ppgiorgos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 332
- Πόντοι
- 281
Το κορίτσι θα το πάρω Ντουμπάι και θα το παντρευτώ κίολας να σωθεί απο τα ΟΡΚ εδω μέσα!
Εσύ πρόσεχε μην σε πάρει χαμπάρι ο νταβας και σε κάνει κουνουπίδι
Το κορίτσι θα το πάρω Ντουμπάι και θα το παντρευτώ κίολας να σωθεί απο τα ΟΡΚ εδω μέσα!
Κάτι/κάποιον μου θυμίζει ........
Σας αφήνω στο κόμπλεξ σας που βράζει μέσα σας γιατι εμένα βράζει το αίμα μου και θα μου το μολύνετε!
Ρε τσοπάνηδες κομπλεξικοί φτωχωμπινέδες, τη περιουσία που έχω αποκτήση με προσωπική δουλειά δε θα τη δείτε ουτε σε 10 ζωές σαν τις δικέ σας!
Σας αφήνω στο κόμπλεξ σας που βράζει μέσα σας γιατι εμένα βράζει το αίμα μου και θα μου το μολύνετε!
Αντε ρε τσοπάνη τράβα στο χωρίο σου
Δεν το κάνεις λίγο πανηνταράκια;Τύπε όπως σε κόβω μέχρι καυτή σαραντάρα κατηγορία είσαι, για παραπάνω δεν μπορείς!
Δεν το κάνεις λίγο πανηνταράκια;
Τι θέλεις να πεις σχετικά με το επίπεδο δεν κατάλαβα! Αυτό ζητάω να μάθω!
Τι θέλεις να πεις σχετικά με το επίπεδο δεν κατάλαβα! Αυτό ζητάω να μάθω!
Ήταν λίγο άσχτοχο και έυκολα παρεξηγήσιμο το σχόλιό σου όμως βάζοντας ονόματα. Τέσπα!Φαφλατάς είναι ρε τύπε, ούτε 80€ για να γαμήσει την καυτή σαραντάρα δεν έχει!
Ήταν λίγο άσχτοχο και έυκολα παρεξηγήσιμο το σχόλιό σου όμως βάζοντας ονόματα. Τέσπα!
ποπ κορν φιλε να περασει η ωρα
Σας το λέω προκαταβολικά για να μην παρεξηγηθώ
Όταν αυτός ο α-γραμματείσκος της Βερόνικας ο Α-Κουλός βρεί ξανά το τρέμουλο στα ρεβίθια που έχει για αρχίδια... και προσπαθήσει να ξεστομίσει αυτές τις αμοιβάδες που κατονομάζει ως λόγο....
Δεν θα του απαντήσω...
Τον βαρέθηκα... του ρίχνω χυλόπιττα...
Ώρα να σε ξεδιψάσω. Δώσε βάση:
Εγώ θα σε αποκαλώ εφεξής: άορχε-στου-πούτσου-μου-επάνω-καβαλάρες...
Τί λέει το χαρτί σου αγορίνα;
Παράνοια;
Τί παπαριές είναι αυτές που γράφεις, βρε τραβελόφατσα με μύτη μπουγατσομάχαιρο;
Δεν φτύνεις λίγο τα μπουτάκια σου να κάνεις τσουλήθρα στον Πούτσο μου; Μην γλιστράς μόνο στα μουνόζουμά σου...
Μόλις γύρισα από συνάντηση με θηλυκό που έχει πρώτου βαθμού συγγένεια μαζί σου. Την βρήκες ποια είναι;
Καλά ρε Μαλάκα, δεν ντρέπεσαι λίγο; Ο λόγος που δεν σε έβρισα ήταν το ότι φαίνονταν ότι είχαμε το ίδιο χόμπι, και ότι είσαι "τιμημένος".
Είσαι τελικά του στενού κύκλου, Ε;
Για αυτό οι υβριστικές ασχετολογίες σου δεν υφίστανται μοντάρισμα...
