Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Φιλε αμα ειναι απο την αλβανια η βερονικα εγω ειμαι ο μεγας Αλεξανδρος!!!
προβλεπω να σου σκαει μυτη αυριο ο βουκεφαλας τυπε.
βερονικα πες καμια ιστορια με βογκητα που αρεσουνε στον ντοπαμινα
προβλεπω να σου σκαει μυτη αυριο ο βουκεφαλας τυπε.
γειά σου ρε κορυφή...ΠΑΝΤΑ την κορυφη χτυπαμε...
ΠΑΝΤΑ την κορυφη χτυπαμε τοσες υπαρχουν εδω μεσα χοντρες κοντες αβυζες ακωλες ξενες
αλλα με μενα ασχοληστε και προσπαθειτε να με υποβιβασετε
οσοι με γνωρισαν βλεπουν τι ειμαι γιαυτο με επιλεγουν ξανα κΑι ξανα!
οι υπολοιποι λετε οτι σας ερθει και δεν φταιει η τιμη!!!και πριν με κραζατε ξερεις γιατι?γτ με οποια τιμη εγω παντα μετρουσα και σας χαλαγα την δουλεια!σε 27αρες και 30αρες τετοια δεν κανετε!εμενα βρηκατε μικρη και το παιζετε μαγκες αλλα γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος και το καρμα γαμαει και δερνει
οσο και να προσπαθειτε να με λασπωσετε η αληθεια παντα θα ισχυει
μπορει λοιπον οποιος θελει να με μετρησει και να του δειξω ταυτοτητα
να δω μετα τι αλλο θα εχετε να λετε
Εξαιρετικες ειναι και πολυ μπομπα στο κρεβατι!!!εγω ειχα και σχεση με αλβανη!!αλλα η βερ δεν ειναι αλβανιδα ξεκολληστε απο τις μαλακιες!!!γιατί τι έχουν οι Αλβανιδούλες...
μια χαρά είναι
Σε παρα πολλα διαφωνω αλλα αυτο με την αλβανια παρα παει για αυτο το ειπα....χαίρομαι που η μονή διαφωνία που έχουμε είναι στο θέμα καταγωγής
γειά σου ρε κορυφή...
μονο μη σου αγγιξουμε το πρόσωπο...
σου χαλάσουμε το χτένισμα...
σου στάξουμε λίγο σπέρμα στο μεηκαπ...
έτσι είναι οι κορυφές?
ελεγε τιποτα το κωλι της?
την έτσουζε...
δεν θα τις δεις ποτε οποτε μην σε αγχωνει
η γλωσσα σου ειναι πιο μεγαλη απο τα 20ποντα που φορας,αυτο ειναι το θεμα,ταπεινωτητα και μετριοφροσυνη γιατι οπως και εσυ λες το καρμα γαμαει και γαμαει ασχημα!και εσυ θα καβατζωσεις τα 40 και το βυζακι το συλικονατο θα παρει τη κατιουσα,δεν ειναι σωστο να κραζεις τις μιλφ του σαιτ,γιατι και αυτες το ψωμι τους βγαζουν και υδρωνουν τη φανελα και την υδρωνανε οταν εσυ ακομα εισουν στα @@@ του μπαμπα σου!!σεβασμος στις παλιες καραβανες μην απαξιωνεις!γτ στη τελικη αυτες δε σε πιασανε στο στομα τους!εσυ τις αναφερεις επανελλημενα
μαλλον δεν τελειωσες ουτε το δημοτικο η εισαι μιλφαρα οπως κανει μπαμ !! αλλα λεμε αλλα καταλαβΑινεις καλη μου και μονη σου θιγεσαι ελα να σου δωσω ενα 50αρικο ως ενδειξη καλης θελησεως να μην κλαις
έχεις πάει Αρτεμίσιο ?Της τον εκανες σαν τουνελ τυπε :S :S :S
μαλλον δεν τελειωσες ουτε το δημοτικο η εισαι μιλφαρα οπως κανει μπαμ !! αλλα λεμε αλλα καταλαβΑινεις καλη μου και μονη σου θιγεσαι ελα να σου δωσω ενα 50αρικο ως ενδειξη καλης θελησεως να μην κλαις
αν θυμάμαι καλά είχες βγεί μπιελαρ από το ραντεβουδάκι μας Αντριάννα...
τι να δώ περσινά ξυνά σταφύλια...
τράβα να μαδήσεις κάναν άσχετο...