Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.883
- Πόντοι
- 1.336
Δεν μπορώ να περιμένω ….. με έφτιαξες με αυτή την φωτό. Τα λέμε αύριο
Δεν μπορώ να περιμένω ….. με έφτιαξες με αυτή την φωτό. Τα λέμε αύριο
Ο καλύτερος για να ανοίγει το μάτι πρωί πρωί.... Κορμί θανατηφόρο το μωρό
καυλα εισαι μωρο
Απιστευτη μοναδικηΘΕΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ...
νομιζω ολη αυτη η τζαμπα προβολη ειναι τουλαχιστον χαζη..... οταν την δουμε την δοκιμασουμε και αν οχι διαβασουμε την εκθιαζουμε πριν..... ημαρτονμαλακες κανονιστε να μου το ξεμουνιασετε το μωρο εσεις οι πρωινοι....επιτελους φτανει το ραντεβου με βερονικα... η καβλα εχει χτυπησει κοκκινο...!! θα ακολουθησει κριτικη και ενημερωση...
Tυπε μου θα μου επιτρεψεις να ξερω καλυτερα τι χρεωνε μιας και ηταν στο προγραμμα να την παρω....ΑΛΛΑ προεκυψε (εαν ισχυει) οτι ενας τυπος της το επαιξε μπατσος για να μην πληρωσει (κατα τα λεγομενα παντα ενος συναγωνηστη. Μιλαμε εποχη πριν φτιαξει τα βυζια με αποτελεσμα να εξαφανιστει για αρκετο διαστημα.Στο αρχικη της παρουσια,η Βερονικα δηλωνε 70 ευρω το ημιωρο (με μικρο χρονικο αβατζο) και διχως κωλο στο μενου.
Κατα τα λοιπα επι της Βερονικας εισαι απ'τους λιγους που μιλανε ορθα.
Τι λες παλι βρε προπαγανδιστη της πραβδα?Tυπε μου θα μου επιτρεψεις να ξερω καλυτερα τι χρεωνε μιας και ηταν στο προγραμμα να την παρω....ΑΛΛΑ προεκυψε (εαν ισχυει) οτι ενας τυπος της το επαιξε μπατσος για να μην πληρωσει (κατα τα λεγομενα παντα ενος συναγωνηστη. Μιλαμε εποχη πριν φτιαξει τα βυζια με αποτελεσμα να εξαφανιστει για αρκετο διαστημα.
Τι λες παλι βρε προπαγανδιστη της πραβδα?
Οι βυζαρες του μωρου ειναι φυσικες
Εχθες τις πιπιλουσα
Ναι ναι ναι ειμαι σιγουρος...! Τοσο μαλακας εισαι που δενμπορεις να ξεχωρισεις τα αληθινα απο τα ψευτικα. Γιδι ε γιδι. Καποιος ειχε αναφερει οτι εβαλε βυζια. Δεν εβαλε? Γραψε λαθος. Εβαλε? Εισαι μαλακας κ δεν μπορεις να τα ξεχωρησεις!Τι λες παλι βρε προπαγανδιστη της πραβδα?
Εχθες τις πιπιλουσα
Ρε παλιοκομμουνι ασε τις προπαγανδες καποιος ειπε αυτοΝαι ναι ναι ειμαι σιγουρος...! Τοσο μαλακας εισαι που δενμπορεις να ξεχωρισεις τα αληθινα απο τα ψευτικα. Γιδι ε γιδι. Καποιος ειχε αναφερει οτι εβαλε βυζια. Δεν εβαλε? Γραψε λαθος. Εβαλε? Εισαι μαλακας κ δεν μπορεις να τα ξεχωρησεις!
Τσ τσ τσ κοψιμο κ καουρα για τα βυζια της ουτε ποσοστα να επαιρνες τυπε κ σου χαλαω το εμπορευμα. Μπραβο τυπε να νιωθεις υπερηφανος!!!Ρε παλιοκομμουνι ασε τις προπαγανδες καποιος ειπε αυτο
Και ο μαρξ ελεγε μαλακιες που πιστεψατε κ ειδαμε πως καταστρεψατε τον μισο πλανητη
Και το λεω επειδη τις γευτηκα και οχι γιατι ετσι ειπε καποιος
Αυτη ειναι η διαφορα μας που επεκτεινεται παντου
συνεχιζουμε?Τσ τσ τσ κοψιμο κ καουρα για τα βυζια της ουτε ποσοστα να επαιρνες τυπε κ σου χαλαω το εμπορευμα. Μπραβο τυπε να νιωθεις υπερηφανος!!!
Οι αγαπουληδες κ τα promo δεν κοβονται δασκαλε..!!!αρχισαμε και εδω τα ασχετα?.....κυριοι εχουμε την ζεστη,να μην εχουμε και ανευ λογου αντιπαραθεσεις......χαλαρωστε.
Τωρα σε ειδα.συνεχιζουμε?