Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
ο ιακωβος τα ειχε με τη ναταλυ θανου ;)
σοβαρα???πςςς ελα ρε το θυριοοο!!!θεομουνοοο η τυπισαα
ο ιακωβος τα ειχε με τη ναταλυ θανου ;)
Εδώ έχεις δίκιο, 75μέλη και 62επισκέπτες διαβάζουν.
Από την άλλη αυτό που είπες δείχνει ότι δεν είσαι τόσο έξυπνη όσο γράφουν.
Την δουλειά την κανονίζεις εσύ, αν βάζεις 12 ραντεβού την μέρα και δεν τρως η μαλακια είναι δική σου.
Το μουνι σου τους σέρνει όλους αλλά και σένα σε σέρνει το χρήμα όπως φαίνεται.
Γιατι μπορουμε
ε δεν δικαιούται και μια επιδοτηση παρπάνω σαν φοιτητρια ρε τυπε?
Πολύ έξυπνο αυτό τυπέ σκέφτηκες ώρα να το γράψεις?.
Εσύ δεν πηγες στα ιδιαιτερα διαμερίσματα σου ? Ακόμα εδώ είσαι
Τελικά όπως έχουν πει και πολλοί άλλοι , δεν την ΠΑΛΕΥΕΙΣ τυπέ.
αχαχαχαχααχχααχ....βλεπω voice λεει!!!δεν σε βρισκω ενημερωμενο !το εχω πει απειρες φορες σπουδαζω και γιαυτο δουλευω ελαχιστες μερες το μηνα απο 3 εως 10 η και καθολου! εχω και ζωη ξερεις .οποτε μην λες οτι σου ερθει κανω επιλεχτηκα ραντεβου συγκεκριμενες μερες δεν εχω χρονο ειμαι πολυασχολη .αυτη τη στιγμη χαζευω εδω, βλεπω voice, ακουω μουσικη ,και googlarw για μια εργασια ;)
Ε ναι τυπε, πως θα παει σχολη χωρις louis vuitton τσαντουλα και louboutin πατουμενο :S :S :S
τυπε εχω δει κάτι διαστημικές κωλάρες με 20αρικο στη φυλής
βερονικα πλακιτσα κάνουμε μη ριχνεις κατάρες
δεν σε βρισκω ενημερωμενο !το εχω πει απειρες φορες σπουδαζω και γιαυτο δουλευω ελαχιστες μερες το μηνα απο 3 εως 10 η και καθολου! εχω και ζωη ξερεις .οποτε μην λες οτι σου ερθει κανω επιλεχτηκα ραντεβου συγκεκριμενες μερες δεν εχω χρονο ειμαι πολυασχολη .αυτη τη στιγμη χαζευω εδω, βλεπω voice, ακουω μουσικη ,και googlarw για μια εργασια ;)
Πριν λίγο το έγραψα ρε συ εμένα μου είχε πει μόνο ένα κενό έχω, ίσως για αυτό έχει βαρέσει πυράκια ένα αξιοπρεπές call girl δεν πρέπει να κάνει πάνω από 5 ραντεβού την μέρα.
Εδώ ο άλλος τις προάλλες έγραψε θα κάνει μισάωρα φαντάσου ουρά μπουρδελου.
τυπε που να σπουδάζει αραγε η βερονικα???
Και εγω ρε φιλε πριν 7 χρονια τα ειχα με την Χριστινα Μηλιου...τι σημαινει αυτο οτι μπορω να κραζω τους αλλους??ο ιακωβος τα ειχε με τη ναταλυ θανου ;)
Ρε θα μας τρελάνεις εσύ το έγραψες ότι από την πολύ δουλειά δεν έχω ώρα να φάω
Ρε θα μας τρελάνεις εσύ το έγραψες ότι από την πολύ δουλειά δεν έχω ώρα να φάω
ο ιακωβος ειναι και γαλαζοαιματος ομως ;) ειναι βαφτηστηρι του μεγαλειωτατουΚαι εγω ρε φιλε πριν 7 χρονια τα ειχα με την Χριστινα Μηλιου...τι σημαινει αυτο οτι μπορω να κραζω τους αλλους??
τις ημερες που δουλευω αυτες τις 3-10 μερες το μηνα σκ και ενδιαμεσα μετα τη σχολη!, αν εχεις iq ραδικιου δεν σου φταιω
Ναι αλλα με αυτήν ασχολείσαι