pagcosmios poutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
λογω αυξησης του φπα θα είναι η αυξηση
για ποια jessica λετε ρε παιχτες
ευχαριστω
απλα την γνωμη μου ειπα πως πιστευω οτι ειναι πολλα τα 300 για την συγκεκριμενη
με 200 βρισκω το ιδιο σερβις και καλυτερο απο αλλες.
γνωμη μου απλα.
Τελικα εσυ είσαι αυτός που εξομολογήθηκε τον πόνο του στο Cosmopolitan & ρώτησε αν έχει ελπίδες να την παντρευτεί;
Προχθες δηλ το μάθαμε κι αυτο. :S
-->
Φαφλατάς είναι ρε τύπε, ούτε 80€ για να γαμήσει την καυτή σαραντάρα δεν έχει!
Η γλώσσα του σώματος αγαπητέ μου! ;) Και την βάζει επίτηδες πλαγιαστή για να σπάσουμε σβέρκο. Κατάλαβες η πονήρο;Bdtk
Το κορμί μίλησε...
Καυλα! Να εισαι καλα κοριτσι μου δωσε πονο!!!κακιουλες μωρε <3
παντα κοιμαμαι αργα ειναι της ηλικιας μαλλον
αλλα και παλι δεν πηγαινω και καθε μερα ξερεις μονο οταν ειναι με απουσιες παω οπωσδηποτε γτ ειμαι στο οριο
πρωτο ετος ειμαι δεν αγχωνομαι εχω καιρο
και οσο για τα ταξιδια που εγραψες 6 μερες θα παω στο καθενα απτις οποιες οι 2 ειναι σουκου οποτε δεν υπαρχει προβλημα
αν θελεις ολα γινονται ;)
Ναι καλα , και την αλλη φορά πηγές κολυμβητήριο στο 21.15 ! Πόση μούφα , πόση !!!
Ρε τσοπάνηδες κομπλεξικοί φτωχωμπινέδες, τη περιουσία που έχω αποκτήση με προσωπική δουλειά δε θα τη δείτε ουτε σε 10 ζωές σαν τις δικέ σας!
Αναρωτιέμε διβάζωντας αυτά που λέτε, τι συμπεράσματα θα βγάλει κανείς εξετάζοντας τη δημόσια συμπεριφορά των κατοίκων της «ομορφότερης χώρας του κόσμου» το 2016, όταν κάποτε έρθει εκείνη η ώρα. Θα πει, άραγε, ότι πάθαμε μαζική παράκρουση; Ότι υπήρξαμε ένας λαός ζηλόφθονων; Ότι ήμασταν μια χώρα γεμάτη εντελώς ασυγκρότητες προσωπικότητες;
Πώς να εξηγήσει κάποιος τη συμπεριφορά απέναντι σε όσους –και κυρίως σε όσες- αυτές τις μέρες ξεχώρισαν; Πώς να δεχτεί ότι ένας κόσμος ενηλίκων ανθρώπων βάλθηκε να αποδομήσει, να βρει κουσούρια, να βγάλει σκάρτους ανθρώπους οι οποίοι μόχθησαν μια ζωή προκειμένου να φτάσουν στην κορυφή; Εε;;;;
Σας αφήνω στο κόμπλεξ σας που βράζει μέσα σας γιατι εμένα βράζει το αίμα μου και θα μου το μολύνετε!