Θα πας όμως πάλι σα κλαψομούνι που είσαι, να κάνεις τα παράπονά σου στην διαχείριση, για αυτά που σου γράφω.
Τί είναι αυτό που καθιστά κάποιον με 12 κριτικές, "τιμημένο". Η ημερομηνία εγγραφής φυσικά, τί άλλο.
Ή μήπως η τρύπα σου που είναι Μαρακανά, και από όπου και να σουτάρει κάποιος μπαίνει γκολ;
Δεν την γνωρίζω την συγκεκριμένη εκδιδόμενη. Όσο γκαβός και κουφός κι αν είσαι. Και φυσικά δεν είναι αθώα... Αλλά "φρόντισες" να την ξυπνήσεις, με την κακή έννοια του όρου. Κατάλαβες, Μαλάκα;
Γιατί σου τσίμπησε όμως σαν μύγα το κωλαράκι σου αυτό που έγραψα, ότι δηλαδή η ίδια πίστεψε, όπως φαίνεται, να έκατσε περισσότερο χρόνο από αυτόν για τον οποίο είχε πληρωθεί;
Μήπως ήσουν εσύ ο γύφτος για τον οποίο έγραφε στο άλλο μήνυμα;
Βρε Ταμτάκο; Δεν το κατάλαβες ακόμα, ότι και το δικό σου κουτοπόνηρο "φθηνό", βγαίνει σε όλους μετά ακριβό;
Και κάθονται και απορούν μετά όλοι, γιατί ανέβηκαν οι τιμές στα τυχαία... Ορίστε!
Η ελλεϊνιδίαση που έχετε κολλήσει κάποιοι είναι αξεπέραστη. Μείνετε με τις ελλεϊνίδες ρε. Μην ζορίζεστε!
Εσύ είσαι όμως που εξακολουθείς να πιάνεις τον Πούτσο μου στο στόμα σου, και ένα πράγμα σου λέω, επειδή δεν τον γνωρίζεις:
Αν επιμένεις, θα σε φτύσει στο τέλος.
Άντε τώρα να βουτήξεις στο Νέο σου Φάληρο, για να δούμε αν πιάνει το σόναρ στον κώλο σου και μέσα στην μπουγατσοθάλασσα, χουβαρντά γκαρντάση του κώλου...
Και σου εύχομαι πάνω από όλα η νέα χρονιά με το καλό να σου μπει,
και με το καλό να σου βγει.
Καλο μου παιδι αφου σε πειραζει γιατι το πινεις ? Δοκιμασε γαλατακι για !Ρε τσοπάνηδες κομπλεξικοί φτωχωμπινέδες, τη περιουσία που έχω αποκτήση με προσωπική δουλειά δε θα τη δείτε ουτε σε 10 ζωές σαν τις δικέ σας!
Αναρωτιέμε διβάζωντας αυτά που λέτε, τι συμπεράσματα θα βγάλει κανείς εξετάζοντας τη δημόσια συμπεριφορά των κατοίκων της «ομορφότερης χώρας του κόσμου» το 2016, όταν κάποτε έρθει εκείνη η ώρα. Θα πει, άραγε, ότι πάθαμε μαζική παράκρουση; Ότι υπήρξαμε ένας λαός ζηλόφθονων; Ότι ήμασταν μια χώρα γεμάτη εντελώς ασυγκρότητες προσωπικότητες;
Πώς να εξηγήσει κάποιος τη συμπεριφορά απέναντι σε όσους –και κυρίως σε όσες- αυτές τις μέρες ξεχώρισαν; Πώς να δεχτεί ότι ένας κόσμος ενηλίκων ανθρώπων βάλθηκε να αποδομήσει, να βρει κουσούρια, να βγάλει σκάρτους ανθρώπους οι οποίοι μόχθησαν μια ζωή προκειμένου να φτάσουν στην κορυφή; Εε;;;;
αυξανει η τιμη μειωνεται η πιθανοτητα φολας σε λογικα πλαισια
οπως και η jessica στο 300αρι υπερτιμημενη