Βερονικα 20
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2016
- Like
- 117
Φιλικά !!!
Φιλικά !!!
το εχω πει χιλιες φορες οτι πηγαινα σε ιεκ
και φετος γραφτηκα σε κολλεγιο
μαλλον μεχρι δημοτικο πηγατε μερικοι κ δεν εχετε καμια γνωση γιαυτο λετε αρλουμπες
το καθε μαθημα το πληρωνω κ αν θελω το αφηνω και το δινω μετα
αν εσεις τα ξυνετε ολη μερα μπροστα σε ενα pc δεν σημαινει οτι ολοι κανουν το ιδιο
μην νοιαζεστε μηνπανε χαμενα τα χρηματα μου ακου εκει ειναι δικο μου θεμα σιγα μην σας ρωτησω
επισης κουρτακη τα κολυμβητηρια κλεινουν μεχρι αργα, υπαρχουν κολυμβητηρια που κλεινουν 11 το βραδυ ,κ γυμναστηρια με πισινα που κλεινουν 12 το βραδυ αλλα μεχρι την ομονοια που συχναζεις που να το ξερεις
σωπα ρε σαρα τζεσικα παρκερ να πουμε!!στο χωριο σου η στερνα ηταν για κολυμβητητριο και μας απαξιωνεις οτι παμε ομονοια κτλ!!μαθε πρωτα ελληνικα και μετα μιλας..ακου τα κολυμβητηρια κλεινουν μεχρι αργα!!τι κλεινουν ραντεβου???
σωπα ρε σαρα τζεσικα παρκερ να πουμε!!στο χωριο σου η στερνα ηταν για κολυμβητητριο και μας απαξιωνεις οτι παμε ομονοια κτλ!!μαθε πρωτα ελληνικα και μετα μιλας..ακου τα κολυμβητηρια κλεινουν μεχρι αργα!!τι κλεινουν ραντεβου???
Να σου κάνω δώρο ενα αφον?ναι γτ αλλα κλεινουν 6 αλλα 9 και αλλα 11
κλεινουν αλλα νωρις κ αλλα αργα
ελα να γραψεις απτο κινητο μου που κανω 10 λεπτα να απαντησω 3 μηνυματα τοσο που κολλαει
κ μετα μιλα
blackdove πτυχιουχος κατωτερης μπαζογαμηστικης
Σε ποιο χωριό της τύπε;
Αλβανία,ρουμανία ή βουλγαρία;
Πάντως στο κολύμπι δεν πρέπει να δυσκολεύεται να μείνει στην επιφάνεια με τις σιλικόνες στα βυζγιά,άσε που η μυτόγκα της σχίζει τα νερά και πάει πιο γρήγορα..
Τι άλλο;
Ήταν φοιτήτρια το 2008 και έδινε κώλο με 20ευρώ.
Πολύ έγκυρη ενημέρωση.
Ευχαριστούμε ΜΑΛΑΚΕΣ
ναι γτ αλλα κλεινουν 6 αλλα 9 και αλλα 11
ελα να γραψεις απτο κινητο μου που κανω 10 λεπτα να απαντησω 3 μηνυματα τοσο που κολλαει
κ μετα μιλα
Ε μετα το ντουμπαι χρειαζεται κ μια κουβα τυπε....τωραπου εφυγε ο φιντελ....ρεει αφθονο το χρημμα....βερ? κουβα δε θα πας τελικα εσυ.???αν πας φερε και κανα πουρο.. ξερεις εσυ. ;) ;) ;) ;)
Ε μετα το ντουμπαι χρειαζεται κ μια κουβα τυπε....τωραπου εφυγε ο φιντελ....ρεει αφθονο το χρημμα....
γραφε με τη γρηγορη απαντησηναι γτ αλλα κλεινουν 6 αλλα 9 και αλλα 11
κ μετα μιλα
Για πες μας τι γαμαςπου ξερεις εσυ τι γαμαω εγω και κρινεις?επειδη δε σε γουσταρουμε παει να πει πως γαμαμε μπαζα??πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου για αραξε λιγο 1.50 με τακουνια να πουμε αηντεε
1800μηνυματα μια ματια να ριξει καποιος βλεπει τον διχασμο προσωπικοτητας σου οπως και το γουστο σου
δεν με απασχολει τι λες 165 ειμαι και μου αρεσει το υψος μου ποτε δεν θα με δεις επειδη δεν θελεις και εννοειται δεν θελω οποτε αλλα λογια να αγαπιομαστε
για πουρα δεν ξερω εγω καθως δεν καπνιζω αν σου λειπουν τοσο να σου φερω ομως να χαρεις :-*
Για πες μας τι γαμας
3 κριτικες εχεις για χοτελια
Για πες για καμμια κορασιδα
:o :o :oδιχασμο εσυ εχεις αν το εχεις αντιληφθει!!!εισαι αντρας εσυ που μιλας η γυναικα πισω απο το προφιλ που χειριζεσαι??δε θελω να επεκταθω..θα εκτεθεις!!αν ηθελα να επεκταθω τοτε τα μυνηματα μ θα γινοταν οντως 1800.αλλα θα ηταν εις βαρος σου!!να ναι καλα ο συναγωνιστης που μας ανοιξε τα ματια..οχι πως εχω τπτ με τη παρτη σου αλλα λες συνεχως για μπαζογαμια κτλ επειδη τι?λεμε τη αποψη μας??εφοσον εκτιθεσε θα ακουσεις πολλα ειναι λογικο!υγ:ωραια θα ειναι στην κουβα να βγαζεις φωτο μπροστα απο κτηρια με γυαλια ηλιου με πρασινο καθρεπτη....!