tasouras21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.351
- Πόντοι
- 1.236
Αααα συγνωμη δεν το ηξερα!!!τα σεβη μου!!ο ιακωβος ειναι και γαλαζοαιματος ομως ;) ειναι βαφτηστηρι του μεγαλειωτατου
Αααα συγνωμη δεν το ηξερα!!!τα σεβη μου!!ο ιακωβος ειναι και γαλαζοαιματος ομως ;) ειναι βαφτηστηρι του μεγαλειωτατου
βερονικα αμα σου σκάσει φοιτητης με πάσο .... θα έχει καμια φοιτητικη τιμή??? ποσο πάει εκει η ωρα???
Δώσε πονο ρε gian! Δώσε πόνο!Παίδες λυπάμαι που δεν μπορώ να παρακολουθήσω τόσες σελίδες που γραφήκαν, αλλά μόλις γύρισα και είμαι πτώμα. Μπορώ να συνεισφέρω με μια φωτογραφία.
Παίδες λυπάμαι που δεν μπορώ να παρακολουθήσω τόσες σελίδες που γραφήκαν, αλλά μόλις γύρισα και είμαι πτώμα. Μπορώ να συνεισφέρω με μια φωτογραφία.
εσυ εισαι τυπε?Παίδες λυπάμαι που δεν μπορώ να παρακολουθήσω τόσες σελίδες που γραφήκαν, αλλά μόλις γύρισα και είμαι πτώμα. Μπορώ να συνεισφέρω με μια φωτογραφία.
84 μέλη και 58 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα
ναι γιατί είναι αυθάδης το κοντοπούτανο...
κι άλλες τα τρώνε απ' όσους τέλος πάντων θέλουν να τα δώσουν...
κι εγώ κάποτε ξόδευα διχίλιαρα για τρίωρα ντουο με σιτυτουρίστριες...
αλλά αυτές δεν είχαν νήμα εδώ μέσα να βρίζουν τον κοσμάκη γεμάτες αλαζονεία...
κατάλαβες μάστορα... ας παίρνει όσα θέλει και το σέρβις της ας το έχει όσο χάλια θέλει...
αλλά η καλή πουτάνα δεν μιλάει... κάνει μόκο...
με τη βερονικα το exeis gamhsei foithtria? περνει αλλο νοημα
έχουμε περάσει κι απ το δικό σου το κωλί...
σε λέγαν Αντριάννα τότε και με χαμηλή τιμή...
πελάτες μου...
πραγματικα είναι άξιοπεριεργο!
Πως ένας νταβατζής ως Βερονικα και 10 κλώνους χειραγωγει για να πλασάρει ένα κοντό Αλβανακι(άμα κλάσει σηκώνει σκόνη)!
Πως χρησιμοποιεί το νήμα για να διαφήμισει το προϊόν του!
Πως και έχει καταφέρει να περάσει στο μυαλό των πολλών ότι το εμπόρευμα του είναι κάτι το εκλεκτό για αυτό είναι και ακριβό,ενώ στην ουσία δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο!
ελεγε τιποτα το κωλι της?
εσυ εισαι τυπε?
τυπε οι φοιτητες έχουν δικαιωμα για καλυτερες τιμές .... αμα μπορει να βγει φοιτητικο πορνο πάσο ακομα καλυτερα τυπε!!χαχαχαχαχαχα ρε εχω λιωσει στο γελειο σταματαααα
τυπε οι φοιτητες έχουν δικαιωμα για καλυτερες τιμές .... αμα μπορει να βγει φοιτητικο πορνο πάσο ακομα καλυτερα τυπε!!
Φιλε αμα ειναι απο την αλβανια η βερονικα εγω ειμαι ο μεγας Αλεξανδρος!!!πραγματικα είναι άξιοπεριεργο!
Πως ένας νταβατζής ως Βερονικα και 10 κλώνους χειραγωγει για να πλασάρει ένα κοντό Αλβανακι(άμα κλάσει σηκώνει σκόνη)!
Πως χρησιμοποιεί το νήμα για να διαφήμισει το προϊόν του!
Πως και έχει καταφέρει να περάσει στο μυαλό των πολλών ότι το εμπόρευμα του είναι κάτι το εκλεκτό για αυτό είναι και ακριβό,ενώ στην ουσία δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο!
πραγματικα είναι άξιοπεριεργο!
Πως χρησιμοποιεί το νήμα για να διαφήμιση το προϊόν του!