g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
Εντάξει , για όσους την έχουμε συναντήσει δεν αμφισβητείται η κωλάρα της. Πουθενά δεν έχω διαβάσει ότι την είδε κάποιος, έκανε ραντεβού και δεν του άρεσε ο κώλος της. Πουθενά όμως!! Οπότε τι μπούρδες είναι αυτές? Και η άλλη κωλάρα που έβαλε ο συμπαίκτης είναι της Liza vip. την έχω γνωρίσει κι αυτή και μιλάμε για, επίσης, εξαιρετικό κώλο. Σούπερ. Δεν λέω ποιός είναι καλύτερος, για΄τι δεν τίθετια θέμα σύγκρισης. γούστα είναι αυτά. Απλά δεν χρειάζεται να απαξιώνουμε ό,τι δεν γουστάρουμε. Δικαίωμα του καθενός μας να γουστάρει ή όχι μία γκόμενα, να του φαίνεται πανάκριβη, αναξιόπιστη, κοντή, κακότροπη, κακή στο σέρβις κλπ..Αλλά όσα εναι απολύτως αντικειμενικά και τα γράφουν όλοι στις κριτικές τους, θετικές ή και αρνητικές, δεν τα αμφισβητούμε...Νομίζω? Άλλο όμως είναι το σημαντικό και για άλλο γράφω εδώ και πάλι, όχι γι ατη Βερόνικα. Αυτό το έχουμε εξαντλήσει....Ενημερωσέ μας ρε φίλε σε παρακαλώ πολύ για το κομμάτι από τα καλλιστεία και για το γραφείο που τη φέρνει. Ετσι τα ρίχνουν αυτά? Ενδιαφέρομαι και θέλω, οπωσδήποτε , να τη γνωρίσω. Εκτός , αν απλά πέταξες ένα ξεκούδουνο για να κάνεις κι εσύ το κομμάτι σου. Αν είναι έτσι λυπάμαι πολύ...
Το κομματι των καλλιστειων γουσταρει και να τις βαζεις μαρμελαδα στο μουνι πριν την γλυψεις!!!