συγκεκριμένο thread.
Εσύ και κάτι άλλα φρούτα σαν τον kourtaki που γράφετε μόνο σε αυτό το thread,σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε;
Όντως τύπε,εσένα πιστεύει ο κόσμος που μετά από 3 χρόνια μούγκας,σκέφτηκες να γράψεις σε μια βδομάδα 30 μηνύματα σε ένα thread ενός call girl που μάλιστα δε σου άρεσε..
Μάλιστα από το πρώτο σου μήνυμα σε αυτό το thread εκθείασες την MOnika3
πριν λίγο postαρες φωτό τον κώλο της Λίζας..
Είσαι απόλυτα πιστευτός,κανένας δε σε περνάει για προμότορα...
είναι ΤΟΠ σε καλη τιμη.Πες μας ρε φιλε εσυ μια καλυτερη εμφανισιακά.Κανενας δεν την απανταει αυτή την ερωτηση.Η Βερονικα είναι αντίστοιχης ομορφιας με αυτές που παιζουν σε πολύ κλειστους κυκλους,αν όχι καλυτερη.Οι τιμες τωρα αλλαζουν.Ποτε κατι δεν κανει την πραγματικη τιμη του στην αρχη,η τιμη διαμορφώνεται με τον καιρο.Συμφωνώ απόλυτα, άλλωστε εγώ εμφανισιακά πιο κάτω βαθμολόγησα την Λίζα.
Ο άλλος ο εξυπνάκιας ο garry που είπε την Βερόνικα τοπ την βαθμολόγησε πιο χαμηλά και από την Λίζα.
Και όπως και να το κάνουμε δεν είναι τοπ για τους λόγους που αναφέρθηκαν.
Αν είναι τοπ να το κανει και 400.
Επίσης άμα είσαι τοπ δεν ξεκινάς από τα 70 έστω και για μισάωρο. Σε μαναντζαρουν αυτοί που πρέπει και χτυπάς 500αρια.
η τιμες γενικα διαμορφώνονται.Δεν παιρνω απαντηση βεβαια.Πες μου μια καλυτερη η εστω ισαξια σε πακετο εμφανιση-υπηρεσιες.Νομιζω και στα δυο η μικρη τις σκιζει ολες και εχει και ευχαριστη αυρα γενικα.Νομιζω όταν αρχισε ηταν ανεξαρτητη αρα λογικο να εχει αρκετα χαμηλη τιμη.Δες το αντικειμενικα.Οσο για την φωτο τα λεει όλα,αν την ειχες δει από κοντα θα το ξερες.Ειδικα το προσωπο της δε θα το βρεις στο χωρο αυτό.
ξεκαθαρίσω οτι το τηλέφωνο μου το έχει δώσει η ίδια αλλά δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε λόγο χρόνου δεν τη ξερω
Αφού το αναφέρεις η ίδια δεκτό. εγώ το έγραψα γιατί αναφέρθηκε από το Ρίκαλ.
Επίσης όχι όλα τα CT μια ματιά στο en θα σε πείσει μόνο κάτι τελειωμένες ρωσιδες κάνουν και μόνο για incall.
Μισάωρο outcall δεν έχει καμία, αν ξέρεις κάποια βάλε λινκ.